Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy opiekunka osoby starszej za granicą musi myć SENIOROM (mężczyznom) krocza?

Polecane posty

Gość gość
wlasnie dla ciebie twoja dupa jest najwazniejsza bo zwialas do szpitala raptem a tam i tak tyrasz jak ten wol po 16 godzin a czasem nawt 20godzin za 2 tys brutto zenada to jest dopiero wiezienie

Gość gość
do gosc 14.33 po pierwsze nie jestem dzieckiem po drugie moja mama mi nic nie zmieni zadnego wifi bo neta i tak nie mam w wifi a po drugie moja mama jest ciemna w kompie wiec sie nie wypowiadaj

Gość gość
I nadal uwazam, ze jako pielegniarka w szpitalu nie masz porownania jak wyglada praca u pacjeta w domu gdzie jestes sama na siebie zdana i pozostawiona. Idz tak popracuj miesiac, gdzie dostaniesz wychodne dwa razy w tygodniu po 6-h a reszte czasu bedziesz sluzyc i dzien i w nocy. I wtedy przyjdź tu i napisz, ze chwalisz sobie taka prace:/

Gość gość
z t tg co wiem to opiekunkom nie mozna robic zastrzykow wiec nie kłam

Gość gość
do gosc 14;39 a co to za roznica pielegniarka to ma p********e czy to tu czy to tam

Gość gość
jeszcze jedno dodam lepszy rydz niz nic niz bezrobocie wieczne chodzenie do podpisu bez prawa sa takie czasy ze sie jedzie i tyle a jak nie to zdychasz jak ten pies pod buda takie mamy czysy i rzad kolezanki

Gość gość
Do goscia 14.36 dokladnie tez o tym mowie, ja rowniez we wloszech pracowalam. Mozna isc do takiej pracy dorobic jak sie juz jest starsza samotna osoba, tak uwazam. Jako mlodej dziewczynie bylo mi bardzo ciezko, czulam sie jak w wiezieniu, widzac jak mlode osoby wychodza wieczorami a ja dzien, noc, swieta ciagle musialam siedziec bo nie zostawisz takiej osoby nawet na chwile. Z perspektywy czasu nie wiem jak ja tyle wytrzymałam, na pewno nie bylo warto poswiecac wlasnej mlodosci i wlasnego zycia, to nie praca dka mlodej dziewczyny jeszcze raz to podkreslam.

Gość gość
Taka różnica że pielęgniarka odbębni parę godz i idzie do domu,a tam opiekunka musi byc 24 h na dobę do dyspozycji takiej osoby,i robic inne rzeczy jak np pisała dziewczyna ze koleżanka musiała dzwigacc ciezkie meble i uszkodziła sobie kręgosłup.Wszystko zalezy jak sie trafi,jak fajna babka czy dziadek to moze byc super,ja znam np przypadek ze kobieta celowo srała do łóżka,nie do pampersa tylko do łóżka,robiła to złośliwie,jak miała pampersa srac nie chciała,a jak pampersa się jej zdjęło to srała.Więc bywa różnie

Gość gość
: Można pracować też w systemie, że jeździsz do domów podopiecznych, jak mi zaproponowano (jestem autorką wątku:) ). Ale, jak już napisałam, przy 60h pracy tygodniowo+ dojazdach, wychodzi pewnie podobnie pod względem ilości czasu, jakby się mieszkało z tą osobą.

Gość gość
Potem to nawet sama zastrzyki robiłam i cewnikowalam . x Do cewnikowania mezczyzny potrzebny jest LEKARZ. tego nawet pielegniarka zrobic nie moze wiec nie piernicz. 2. pracowałam na gap yearze jak opiekunka, teraz siedze w szpitalu na dyzurach i praktykach jako studentka lekarskiego. Wiec porownanie mam. 3 . Nie dostaje wynagrodzenia, wiec łaskawie darujcie sobie jakiekolwiek podteksty, bo praca na wolontariacie jest jedną z lepszym rzeczy, na ktore człowiek moze sie zgodzić. To uszlachetnia człowieka jeszcze bardziej, ale co wy mozecie o tym wiedziec jak wszedzie widzicie tylko czarną strone. Typowy jęczący polak. Niepotrzebnie tylko źle dziewczyne nastawiacie.

Gość gość
: A odrażające babsko miało chociaż w chałupie pralkę?

Gość gość
a tam p********ie mnie nawet na wakacje zabrali nikt mi sie nie budzil w nocy a osoby mialam chodzace i bylo warto bo nigdy bym tyle nie zwiedzila a jezyk znam to pracujcie tu za wszy czy ja wam kaze w********ac tam?

