Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

z czego wynika wyśmiewanie kobiet niepracujacych i obrażanie od ? skąd agresja?

Polecane posty

Gość gość
Ok.. w takim razie taka moja odezwa do moich pracujących koleżanek : Dziewczęta! Zacznijmy się masowo zwalniać z pracy. Wszak nie wiemy, kiedy cegła nam na głowę spadnie, lub umrzemy na raka. Smierć czai sie na każdym kroku! Chcecie umrzeć jako zapracowane idiotki ze zmarnowanym pracą i niezależnością życiem? Walić pracę! Prysznice w pracy też walić! I pieniadze też!

Gość gość
20:01 no zapewne tak bedzie. Znając życie na każdym rogu stoi po trzech takich i na ciebie czekają :-)

Gość gość
20.04 no i widzisz sama idziesz w druga stronę. Tylko dlaczego niepracujace ciągle słysza, a co zrobisz jak mąż cie zostawi umrze będzie chory czy będzie miał wypadek. Wypadek losowy taki jak z tych , ktoś sama wymieniłaś.po co się tymi wszystkimi przykladami martwić. Co ma byc to bedzie

Gość gość
20:13 nie załapałaś ironii w tym co napisałam???? No nie wierzę....

Gość gość
Polecam wątek i zdjęcie jakie tam zostało wstawione. Jestem żona, kocham męża....

Gość gość
"gość dziś 20:13 nie załapałaś ironii w tym co napisałam???? No nie wierzę...." HEHE no oczywiście nie załapała . Popatrz na jej wpisy ..to jest typowa wydmuszka . Nie nadaje sie do żadnej pracy bo w każdej trzeba trochę myśleć . To takie jak ona po rozstaniu z mężem szarpią sie o alimenty dla siebie bo same nic nie potrafią. Bez kasy swojego faceta jest nikim .

Gość gość
19.52 Drugie pytanie miało być: "Dlaczego faceci uważają, że TY jesteś głupszą od nich"... Ja osobiście się z tym nie spotkałam.

Gość gość
20:04 nawet nie wiesz jak mądre są twoje słowa. Być może kiedyś to zrozumiesz.

Gość gość
20:24 oczywiście że się nie spotkałas i nie spotkasz, ze faceci uwazaja akurt MNIE za głupsza. Ty za to swoim wpisem wrzuciłas sama sobie, nie mi :-) spróbuj przeczytać ze zrozumieniem, to, co napisałaś :-)

Gość gość
No moje drogie , niepracujące mistrzynie intelektu i ciętej riposty... robicie siarę :-) Obciach w necie to też obciach :-) Wiedziałyście o tym???

Gość gość
Niech każdy żyje tak jak sobie chce, tak jak sobie wymarzył, tak jak mu pozwala na to życie. Byle w zdrowiu i... w poszanowaniu wyborów drugiego człowieka :) Szacunku do innego spojrzenia na życie tutaj nie widzę, szkoda. Jeszcze bardziej żałuję, że cała ta "wojna" toczy się między kobietami tylko, a gdzie się podziała Wasza "solidarność jajników" miłe panie? Mam rozumieć, że to tylko pusty frazes? :(

Gość gość
20.28 To juz twój problem jeśli nie potrafisz zrozumieć trzech prostych zdań... Muszę się z tobą zgodzić, jesteś głupiutka i nie dziw się, że tak jesteś odbierana przez facetów ;)

Gość gość
A ty pracująca mistrzyni intelektu co tu robisz?

Gość gość
20:46 - a jak myślisz??? Co wg ciebie ktoś robi na forum internetowym??? podam ci kilka mozliwosci a ty spróbuj wskazać właściwą : a/ stepuje b/lepie garnki c/klikam - w sensie rozmawiam z ludźmi za pośrednictwem internetu.

Gość gość
20:46 - skoro wg ciebie napisałaś 3 zdania, wg mnie o ile ja jestem głupiutka, to ty jesteś na poziomie ameby :-)

Gość gość
20.43 No naprawdę jesteś głupia. Napisałabym dużo więcej, ale musiałabym się zniżyć do twojego poziomu...

