Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Miejcie odwage

Kobiety, czemu nie macie odwagi przyznac sie do liczby partnerow?

Polecane posty

Gość Miejcie odwage

Naprawde chcecie zmuszac swoich facetow do kupowania kota w worku? Majtki mialyscie odwage sciagac, a teraz wstydzicie sie swojej przeszlosci?

Gość gość
Co to za różnica, skoro nawet mąż chce seksu, a udaje, że kocha?

Gość gość
Odwagę?a po co?Mój wiedział ze jest pierwszy jak pozbawiał mnie wianka.Czuł to.Lekko nie było.Wszedzie krew.s

Gość gość
Ożeż ty chamie ty! Jak mozesz kobiecie zadawać takie pytanie

Gość gość
A mój wie, bo nigdy mu nie dam, bo sie szanuję. Tylko rżnięcie wam we łbach

Gość gość
...a my kochamy tylko wasz piniondz!

Gość gość
Mamy odwagę, ale boimy się, że będziecie w szoku, albo zemdlejecie, gdy się dowiecie, że 10 razy tyle, niż Wy kobiet. Po prostu dbamy o Wasz komfort psychiczny. :)

Gość gośćji8tfy7
Bo cipowate mięczaki do konca zycia będą użalały sie i rozwodziły nad tym jakie to z nas szmaty i czy takie potrafią byc dobrymi żonami i matkami:-D

Gość gość
Ja mojemu powiedziałam od razu ze miałam kilku przed Nin,On zresztą tez nie był święty...w d***e mam co kto mysli o liczbie moich partnerów,mojemu facetowi udowodniłam ze potrafie byc wierna i lojalna dopóki o mnie dba i szanuje..nigdy sie nie czepiał o moich byłych

Gość gość
Ja z ok 20

Gość bezczelnie szczera
Ja miałam odwage,ale to faceci od początku mnie oszukiwali i teraz mam ich gdzies,nie zamierzam kochać kłamczuchów i sciemniaczy..a jak ktos sie boi kobietvz przeszloscią to niech szuka dziewicy albo sobie konia trzepie w samotnosci

Gość gość
Ja ok 13 ale bardzo dawno temu,od lat żyje z jednym facetem,tamci to w 90% byli tylko przygodami

Gość gość
Ja się nie zadaję z pipami z kompleksami. Tak naprawdę, to dojrzali i pewni faceci się tym nie interesują i w ogóle nie zadają takich pytań. Mentalność prawika z kafe przerazonego seksualnością kobiet bardziej niż pójściem do roboty, nie jest czymś powszechnym.

Gość gość
Dla mnie to nie istotne

Hmm. Mnie to osobiscie "bimba". Jesli kobieta mnie szanuje i ja ja. Dzieki temu zycie lozkowe moze w jakis sposob byc lepsze. Liczy sie to co bedzie i co jest.

Gość gość
Ja mówię otwarcie, bo nie jestem patologią, która pcha się każdemu do łóżka i patologią, która jest z każdym natrafionym na drodze gościem. Jestem porządną młodą kobietą, więc dlaczego miałabym to ukrywać? Mam 20 lat, miałam jednego partnera w życiu. Ale mimo to, jestem dziewicą.

Gość auroie
Nigdy nie miałam z tym problemu. Jeśli facet mnie pytał wprost, to odpowiadałam. Ale ja nie pytam, bo mnie to gunwo interesuje.

Gość gość
Mojemu mężowi powiedziałam juz na początku o wszystkich moich byłych,nawet sie zdziwiłam bo nie robił zadnych jazd ani wtedy ani pózniej,jesli sie kłócilismy to nie o przeszlosc seksualną...mysle ze kobiety boją sie takiego wypominania i konfliktów na tym tle dlatego nie przyznają sie,ja mam zasade bycia szczerą licząc sie z tym ze zostane odrzucona