Gość gość
co jest lepsze byc po studiach i zapierniczac na produkcji czy jechac do takiej babci za godziwa kase najesz sie dach po dglowa czego chciec wiecej jesli ktos jest stara panna ala 30 lat?bczemu nie?

Gość gość
Autorko, na początek nikt cie nie wrzuci na głęboką wode do osoby obłożnie chorej. musisz sie z firmą dogadac

Gość gość
: Wynoś się z wątku. Z takimi pytaniami załóż sobie nowy topic. /Autorka

Gość gość
Brzydzi mnie trochę mycie fiutów bo pochodzę z pruderyjnej rodziny...

Gość gość
Przecież na produkcji za granicą się ma więcej niż będąc opiekunką.

Gość gość
15'03 spadaj taka jest prawda takie sa fakty idiotko ze jak tam jedziesz to nie siedzisz noga na noge a jak ci cos nie pasi to zdychaj w polsce taka madra a pyta czy trzeba myc krocze podopiecznemu ja p*****le lecz sie dziecko

Gość gość
współczuję, nie chciałabym patrzeć na wiszące jaja i pomarszczone fiuty

Gość gość
15'05 ja mialam na mysli produkcje w polsce a prace w opiece to chyba jest lepsza praca w opiece a wcale nie musze zakladac nowego tematu bo wiem swojezalosna autorko od debilnych tematow skoro pochodzisz z pruderyjnej rodziny to na cholere jedziesz do takiej pracy moze mamusia cie karmi albo tatus to zrdzedzisz to zrzedz dalej.

Gość gość
Czytanie ze zrozumieniem się kłania. Nie spytalam, czy podopiecznemu trzeba myć krocze, bo nie mam nic przeciwko myciu babeczkom. Pytałam z CAPS LOCKIEM o męskie fiuty. A pytanie jest stąd, że ogłoszenie o pracę było skierowane i do kobiet, i do mężczyzn, a firma raczej jest zamknięta w sobotnie popołudnie, żeby och dopytać.

Gość gość
15;06 twoj facet tez takie bedzie mial i ojciec i jak mu umyjesz albo dogodzisz powiesz brzydze sie masz obwisle haa

Gość gość
ja p*****le ale masz problem dajesz namydlona gabke dziadkowi i sam se myje wielki mi problem

Gość gość
: A odrażające babsko miało chociaż w chałupie pralkę? x Ja znam tę historię z opowiesci koleżanki,sama chyba nie zdecydowałabym sie jechac za granicę do opieki nad kimś.Ta rodzina była majętna,babka w młodości też była damą.Na starosc cos sie z nią porobiło,podobno niby była zdrowa psychicznie tylko niesamowicie złośliwa,jakby chciała się mścić na wszystkich,dlatego zresztą pewnie rodzina nie chciała się nią zajmować

Gość gość
to przez dziadowska firme jedziesz skoro takich info nie masz a dwa sa telefony alarmowe w firmie to trzeba bylo powiedziec ze nie bedziesz jezdzila jechala do dziadka i finito zawsze jest wybor a kto ci sie kazal godzic a potem tu uzalac

Gość gość
: Upośledzony na umyśle gówniarzu, opuść proszę wątek. Na pożegnanie wytłumaczę Ci, że właśnie dlatego dziadek może potrzebować opiekuna, że nie jest w stanie sam z powodu starczych chorób tego fiuta sobie umyć. ŻEGNAM.

Gość gość
"15;06 twoj facet tez takie bedzie mial i ojciec i jak mu umyjesz albo dogodzisz powiesz brzydze sie masz obwisle haa" x co innego własny partner a co innego obcy, stary ramol

Gość gość
gość dziś współczuję, nie chciałabym patrzeć na wiszące jaja i pomarszczone fiuty x Penis starszego mezczyzny sie nie rozni od penisa 20 latka... Swoją drogą kulture słowa to masz jak zul spod monopolowego.. coz, kulture wynosi sie z domu

Gość gość
15:16 sama jestes idiotko uposledzona bo chcesz dzwonic do firmy i sie pytac czy masz myc mu penisa czy tez nie wiec jestes załosna skad sie biora takie czubki jak ty?....

Gość gość
no wlasnie kulture to ona ma a niby twierdzi ze z pruderyjnej rodziny zekomo pochodzi lecz sie dziewczynko poki czas bo to jest choroba a moze ty masz jakies zboczenia na tym tle?