Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja znajoma mnie obgaduje i wynosi info o mnie do ludzi, ktorzy nie powinni nic

Polecane posty

Gość gość
Najgorzej jak u mnie to dyrektor operacyjna jest takim zakompleksionym dyletantem, który jedynie co potrafi to robić na złość pracownikom i udowadniać że to ona ma władzę. To też bardzo toksyczna osoba która na dodatek pojawia pracowników przed innymi pracownikami.

Gość gość
*Pomawia Wierzę jednak że karma wróci.

Gość gość
kompleksy!

Gość gość
pewnie pejsate,oni sie ciesza jak moga komus cos zlego zrobic i dlatego tak wypytuja

Gość gość
gość dziś Mam w pracy takie trzy koleżanki, niby przyjaciółki a wszystkie sobie nawzajem doopy obrabiaja smiech.gif i jeszcze innych próbują w intrygi i obmawianie wciągać. Mam już dość słuchania tego piertolenia. Zgłoś U mnie też jest taka grupka. Nawet trochę zazdrościłam, że nie należę do niej. Aż do momentu jak jedna z nich zachorowała i nie było tydzień. Doopę jej nieźle obrobiły. Ta, która chodziła z nią krok w krok powiedziała "X miała urodziny. zapomniałam" i zaczęła się śmiać. Już nie zazdroszczę :D

Gość gość
Plotuch cie zawsze obgada.

Gość gość
Jak się spotka na swojej drodze osobę zaburzona, to czasem nawet nic jej nie trzeba mówić o sobie, bo potrafi wymyślić wyssane z palca pomówienia. Psychiczna koleżanka mojej matki, narobila mi takiego smrodu w pracy, że muszę szukać nowej, bo tam jestem już spalona. Ani ja nie mam nic do tej kobiety, ani ona do mnie. Prawdopodobnie zazdrości czegoś mojej matce...

Gość gość
2017.07.31 Dokładnie!