Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Luksus wtłoczony pod skórę.

Polecane posty

Gość gość
15:24 dokładnie tak, ktoś tu nie rozumie słowa hipokryzja :D

Gość gość
Laski ona naprawdę będzie się przebierać we wszystkie kostiumy i się fotografować. Dała kolejne zdjęcie. Boże jakie to jest słabe :-D:-D:-D zresztą czego się spodziewać po lasce której największym marzeniem jest zrobić sobie silikonowe cycki

Gość gość
Nawet nie mam już słów na jej zachowanie...

Gość gość
gość dziś Ja mam swoje życie, co nie zmienia faktu że bardzo ludzie pogadać o czyimś. smiech.gif ot, taka naturalna, czlowiecza wada smiech.gif x No właśnie mnie śmieszą te wszystkie laski, które piszą o "braku własnego życia" czy "siedzeniu na kafeterii", a de facto robią dokładnie to samo. Nawet gorzej, bo one właśnie są hipokrytkami.

Gość gość
I znowu ta sama poza. Facjata wystawiona ku słońcu, lordoza i wystające żebra. I co ona ma z tym biustem - ciągle narzeka? Jak na ten rozmiar, to ma normalny biust, proporcjonalny do reszty. Jak pokazywała się w w filmiku trójkątnym staniku od bikini bez "wspomagaczy" to spodziewałam się totalnej deski. Wydaje mi się, że tak się zachowują kobiety, których facet u nich na coś narzeka. Ja się przy swoim facecie totalnie "odkompleksiłam", chociaż obiektywnie patrząc, też by można było ulepszyć to i owo ;)

Gość gość
A pamiętacie jak wszystkie stroje kupowała w pretty one? Ciekawe czemu już nie kupuje, pewnie liczyła jak z louie Vuitton na odzew i propozycje współpracy a tu nikt nie docenił jej reklamy. No cóż pozostało jej stare ciuchy z Zary i wszędobylski dżinsy

Gość gość
Pretty one kupowała, bo to był jej ulubiony styl biurwy. Tyle, że seksownej biurwy. Czy liczyła na wspólpracę - trudno powiedzieć. Teraz odkryła "luksusową" markę hugo boss. Która to marka ma styl biurwy. Ale nie seksownej, a 60-letniej.

Witam zacne grono,dołączam do stałej dyskusji ;) Dorotę obserwuje od kilku miesięcy i kompletnie sie do niej zrażałam,gdy odkryłam,ze ona nie jest taka blogerka 'od serca'.Wszystko co poleciała okazało sie być współpraca i w dodatku nie raczyła poinformować o tym swoich widzów.O ja naiwna,myślałam,ze ta siłownia to naprawdę jej ulubiona! wiem,ze to jej biznesowa strategia,by 'wiarygodnie' sprzedawać produkty jednak dla osób takich jak ja jej polecenia sa kompletnie skończone.Powiem nawet więcej,przez to,ze firmy z nią współpracujące wydają mi sie w tym momencie słabo rozpoznające rynek(ja bym takiej'luksusowej',kłamiącej notorycznie osobie nie powierzyła reklamowania własnej marki)to właśnie oglądam ja zeby wiedzieć czego nie kupować ,pośmiać sie i troszkę podnieść swoją samoocenę :) Wydaje mi sie,z ona dostała współpracę z hotelem w Barcelonie,Olfa niczego nie targuje bez powodu :p

Gość gość
Moim zdaniem liczyła na współpracę na 100%. Olfa niczego nie robi bezinteresownie, a już na pewno nie promuje żadnej firmy tylko z tego powodu bo jej pasuje. Liczyła na współpracę dlatego każdy snap, Stylizacja na blogu A także filmy na youtubie przez pewien okres czasu dotyczyły tylko i wyłącznie pretty one. Sorry ale w przypadki nie wierzę . Ale naprawdę zadziwia mnie fakt, że była w stanie wydać tyle pieniędzy na kilka Torebek, a nie zainwestowała w chociaż jedne porządne buty, już nawet mogła kupić louis Vuitton a nie Łazi w tych starych, rozdeptanych Buciorach

