Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Królowa łez

Powodzenie u mężczyzn to jednak nie jest kwestia urody

Polecane posty

Gość gościu2
Do autorki dziewczyno wyduś z siebie miejsce zamieszkania to nie boli a nuż ktoś cię gdzieś zaprosi nawet na głupie rolki. Nawet tu będąc całkowicie anonimową budujesz jakiś mur wokół własnej osoby. Wiem masz dość bycia "przezroczystą" wiele razy cie pewnie zraniono często pewnie nieświadomie ale napisać skąd jesteś to chyba możesz.

Gość Taodtrzeciejrandki
21:52 d'accord. Tu habites a Paris depuis quand?

Gość gość
Autorko a można spytać jakie masz plany na wakacje? Tak odbiegając od Twoich problemów, jak chcesz je spędzić i czy masz jakieś marzenia do zrealizowania (jeśli to nie tajemnica). Pozdrawiam. B.

Gość Taodtrzeciejrandki
21:55 hahahahaha

Gość gość
Królowa, przepraszam za szczerość, ale ty po prostu nie jesteś prawdopodobnie za ładna. I tyle.

Gość Taodtrzeciejrandki
21:55 jesteś esencją szerzącego się na kafeterii debilizmu :D

Gość gość
tragedia te Polskie baby 11 cudy swiata

Gość Królowa łez
Drogi G osciu to ja

Gość gość
ło matko może dziewczyna nie chce pisać skąd jest, uszanujcie to

Gość Taodtrzeciejrandki
21:59 hahaha kolejny. Szczerość ślepca na temat urody :D

Gość gość
Ja słyszałam, że mężczyźni lubią popatrzeć na tort, ale kupią zwykłe pączki. x Ja piertole babo ale tym masz tupet.... porownyac sie do tortu pechowiec.gif Taaak Ty jestes tortem ale najnizszego sortu z najnzszych skladnikow z ochydnej margaryny, po sprobowaniu kesa takiego czegos kazdy zyga tym. To nic ze pozornie fajnie wyglada. I tak jest z toba. Jeszcze wierzysz w znaki zodaiku pechowiec.gif Tragedia co tym kobietem sie robie we lbach. A to krolowa to tez nic szczegolnego przeczytalem caly watek i z poczatku prezentuje sie nawet ciekawie im dluzej czytasz jej wpisy tym wieksza niechec do niej masz. Zero skormnosci. Taka sztuczna autopromocja zachwalanie siebie i w domysle stawianie siebie przed innymi. TO jest powod Twoich problemow i jest on w Tobie!! Zadnej umiejetnosci wczucia sie w pozycje innych. JA JA JA JA JA... ja mam to on nie ma tego ten jest bezrobotny a ja to to, a ta rozwodka to taka tragedia a ja to to. I TY sie dziwisz?? x Przeczytajcie to sobie baby i nauczcie sie tego na pamiec

Gość Królowa łez
To nie żadna tajemnica.jestem z Mazur. ...stąd pewnie zamiłowanie do żagli. ..Tak od urodzenia

Gość gość
A gdzie się podziała Wróżka? Narobiła smaka i se poszła, nieładnie .....

Gość Królowa łez
To nie tajmenica, jestem z Poznania. Wakcje spedze w jakims cieplym kraju... moze Egipt ??

Gość Królowa łez
To nie żadna tajemnica -jestem z Mazur. ...stąd ta miłość do żagli

Gość Królowa łez
To powyżej to podszyw. Nie jestem z Poznania i nie gustuje w pyrach.a wakacje typu egipl i leżenie plackiem kompletnie mnie nie intetesuja

Gość Królowa łez
Kurde jak się ludzie pidsztwaha skoro mam nick zabezpieczonyh hasłem?

Gość gość
od 3randki ona sama nie wie czego chce to taka ksienzniczka na ziarku grochu to nie tego nie tego sie brzydze a to jest za malo piekne

Gość gość
"Królowa łez dziś Kurde jak się ludzie pidsztwaha skoro mam nick zabezpieczonyh hasłem?" A to nie powinnaś być przypadkiem niebieska? Bo wyświetlasz się jako pomarańczka, chociaż nie wiem na jakich zasadach działa konto na Kafeterii bo jestem tu tylko gościem.

Gość Taodtrzeciejrandki
22:10 i jak się czujesz, skrytykowawaszy mnie? :D Jak lepiej, to na zdrowie :D

Gość gość z Paryża
Ta od trzeciej, j'ai demenage a Paris en janvier☺ w sumie w razie problemów z facetami można wyjechać do Paryża. Ja tu poznałam mojego faceta i jest super.

Gość Królowa łez
Tak ,mam już plany .lecę do fajnego kraju, bardzo mnie interesuje historia pewnych miejsc takm.I będę podróżować tam sama. Lokslna komunikacja.

Gość gość
Taodtrzeciejrandki po prostu nie cierpie ciebie i twoich bzdur. jestem pewien ze ani nei jestes ladna ani ciekawa ani madra. Znam jedna taka laske co ma sie za kobiete 10/10 a wyglada co najwyzej 6/10. Mysli ze jest wyjatkowa i ciekawa i taka swietna z charkteru. A jest idiotka na 102 tempa wogole brak myslenia. A rzuca sie jak ''''''' w przeremblu

Gość Taodtrzeciejrandki
Paryżanie... Hm no niby pociągająca sprawa, ale nie sądzę aby wśród nich był ktoś dla mnie, naprawdę jestem przekonana, że mogłabym być w szczęśliwym związku z jakimś bardzo małym odsetkiem mężczyzn, może 0,01?, no i chyba wolałabym Polaka ;)

Gość Taodtrzeciejrandki
22:16 spoko, rozumiem, że w takim razie możesz tak myśleć.

Gość gość
Królowa łez, kiedy lecisz na te wakacje? Ja też jestem sama, problem podobny do Twojego i szukam kompana na wyjazd lub chętnie się przyłącze. Może razem na tym wyjeździe poderwiemy jakiś przystojniak ów? ;)

Gość gość
Ej no bez jaj, nie podszywajcie się pod autorkę. A do autorki - o to super wakacje, może odpoczniesz w ciszy, nabierzesz dystansu. Fajnie, że możesz sobie podróżować i spędzić czas aktywnie. Moja znajoma z wykształcenia jest archeologiem, uwielbiałam słuchać jej opowieści i oglądać rzeczy, które gdzieś tam w świecie nabyła i chociaż nie krytykuję czyjegoś sposobu spędzania wakacji (opalanie się i dyskoteki) szkoda by mi było marnować czas na nicnierobienie.

Gość gość
Dodatkowo to ze wierzysz w horoskopy obnaza Twoj brak rozsadku. Tu jest temat tej CUDOWNEJ kobiety poczytajcie sobie co pisze i dojdziecie do wniosku, ze ona i na 99procent autorka sa kobietami egocentrycznymi NIE NADAJACYMI sie do zycia z innymi ludzmi. x http://f.kafeteria.pl/temat/f4/ladne-sliczne-zadbane-kobiety-fajne-mile-wyksztalcone-i-samotne-p_6617719/12