Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy opiekunka osoby starszej za granicą musi myć SENIOROM (mężczyznom) krocza?

Polecane posty

Gość gość
powiem jedno wszystkie opiekunki w niemczech sa jebniete na swoj sposob glownie to wdowy stare panny i rozwodki

Gość gość
nie jestem autorką tematu, tępa dzido :O i wiem dobrze, że fiut starca różni się jednak nieco od fiuta młodszego mężczyzny, więc nie wciskaj tu kitów poza tym samo to, że to fiut starca jest odrażające

Gość gość
zadzwon idiotko do firmy i sie spytaj czy mu umyc krocze i penisa to cie wysmieja takie sa fakty i nic tg nie zmieni zegnam haahaha bo pekne ze smiechu...

Gość gość
sama jestes tepa dzida a czy ja ci mowie ze sie nie rozni przeciez ty w koncu ekspertem jestes od tg wiec wiesz to jak wiekszosc dziwek tu siedzacych

Gość gość
poza tym samo to, że to fiut starca jest odrażające x człowiek to człowiek. jeżeli proces starzenia cie brzydzi to nie powinnaś przebywać wsrod ludzi..

Gość gość
nikomu kitow nie wciskam a teraz zeby wybrnac raptem z calej tej sytuacji to ze nie jestes autorka tematu zal xdddddddd

Gość gość
nie kazdy sie nadaje do tej pracy i tak jest w twoim przypadku tak samo nie kazdy moze myc trupa albo patrzec na krew..

Gość gość
Robilam zastrzyki i cewnikowalam plus do tego robilam opatrunki na odlezyny, nie musisz wierzyc a ja nie musze ci tego udowadniac. I zaden lekarz nie przychodzil zakladac cewnika tylko zwykla pielegniarka a ja mialam patrzec i sie uczyc bo potem mi kazali robic samej. Po drugie jezdzij sobie cale zycie zajmuj sie obcymi osobami i zachwalaj ta prace, widocznie na inna cie nie stac tudzież nie masz zadnych innych perspektyw. Nikt mi nie wmowi, ze jest to praca dla kobiety nawet 30 letniej bo mozna pojechac dorobic kilka miesiecy ale kazdy normalny czlowiek chce zyc wolny i miec normalne zycie, wiec nie zamknie sie jak w wiezieniu z obcym starcem za dach nad glowa i miskę strawy.

Gość gość
wiec lepiej za wczasu zrezygnuj zanim na darmo tys km pojedziesz i stracisz kase na droge i po tygodniu stwierdzisz ze to nie dla ciebie trzeba bylo myslec zanim umowe sporzadzalas aka madra a c**a mysli ty chyba mozgu nie masz..jak ja bym nyla ta koordynatorka to bym cie nie przyjela..

Gość gość
gość dziś gównarzeria przylazła :o

Gość gość
Wielu ludzi brzydzi starość i nie ma w tym nic dziwnego, to naturalne.

Gość gość
zastrzykow to napewno nie robilas a czy ja ci sie kaze zamykac a skad ty niby mozesz wiedziec na co mnie stac taka madra a sama d**y uciera i c nie stac cie najwyrazniej na nic innego kazdy ma inna sytuacje domowa i zyciowa i nie wypowiadaj si jak nie wiesz i nie masz zielonego pojecia w szpitalu tez jestes zamknieta bo pielegniarki to strajkuja bo im kasa nie pasuje.....

Gość gość
: Wynoś się z wątku./ Autorka

Gość gość
Prawda nie każdy nadaje się do takiej pracy. Nie wiesz na kogo trafisz. To jest bardzo ciężka praca nie ma co się oszukiwać. Trzeba być na wszystko przygotowanym. To nie jest tak że tylko dotrzymujesz komuś towarzystwa. Takie osoby często już są w pampersach. Wiadomo jak zrobi kupę trzeba umyć jak dziecko tylko że duże i cięższe. Może i wymiotować też trzeba posprzątać. Lekko nie jest

Gość gość
15;49 sama jestes ta gownarzeria bo bys nie ytala czy myc czy nie te tematy sa zenujace..

Gość gość
15;51 tepa autorko idiotko dzwonilas juz do firmy i pytalas czy myc czy nie w sobote w weekend o godz 16 zadzwon i pytaj idiotka

Gość gość
15;52 taka smarkula nie byla to nie wie i debilne tematy zaklada zajedzie to zrobi oczy jak 5zeta nawet by pampersa w reke nie wziela a co dopiero reszta..

Gość gość
gość dziś Wielu ludzi brzydzi starość i nie ma w tym nic dziwnego, to naturalne. x Starosc jest naturalna, a nie obrzydzenie do ludzi. To juz fobia spoleczna, to sie leczy ;)

Gość gość
autorka tematu ma fobie i niech sie leczy bo by kasy chciala zarobic a brzydzi sie myc dziadkowi jajka ja p*****le

Gość gość
Wez mnie nie rozsmieszaj, serio myslisz ze zrobienie zastrzyku jest tak skomplikowane, ze trzeba kurs jakis konczyc? To juz bardziej wprowadzenie cewnika wymaga wiekszej wprawy. I tak te rzeczy powinna wykonywac wykwalifikowana pielegniarka, ale rodziny oszczedzaja jak moga, wiec nie raz sie zetknelam z sytuacja, ze kazano to robic mnie.

Gość gość
I ja juz dup nie ucieram od dawna, znalazlam normalna prace i bardzo sie dziwie ze mozna taka robote zachwalac i polecac innym.

Gość gość
do kogo to bylo o tym kursie ja ci nic o kursie nie gadalam nieraz te po kyrsie maja wieksza wpraweitd jak te po studiach wiele razy bylam w takiej pracy to wiem bo bylam i widzialam a jak kts nie wie to niech jedzie i sie sam na wlasnej skorze przekona

Gość gość
do 16;05 ja tez nie kazdy orze jak moze jednemu sie podoba corka drugiemu matka niech se kazdy robi po swojemu

Gość gość
to ile macie lat?

Gość gość
gość dziś Wez mnie nie rozsmieszaj, serio myslisz ze zrobienie zastrzyku jest tak skomplikowane, ze trzeba kurs jakis konczyc? x nie debilu, do tego trzeba studiów..