Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Komu z Was udało się idealnie odebrać cudze myśli?

Polecane posty

Gość gość

Droga telepatyczna nawet na odległość ? Czy ktoś z Was miał tak ze wiedział o jakiejs osobie wszystko ?

Gość gość
Ja intuicyjnie rozszyfrowywałam kogos..Jego zamiary,to kiedy myslał o mnie,czym sie kierował,z kim rozmawiał o mnie itp

Gość gość
Tylko schizofrenicy myślą, że cały czas słyszą cudze myśli.

Gość gość
To jest niemożliwe. Zakładając jednak, że niektórzy mają jakieś zdolności w tym kierunku :):):) lub opracowali prymitywną na razie technologię, to przecież zawsze po drodze są zakłócenia, również myśli innych, które mogą nałożyć się na siebie i odbierasz myśli np. 10 osób, a Tobie wydaje się, że to 1 osoba tak myśli. Poza tym znając cudze myśli, można byłoby zwariować.

Gość gość
Próba czytania w myślach to pole popisu dla naszej wyobraźni. Wydaje ci się że czytasz komuś w myślach, a naprawdę imputujesz mu własne.

Gość gość
dokladnie

Gość gość
8:46 Powiedz więcej jak to zrobiłaś

Gość gość
Ja też nie potrafie odbierać cudzych myśli niestety ... Ale często spotykam się z tym, że ludzie wyczuwaja mnie telepatycznie i najwidoczniej sa tego świadomi. Mogę podać przyklad.

Gość gość
Facet był związany ze srodowiskiem psychologów..troche sie tym zainteresowałam,poznałam sposób Jego myslenia mimo ze osobiscie Go nie znałam,zaczęłam kojarzyć rózne sytuacje,moja intuicja mnie nie zawodziła mimo ze wiele razy próbowano mnie zmylić..nie jestem schizofreniczką i nie twierdze ze słysze czyjes mysli ale potrafie zrozumiec motywy postepowania niektórych ludzi,ich sposób myslenia,potrafie tez wyczuć fałsz i kłamstwo

Gość gość
9.49 - "Wyczuć" sposób myślenia to nie to samo, co znać konkretną myśl.

Gość gość
Zdarza się czasami i tylko w odniesieniu do wybranych osób

Gość gość
13:15 powiedz więcej prosze

Gość gość
Dwie osoby z którymi czasami zdarzy się porozumieć bez słów to najbliższe osoby z otoczenia więc chyba nic w tym nadzwyczajnego. Natomiast z trzecią jest to conajmniej bardzo dziwne bo to obca osoba ale jest między nami silna więź emocjonalna i jakby duchowa.

Gość gość
13:15 powiedz więcej

Gość gość
Ja własnie dosc czesto spotykam ludzi ktorzy wydaje sie ze potrafia czytac w myslach. Nie zebym ich specjalnie lubila czy zywila wobec nich silne emocje, za to oni chyba tak...moze to silne zainteresowanie-skupienie na mnie powoduje ze sie ze mna utozsamiaja... Nie muszę nic mówić nikomu a wiedzą ,że chwile wczesniej myslalam o czyms konkretnym, i mowia mi o tym z taka pewnoscia, czuje sie pozbawiona prywatnosci... dziwne to jest na maksa...

Gość gość
"gość dziś Facet był związany ze srodowiskiem psychologów..troche sie tym zainteresowałam,poznałam sposób Jego myslenia mimo ze osobiscie Go nie znałam,zaczęłam kojarzyć rózne sytuacje,moja intuicja mnie nie zawodziła mimo ze wiele razy próbowano mnie zmylić..nie jestem schizofreniczką i nie twierdze ze słysze czyjes mysli ale potrafie zrozumiec motywy postepowania niektórych ludzi,ich sposób myslenia,potrafie tez wyczuć fałsz i kłamstwo" X Ty oipsujesz intuicje , a nie telepatie .

Gość gość
"gość dziś Ja własnie dosc czesto spotykam ludzi ktorzy wydaje sie ze potrafia czytac w myslach. Nie zebym ich specjalnie lubila czy zywila wobec nich silne emocje, za to oni chyba tak...moze to silne zainteresowanie-skupienie na mnie powoduje ze sie ze mna utozsamiaja... Nie muszę nic mówić nikomu a wiedzą ,że chwile wczesniej myslalam o czyms konkretnym, i mowia mi o tym z taka pewnoscia, czuje sie pozbawiona prywatnosci... dziwne to jest na maksa..." X Glosno myslisz :D:D:D