Gość gość
Taguje jeżeli jest to rzecz luksusowa, bo to podnosi jej wiarygodność jako eleganckiej bogatej Karyny. Wątpię że taki Hotel chciałby współpracować z tak mało znaczącą Polską bloggerka. Ten wyjazd na pewno ma jakieś podwójne dno ... albo rzeczywiście był to jej ostatni okrzyk rozpaczy żeby pokazać nam że jednak nie taka Biedna tylko taka bogata. Na to stawiam

Gość gość
Trzecie zdjęcie stroju jest tak kiepskie a ona tak bardzo pokracznie wyglada, ze w życiu bym tego nie kupila. To foto to totalna antyreklama. A Olfa ma racje. Cycki ma tak male, ze prawie ich w ogole nie widać

Gość gość
Wiktoria podobnie było z Kasia i klinika. Nagle znikneli.

Gość gość
1803 to producent kostiumow zafundowal jej wakacje w zamian za reklame. Ciekawe czy zaluja widzac Olfe na zdjeciach.

Gość Wiktoria Green
Hm,może faktycznie współpraca z hotelem to nadinterpretacja :p Jest ktoś zapisany na ten newsletter z jej bloga? Jestem ciekawa jaki to konkurs-wspominala cos na snapie i zachecala do zapisania się.

Gość gość
Ktoś to dobrze ujął - ten wyjazd to był krzyk rozpaczy. Żeby udowodnić, że ja stać. Dlatego tylko 3 dni, bo na więcej nie było jej stać...

Gość gość
1809 to byly dwie doby, a za hotel pewnie nie placila.

Gość gość
Ej, te zdjęcia w bikini są tak słabe... I to wcale nie chodzi o jej figurę czy stroje, ale te pozy, to tło, te rozmazania po bokach.... moje koleżanki - nieprofesjonakistki robią ładniejsze zdjęcia sobie na plaży, bardziej pomysłowe, lepiej ukazujące sylwetkę... a ona niby taka profesjonalna, a wrzuciła taki s**t do Internetu...

Gość gość
jak zniknelo jak jest? Myslalam że chodziło o to w kostiumie, które było wczoraj i zniknęło z profilu apapat... ciekawe dlaczego?

Gość gość
Akurat mysle ze Olfa ma racje z tym ze jesli jej sie cos w sobie nie podoba to chce to zmienic. Jaka by nie byla to dla akurat dla mnie tym zaplusowala. Tylko nie rozumiem tego ze skoro chce miec wieksze cycki to woli kupic sobie dwie torebki niz pojsc na operacje. Nie wyglada to dobrze na tej plazy, chyba po raz pierwszy w zyciu stwierdzilam ze mozna miec wklesle cycki (starsznie chamsko napisalam, sorry). Ale nie przejmuj sie Olfa, cycki zawsze mozna zrobic :) No ale ogolnie to urody Ci nie brakuje i zazwyczaj wygladasz sto razy lepiej. Olfa, mam do Ciebie bardzo mieszany stosunek. Z jednej strony podziwiam za konsekwencje i pomysl na biznes a z drugiej nie moge uwierzyc jak strzelasz sobie w stope tymi klamstewkami. Moze chcialas byc jak jakas zagraniczna vlogerka gadajaca o lusksusie ale trzeba brac pod uwage polskie realia. Ludzie nie lubia tych ktorzy wynosza sie "ponad stan" zwlaszcza gdy to wynoszenie jest tak naprawde mialkie i klamliwe. Zobacz chociazby brata Natalii Kukulskiej. Internet go zjadl i wyplul. Mysle, ze mialas fajny pomysl na biznes ale realizacja kuleje bo tak naprawde to nie masz pojecia o marketingu. Samo nagranie filmiku na LV i biadolenie o braku wspolpracy. Moze jeszcze sie jakos wyrobisz, ale poki co to az przykro patrzec na twoje gafy. Trzymaj sie Olfa!

