Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wspomóż nas, bysmy mogli walczyć o życie nienarodzonych dzieci

Polecane posty

Gość gość
18:04 chwalisz się czy zalisz ? To obrzydliwe w polsce to jest nielegalne a Ty sobie o tym publicznie mówisz

Gość gość
Ja jestem prawdziwa kobieta i w życiu bym nie usunęła własnego kochanego maleństwa , normalna kobieta to taka która dba o ognisko rodzinne i pocieszki

Gość gość
Ani to, ani to-po prostu mowie, by pokazac, ze jest tez inny punkt widzenia niz ten, ktorzy prezentuje autor tematu.

Gość gość
Po zabiciu dziecka z pewnością tak, ale po zażyciu pigułek i wywołaniu okresu nikt nie ma żadnej traumy, bo kobiety mają okres co miesiąci to nic nowego. Tak wygląda aborcja farmakologiczna. Bierze się pigułkę i dostaje okres, może trochę bardziej obfity. Nikt nie mówi o aborcjach w 8 czy 9 m-cu. Wasze zdjęcia są przekłamane i pokazują albo płody po poronieniach i łyżeczkowaniu, albo z lat 80-tych czy wcześniej, gdy faktycznie aborcja to w większości była rzeźnia.

Gość gość
Nie prawda, bo w Polsce aborcji dokonuje się nawet w 6 miesiącu ciąży, ale o tym głośno sie nie mówi, fundacja jednak wszystkiego się dowiedziała!

Gość gość
a co to takiego ten pocieszek, ta pocieszka, czy co to tam niby ma byc

Gość gość
Pocieszka to zdrobnienie od pociecha , nawet ja to zrozumiałam więc chyba szukasz problemu na siłę albo serio nie kapujesz tak prostych rzeczy

Gość gość
19.45 macie rację, powinno być tak jak przed wojną, kiedy aborcja była zakazana. Normalnie się po prostu topiło niemowlaki w szambie, albo głodziło na śmierć, ze niby zmarły zaraz po porodzie i wszyscy byli zadowoleni. I pleban bo mógł zarobić na pogrzebie

Gość gość
raczej sie śmieję z debilizmów i słowotwórstwa- stara krowa a zdrabnia jak 5 latka, pieniążki, pocieszki, dzieciaczki, zaraz sie porzyga od tej słodyczy podszytej fałszem

Gość gość
20:00 sobie uważaj z tą starą krową nie jesteś anonimowa

Gość gość
a że tak zapytam...kiedy autorko, autorze miałaś/miałeś ostatni stosunek seksualny? bo to dość istotne jeśli chodzi o temat rozrodczości, możesz w ogóle jeszcze coś w tym zakresie?

Gość gość
20:03 i co podasz ją do sądu, bo użyła stwierdzenia "stara krowa"? teraz to się ośmieszasz.

Gość gość
Im więcej dzieci uratujemy przed morderstwem tym świat będzie piekniejszy! Bóg juz Polskę karze za ten okropny grzech aborcji, przeprosić Boga moze jedynie jej całkowity zakaz. I wtedy zobaczymy, jak Polakom będzie się lepiej żyło, jak wszystko będzie się ładnie układało.

Gość gość
większość Polaków jest za całkowitym zakazem aborcji. Liczymy jeszcze na panią Kaję Godek i jej projekt, że uda się własnie od tego zacząć, czyli od zakazu aborcji eugenicznej

Gość gość
Ja chetnie sie dorzuce na kampanie pro- choice, czyli pro-aborcyjna. I to bardzi hojnie!

Gość gość
ps. nie wiem dlaczego h/o/j/n/i/e wyswietlilo sie w ten sposob...

Gość gość
Zajmijcie się własnymi dziećmi a nie zaglądacie w cudze życie! Każdy ma prawo decydować o swoim ciele nawet o losie plemnika czy zarodka. A wam pozostaje modlić się za dzieci które wsiąkły w prześcieradło ...fanatycy istot nie narodzonych, aaaa trzymajcie mnie!!!! bo jak czytam takie bzdury to zastanawiam się kto im wyprał mózgi,że wp********lają się w cudze wybory

Gość gość
A jak wy walczycie??? To decyzja kobiety cwele i nic nie możecie zrobić. Wolę dać na leczenie narodzonych już dzieci :o Tyle jest ciężko chorych, którzy potrzebują pieniędzy na leczenie, a wy się wydurniacie u jeszcze zebrzecie... wstyd