Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy podać exa do prokuratury? co byście doradzili

Polecane posty

Gość gość

Nie jesteśmy już razem. A wiem, że przez kilka lat robił i chyba nadal robi straszne przekręty. Wyludzil dużo kasy ze skarbu państwa, bo kręcił lewym i i pustymi fakturami. Czy podać go do prokuratury?

Gość beti121
Dlaczego chcesz być mściwa,przecież przez długi czas korzystałaś z tych przekrętów .Myślisz ,że sąd nie zarzuci ci,że przez długi czas ukrywałaś ten fakt a teraz gdy rozwiedliście się to donosisz? Sędziowie to też ludzie i jak zobaczą jaka jesteś kanalia to tobie też się do tyłka dobiorą i oskarżą o współudział. Jesteś wstrętna i jeszcze utrudniaj mu kontakty z dziećmi , Boże jakie te baby są głupie.

Gość gość
Nie, ja z przekrętów nie korzystałam. Byłam przeciwna nawet. Sama mam uczciwą pracę . A co do sędziów to się nie zgodzę. Albo nie znasz żadnego sędziego albo nigdy w sądzie nie byłaś.

Gość gość
Hipokrytko. To że Ty w swoim mniemaniu jesteś uczciwym obywatelem, dla prokuratury czy urzędu skarbowego tak jasnym już nie będzie. Dlatego też będziesz musiała bardzo klarownie wykazać wszystkie argumenty działające na twoją korzyść. Byłaś z gościem x lat i teraz chcesz makaron na uszy nam tu nawijac jaka porządna z Ciebie kobieta jest. Haha - jesteś zalosna. A to co ci teraz chodzi po głowie mówi o tobie więcej niz myślisz.

Gość gość
A dlaczego niby ma nic nie mówić ? Skoro zarabiala sama na siebie i nie korzystała z tej kasy ma prawo a nawet obowiązek zgłosić , jeżeli on robi przekręty podatkowe to to idzie rownierz z kieszeni obywateli Polski

Gość gość
Ja mogę wykazać wiele do UKS a nawet ministerstwa finansów. Gorzej z exiem. Na mnie nic nie mają. Jestem czysta jak łza. Aha, żeby była jasność, nie byliśmy małżeństwem, więc o jakim korzystaniu mówisz, skoro nie było nawet wspólności ustawowej?

Gość gość
No dokładnie. To idzie z kieszeni każdego z was też. A facet wyłudza nienależnie podatek VAT na grubą forsę. Sami się skladacie na jego samochody, dom i wystawne życie !

Gość gość
Ja bym podała.

Gość gość
prowokacja . nikt normalny nie pisze o takich rzeczach na forach. ..

Gość gość
A jednak :D

Gość gość
a co wy tak dzieci za złodziejami jesteście? lubicie jak ktoś kradnie, czy w domu też z tego zyjecie?

Gość gość
Chyba u nich w domu też się żyje z przekrętów lub złodziejstwa. W obecnych czasach wałki na lewych fakturach to niestety norma. Jak nie wiadomo skąd sąsiad nagle kupił luksusowe auto, albo przeprowadził się z małej klitki to okazalego domu to już wiecie. Tak samo jak kiedyś blokersi chodzili z torbami na jumy po sklepach, a potem sprzedawali towar za 50%ceny. Funkcjonuje zresztą jeszcze taka kradzież i paserka? Bo za moich czasów ci złodzieje sklepowi przerzucić osie teraz na karuzele podatkowe.

Gość gość
A co ci tak zalezy zeby go podawac?sumienie cie meczy?a jak z nim bylas to cie nie meczylo?biedactwo...posluchaj,jak facet ma leb na karku to latwo cie w to wkreci ze korzystalas z tej kasy.Kto mieczem wojuje ten od miecza ginie...

Gość gość
18.40 dokładnie. Jak z nim była to pewnie nie jeden raz korzystała z tego co zarobil. Dlatego dla mnie jesteś hipokrytkom. Do wszystkich innych zaglądających w ten temat: Pilnujcie swojego koryta. Dobrze na tym wyjdziecie. Polskie zazdrosniki. Fuj!

Gość gość
Weź idiotko pod uwagę że będziesz wspoludzialowcem tych przekretow bo wiedziałaś i korzystalas.

Gość gość
Dokladnie.A ona mysli kretynka ze jest czysta jak łza hahaha.A idz,podawaj,cela juz czeka ;) A po wyjsciu niespodzianka w postaci mszczacego sie eksa :)

Gość gość
A nawet jak korzystała to co? ???? Skoro razem przekrętów nie robiła, nie była wspólnikiem pseudo firmy to o co chodzi? ???? W ci ją wkręci ? Najpierw podajcie na to paragraf debile!gdyby taki istniał to wszystkich gangsterów do pierdla wsadzaliby razem z żonami, dziećmi i jeszcze kochankami@co boicie się o swoje dupy bo sami kreciliscie na vacie albo innych rzeczach? :)