Gość gość
Ten caly apapat pewnie przeznaczył określony budżet na te "wakacje", a raczej wyjazd służbowy (marka zajmuje się sprzedażą strojów kąpielowych w dużej mierze,wiec pewnie wysyłanie modelek na europejskie plaże w celu zrobienia dobrych fot jest też formą wynagrodzenia), a że Dronia chciała wielkich luksusow, to starczyło jej na 2 dni... mogę się założyć, że na insta zostaną ohasztagowane 4 stroje.. kiedy planowała wakacje mówiła o 4 dniach, więc pewnie w umowie z apapatem ma reklamę 4 strojów, a że pojechała na 2 dni, to kombinuje jak koń pod górę żeby reklama wyszła wiarygodnie... I pewnie ten cały Janusz, to faktycznie brat fotograf, którego też wkreciła w rę "wycieczkę" jako właśnie fotografa...

Gość gość
Ja bym obejrzala kanal o prawdziwym luksusie a nie wyimaginowanym:)

Gość gość
Faktycznie ostatnie zdjęcie jest fatalne. Nie sądziłam że ona w ogóle nie ma biustu. Niestety ciało też nie jest w najlepszej kondycji. Może jest chuda, ale to taki typowy przykład skinny fat . Zobaczcie na ostatnim zdjęciu jej zagięty bok. Widać, że to ciało jędrności to nie ma za grosz. I pomyśleć że Olfa wybrała te zdjęcia jako najlepsze pewnie spośród 100 innych. Nigdy bym się po niej nie spodziewałam, że wrzuci tak szpecące swój wizerunek zdjęcia. I pewnie by tego nie zrobiła, ale ponieważ to Współpraca to nie miała wyjścia. Janusz pewnie był nieźle wkurzony robieniem jej 1000 zdjęć ( niezła kompromitacja na plaży ) i dlatego na lajfie się do niej odezwał w ten sposób. Ogólnie to chyba tylko trzeba jej współczuć bo idzie na dno i to w zastraszającym tempie .

Gość gość
widac pomimo chudosci malo jedrny boczek, wywija sie w dziwna strone

Gość gość
Kurczę, a pomysł był niezły :-) współpraca z firmą od kostiumów, Olfa chuda, zgrabna i może nie luksusowa ale cos wyżej niż sieciowka. Brat jest fotografem to strzeli foty, ładnie je obrobi, a oboje zazyja PRAWDZIWEGO luksusu w extra hotelu. A tutaj... Okazuje się że pobyt tak krótki że ani nie odpoczeli ani porządnie nie popracowali. Przecież Olfa ok godziny 16 ladowala w Warszawie!! Więc to nawet nie były 2 pełne doby! Nie było chyba czasu znaleźć fajnego tła, zrobić makijażu i włosów, okazuje się że sylwetka była lepsza w czasach współpracy z siłownią. Że tak powiem: NIE PYKŁO. No ale wiesz Olfa, modelki nie muszą same dbać o wszystko więc miałaś utrudnione zadanie.

Gość gość
Renulka żenulka wojewódzka też jest chuda jak szczapa a wygląda sto razy lepiej w tych kostiumach. Mogła się olfa najpierw opalić trochę. Albo zaaplikować sobie opalanie natryskowe, bo słabo wygląda.

Gość gość
zobaczcie na instastory relacje Pani ekscelencji w barcelonie. Olfa ucz sie :)

Gość gość
Ogólnie olfa naobiecywała temu Apapatowi złote góry. Naopowiadała że brat jest fotografem, wysłała swoje zdjęcia za czasów siłowni i udokumentowane hasztagami zasięgi . Ja na miejscu tej firmy bym się wkurzyła bo te zdjęcia to jedna wielka żenada. Nie ma szans aby wrzucili jej zdjęcia na swój Profil na insta. A chyba o to chodziło . Normalnie anty reklama

Gość gość
Te stroje wygladaja megaslabo. Nie dalabym za nie kilka stow. Chyba Olfa zrobila im antyreklame bo ja na pewno nie jestem zainteresowana, zwlaszcza po tym jak je zaprezentowala Olfa.

Gość gość
Słuchajcie, No padnę. Pisałam te komentarze pod tym foto na apapat, a Olfa mnie u siebie bloknęła jak nawet to nie było u niej na ig. Dorosła Kobieta, a urządza cyrki. Napisałam wiec kolejny komentarz żeby to wszyscy wiedzieli jak to od razu biegnie blokować jak ktoś konstruktywnie o niej napisze

Gość gość
2003 pod ktorym zdjeciem sie podpisalas?