Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość BertaGrabowska

Nivea invisible fresh

Polecane posty

Gość BertaGrabowska

Bardzo chętnie przystąpiłam do testu sprayu Nivea Invisible Fresh Black&White. Ostatnio prowadzę bardzo aktywny tryb życia i skuteczna ochrona przed przykrym zapachem jest dla mnie bardzo ważna. Po pierwsze ładny zapach - świeży i taki "nivea'owy" usmiech.gif Producent obiecuje 48h ochronę, ale która z nas oczekuje aż tak długiej ochrony? Wiadomo, po całym dniu każdy z nas zapewne się myje, wiec dla mnie to trochę absurd. Jak dla mnie wystarcza to, że chroni przez 24h - i to przy dość intensywnym dniu (praca, potem dwugodzinny trening i wracam wieczorem do domu świeża bez nieprzyjemnego zapachu potu) To jest duży plus. Drugim plusem jest, że nie podrażnia skóry - użyty nawet bezpośrednio po depilacji łagodnie ją potraktuje i otuli miękka powłoczką. Natomiast jeśli chodzi o ochronę białych i czarnych ubrań - niestety tutaj poległ smutas.gif na czarnych ubraniach pozostawia jasne smugi i tym mnie trochę rozczarował. Niemniej jednak spodobał mi się - bo jego lekki , pudrowy zapach sprawia że czuję się świeżo, a przede wszystkim sprawdza się jako całodniowa ochrona. Jestem zadowolona z niego i chętnie będę po niego sięgać. Polecam ten produkt - myślę że jest godny wypróbowania.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować