Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

z czego wynika wyśmiewanie kobiet niepracujacych i obrażanie od ? skąd agresja?

Polecane posty

Gość gość
A wiesz co robią mężowie tych co pokazują środkowy palec? Jako facet powiem Ci ze mało wiesz o mężczyznach.

Gość gość
22:11 domyślam sie co chcesz powiedzieć, ale gro woli nie zadzierać z żona, zwłaszcza wtedy gdy jej zarobki, czy osobisty majątek przekraczają jego :-)

Gość gość
Malo mnie obchodzi co robią.

Gość gość
Widać, że nie znasz się na mężczyznach. Mężczyzna lubi seks, a nie środkowy palec od żony. Potem płacz, że mąż ma kochankę.

Gość gość
Poza tym prawda jest taka, ze prędzej kobieta znajdzie sobie faceta do skoków w bok, niz facet kobietę. A to dlatego, ze wam seks bez zobowiazań przychodzi łatwiej.

Gość gość
Jaka zgorzkniała z Ciebie kobieta. Ciągle napiertalasz o pieniądzach.

Gość gość
Jestem kurom domowom i jestem z tego dumna. Glupie biurwy.

Gość gość
Nie, chce powiedzieć że jeśli ktoś codziennie mówi moja stara przy kolegach to porostu jest źle wychowany i nikt tego nie bierze poważnie, gorzej jak ten cichy i kulturalnie wyrażające się o żonie wali ja w rogi że studentka czy inna malolata. I tak często jest z wami tylko dla kasy a nie z miłości. No i trzeci typ to pantoflarze ale te słowo was drażni jak widzę.

Gość gość
22:14 - niezależna daje takiemu kopa, zaplacze raczej ta, która nie pracuje.

Gość gość
To jak mężczyznom skok w bok przychodzi łatwiej, a ty byś kogoś szukała to kurfa z ciebie. W końcu kobietom porządnym to nie przychodzi łatwo. Wystarczy trafić na taką kurfe.

Gość gość
Alez niech ma i 100 kochanek .To jego wybor.Ja zostaje ze swoja praca, swoim domem,swoimi pryjaciolmi i swoimi pasjami.Po co mi taki facet jak psia kupka.Kto chce to go zgarnia na szufelke.

Gość gość
22:17 pochłonęła praca dowiaduje się ostatnia albo i w ogóle.

Gość gość
22:14. Polac tej Pani.

Gość gość
Moje drogie dla kobiet ktorych swiat nie ogranucza sie do gotowania pierogow brak faceta to nie koniec swiata.Raczej pocztek czegos nowego.I tu sie pojaeia magiczne slowo-niezaleznosc.

Gość gość
widzę nasze damy ból doopy chwycił, gdy się dowiedziały co ich maczo mówia o nich w pracy :-) Co niektórym gul widzę skoczył, wyzwiska sie zaczęły. Do roboty, leniwe baby, ogłady nabrać, a nie od k***w w necie wyzywać :-)

Gość gość
Ja poleje i sama chetnie chlapne z pania 22:23 -) pijemy za nasze co nie koleżanko? :-)

Gość gość
A pewnie.Tylko bron boze nie cappucino.

Gość gość
Powiem wam cos.. taka moja refleksja... to dopiero 3ci dzień mojego urlopu a ja już się cofam w rozwoju... sam fakt ze dyskutuje tu z osobami, które dziwia sie że w pracy są prysznice stawia mnie niestety dość nisko w hierarchii umysłowej. Co by to było, gdybym całkowicie zrezygnowała z pracy??? Jeszcze tylko czwartek i piatek, od soboty zacznie sie normalne życie :-)

Gość gość
22:19 lepiej bym tego nie ujęła....

Gość gość
Trzy dni urlopu zmarnowane na dyskusję, że ktoś jest gorszy. Typowa kafeterianka:classic_cool:

Gość gość
Alez sa prysznice i wiecie co jest nawet mikrofala.lodowka i ciepla woda.malo tego.jest rowniez kawa .cukier i inne.rzeczy.i zadziwie was bo jest rowniez czas na zarty smuechy etc.jaxw pracy odpoczywam od garow.pilnowania lekcji itp.po prostu gdy ja pracuje to robi to moj maz.

Gość gość
21.49 Poszukaj sobie przepis w inernecie gamoniu. Na kafe masz czas siedzieć przez pól dnia a przepisu nie potrafisz poszukać... Myślisz, że komuś się chce przepisy pisać.

Gość gość
22:37 i po co to wyzwisko? co chcesz przez to osiagnąć? Bylam ciekawa, czy którakolwiek z niepracujących pań zdoła mnie zaskoczyć. Co wy wogóle robicie w tych chałupach poza piciem kawy i ogladaniem tv???? A przepis mam i to niezły :-) Czekałam tylko na pierwsza reakcję no i doczekałam sie. Kolejny punkt dla pracujących :-)

Gość gość
22.03 Nie był najlepszy czas dla waszego małżeństwa, bo mąż miał cię dość. Wolały byś siedziała w pracy i sobie odpocząć od ciebie niż się z tobą męczyć. Ja akurat te 3 lata spędzone w domu wspominam bardzo dobrze.

Gość gość
22:36 na kafeterie weszłam dokładnie po 3 latach. Poprzednio wciągnęłam sie, gdy z powodu choroby miałam półtoraroczną przerwe w pracy. Pisałam o tym wczoraj.

Gość gość
22:03 skąd ta agresja i skad czerpiesz tę wiedze???? I skad wiesz, co czuł mój mąż??? Wam sie naprawdę od tej nudy w doopach przewraca.

Gość gość
Każda typowa kafeterianka twierdzi, że weszła tu przypadkiem lub po przerwie :classic_cool:

Gość gość
I ponownie na imprezie firmowej zaden z naszych kolegów nie zabral niepracujacej partnerki.To juz chyba standard.

Gość męskim okiem
Jako facet uczciwie stwierdzam, że agresja kobiet niepracujących jest wręcz żenująca. Zero logicznych argumentów, tylko pisanie pierdół i wyzwiska.

Gość gość
22:46 - ty z pewnoscią wiesz o tym najlepiej. Ja nie mam pojecia, jak zachowuja się typowe kafeterianki i srednio mnie to obchodzi :-)