Gość gość
20:43 nie spinaj się tak, bo popuścisz :-)

Gość gość
Ja się zdążyłam wyprysznicować, ogolic sobie to i owo, odebrać pilny tel. z pracy , a ty dalej licytujesz sie od kogo madrzejsza jesteś??? Masz aż tak niską samoocenę?? Dystansu trochę. Jesteś klasycznym przykładem na to, że nadmiar wolnego czasu jednak nie jest niczym dobrym. Ja sie bawie twoim kosztem a ty mi na to pozwalasz??? Uważasz się za mądrzejszą, więc to pokaż. Pokaż klasę kobieto. Wiesz czym mogłabyś mnie pewnie zagiąć? Nie potrafię upiec naprawdę dobrej szarlotki, moja mama niestety zabrała swój przepis do grobu i ja nijak nie potrafię nawet sie do tego zblizyć. Zamiast w pusty sposób wykrzykiwać jaka to ty madra jestes, pokaż swoje prawdziwe atuty. I mówię tym razem wyjątkowo bez cienia ironii.

Gość gość
Dziewczyny, ja naprawdę chciałabym dobry przepis na szarlotkę i mówię zupełnie poważnie!

Gość gość
I jeszcze jedno - jestem samokrytyczna , toteż w tej chwili uczciwie przyznam, ze kilka razy rzeczywiście przegięłam... na swoje usprawiedliwienie mam to, że wpis z 14:48 rozwalil mi system :-)

Gość gość
Niektore kobiety sa po prostu głupie i leniwe. Klepia kolejne dzieci tylko po to żeby wymigać się od normalnej pracy i zająć si czymś prostym i mało wymagającej.

Gość gość
Zalezy co kto lubi.ja kocham pracowac.jestem anestetyczka.pracuje w wawie.praca dala mi dobre zarobki.duza pewnosc siebie.niezaleznosc.kontakty medyczne- bezcenne.kontakty rowniez w innych branzach.mamy rozntch pacjentow od vipow po pana janka szatnuarza.kocham swoja prace.kocham kontakt z ludzmi.po urodzeniu dzieci wrocilam do pracy i powiem tak ze siedzenie w domu to nie dla mnie.sama ze soba czulam sie zle.ile mozna gadac z innymi matkami o zupkach i kupkach.obowiazkami dz ielimy sie z mezem.nie wyobrazam sobie prosic go o kase na tusz czy szminke.po prostu jesli mam ochote to kupuje sobie perfumyz xa 400 zeta .bo mam na to srodki i taki kaprys.mam 2 niepracujace siostry .jedna zostawil.maz(a jednak to sie zdarza).druga zaluje ze dala sobie zrobic 3 dieci i ugrzezla w domu.poza tym cieszy mnie to moge przebierac w ofertach pracy .negocjowac wysokosc wyplaty.

Gość gość
Te leniwe babska tylko plotki rozsiewaja i wygaduja na mężów jacy to oni nie dobrzy są dla nich bo one chciałyby żeby je jeszcze na rękach nosili i się nimi non stop zajmowali bo one takie znudzone.

Gość gość
Natomiast jesli ktos lubi siedziec w domu między kuchnia a tele jajkiem to ok.jego wybor.

Gość gość
I jakos zadna nie zaskoczyła mnie przepisem na szarlotkę..

Gość gość
Spędziłam 5 lat na urlopie wychowawczym i nie wspominam tego dobrze. Męczyłam się będac w domu.. to nie był najlepszy czas dla naszego małżeństwa. Wszystko wróciło do normy wraz z moim powrotem do pracy. Taka prawda.

Gość gość
I slowko do pan niepracujacych.Mezowie mowia w pracy o was- moja stara.nie ma z niej pozytku ale chociaz jest na kazde pykniecie do wyra bo musi.Te pracujace zawodowo pokazuja facetowi srodkowy palec jesli nie mają ochoty na sex.Nie muszą za nic odrabiać.I taka to roznica.

Gość gość
wiec i ja pozwolę uzupełnić sobie wpis kolezanki z 20:03. A wiecie skąd my wiemy, ze oni tak mówia? Bo to często nasi kumple z pracy.