Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chce odejść od męża ale nie chce aby rozwód był ani z mojej winy ani za porozumi

Polecane posty

Gość gość
Alimenty w wieku 23 lat? Spokojnie znajdziesz sobie prace. Inna rzecz jakbys przez 20 lat zajmiwala sie tylko domem i bylabts bez szans na rynku pracy. Chyba sciemniasz autorko bo nie wierze ze takie osoby chodza po swiecie

Gość gość
gość dziś On ma 32 lata, ja mam 23 lata. Od niecałego roku jesteśmy małżeństwem. On pracuje, ja zajmuje się domem i moimi pasjami. x no cóż trzeba było nie wychodzić tak wcześnie za mąż i się "wyszaleć". wiele z nas Ci może zazdrościć. nie musisz chodzić do pracy której nie lubisz, masz kasę na siebie, na rozwój swoich pasji. pogadaj z mężem żeby poświęcił Ci więcej czasu bo źle się czujesz w małżeństwie. a nie od razu rozwodzić. widać, że nie dorosłaś do roli żony.

Gość gość
Jeżeli to nie podszyw, to mam wrażenie, że autorka wyszła za mąz dla pieniędzy. Ale nagle zobaczyła, że pieniądze to nie wszystko, nudzi jej sie w małżeństwie, więc szuka kolejnego. Ale żeby teraz nie byc zmuszona do szukania kolejnego bogatego, to chce sobie zapewnić wysokie alimenty.

Gość Ana345
Jesteście małżeństwem od niecałego roku, mniemam więc, że dom, samochody itp. mąż nabył przed ślubem także wszystko jest jego:-) Naoglądało się dziewczę amerykańskich seriali i myśli, że mąż ma obowiązek płacić jej wysokie alimenty do końca życia:-) Dziewczynko do szkoły, na studia, do pracy całe życie przed Tobą. Poza tym takie alimenty są przyznane na kilka lat, o ile już, a jak wejdziesz w nowy związek małżeński to po alimentach. Chciałabyś poszaleć za kasę ex męża? Twój mąż jak ma pieniądze to znajdzie skarpetkach, tak jak przyszłaś.

Gość Ana345
Miałoby być " puści Cię w skarpetkach"

Gość gość
to fakt jak wejdziesz w kolejny związek to i tak po alimentach :) ale serio masz tupet :)

Gość gość
No tak , niech ją popycha, pstryka w glowę, bije, a ona ma zostać z nim, bo małżeństwo, to nie zabawa. Jej mąż nie bardzo nadaje się do życia małzeńskiego, niech więc zawiedzina dziewczyna sięgnie po jego kasę. Za straty moralne chociażby...i walcie we mnie gromami ile chcecie.