Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Po dzisiejszym pobycie na plaży będę mieć koszmary. Jesteście obleśne

Polecane posty

Gość gość
nie wiem czemu,ale większy wstręt czuję do grubych dzieci niz do grubych dorosłych...

Gość gość
11:39 Ja też mam niedowagę i już dawno doszłam do wniosku, że skoro jestem zdrowa to nie ma sensu na siłę tyć :) Staram się swój tryb życia uczynić zdrowszym - jak przy okazji przytyję to spoko, jak nie to też fajnie. Tu nawet nie chodzi o opinię ludzi (bo ci jak chcą to zawsze się doczepią), ale moje ciało zwyczajnie mi się podoba, jestem sprawna fizycznie, nie mam rozciągniętego żołądka, więc nie odczuwam potrzeby by ciągle coś mielić w buzi, nie muszę schizować z doborem ubrań tylko noszę to co chcę, jak uprawiam sport czy biegam to nie bolą mnie cycki od podskakiwania. Gdybym musiała się głodzić, ćwiczyć po ileś godzin dziennie by mieć taką wagę to raczej głupi interes, ale skoro mam to naturalnie to po co tyć? Natomiast opisywane tu osoby raczej nie będą zbyt zdrowe w perspektywie lat.

Gość gość
Ty prosiaku biedaku juz chleb ze smalcem wpier/doliles na śniadanie czy tylko sam i kranowka?

Gość gość
6:51 owszem na starówce zawsze widuję więcej zagranicznych szczególnie niemcow, ale w czasie jarmarku nigdy nie się zapuszczam w te rejony ale ostatnio wyjątkowo byłam u fryzjera na starym mieście i zaszłam do knajpy a tam mnóstwo wieśniaków, i ogólnie wokół wszędzie wieś tańczy i śpiewa, nawet mój facet który nigdy nie ocenia ludzi stwierdził że w czasie jarmarku do gdańska zjeżdża dużo wieśniaków. Może rzeczywiście tak jest gdzie nie gdzie jak piszecie, bo w sumie dużo widziałam wesołych rodzinek wpierdzielajacych kebaby i frytki, ale naprawdę g... Mnie to obchodzi. Zależy kto w jakich klimatach się obraca i tyle. Ja jeżdżę za granicę na urlop, a ktoś ze wsi jak przyjedzie powiedzmy do Sopotu to już myśli że wygrał życie i jest bogatym człowiekiem i może innych wyzywać od świń itp i zamiast cieszyć die urlopem i odpoczywać to zagląda innym w talerze, patrzy kto ma cellulitis, rozstępy itd.

Gość gość
Ludzie, co wy macie w glowach?! Ktoras tutaj napisala, ze przestala chodzic na basen przez grubych ludzi, ktos inny ze nie na ochocty chodzic na plaze, bo tam tez jego szlachetnw oczy nie moga zniesc widoku brzydkich ludzi. Czy wy macie JAKIKOLWIEK dystans do otoczenia?! Co wy chodzicie w te wszystkie miejsca dla innych? Ja chodzac na basen nie mam zielonego pojecia kto plywa obok mnie na torze, kojarze ze mignie mi jakis czerwony czepek plywacki czy zolte kapielowki. Jak wy funkcjonujecie w spoleczenstwie? Jakie wartosci przekazujecie swoim dzieciom? Ze czlowiek to kupa miesa i skory i ze powygladzie tejze wlasnie skory nalezy oceniac innych? A jak pani w kwiaciarni bedzie otyla to tez do tej kwiaciarni nie pojdziecie, choc robi zjawiskowe bukiety? Przeciez na tej plazy jestescie dla siebie i swoich bliskich, zeby posluchac szumu fal, wygrzac sie w sloncu, pomoczyc tylki i popatrzec na wariujace dzieci. Skad w was tyle jadu i potrzeby nieustannego oceniania... wyluzujcie, zwlaszcza ze to wasz urlop. Generalnie wyluzujcie tez w zyciu!

Gość gość
A ja mam w d***e opinie innych. Jak coś przeszkadza ludziom to niech się nie patrzą-proste jak budowa cepa

Gość gość
Gosc 11:53. Slowem w sedno!! Wyjdz za mnie :)

Gość gość
Gość 11.53 mądre słowa brawo!

Gość gość
Brawo dla goscia z 11.53.

Gość gość
Odkąd człowiek na ziemi istnieje każdy ocenia po wyglądzie. Dlaczego normą jest zdjęcie w CV? Dlaczego kazdy wybiera jak najlepsze? Dlaczego jest tysiące porad "jak wydawać się szczuplejszą"? Dlaczego jak na kafe ktoś pyta o naukę jezyka czy jakikolwiek rozwój to jest małe zainteresowanie, a jak pyta o kieckę czy wyrzeźbienie brzucha to jest multum odpowiedzi? Ludzie są skonstruowani do oceniania po wyglądzie i ja już dawno przestałam wierzyć w zapewnienia "ja nie zwracam uwagi". Kazdy zwraca, tyle, ze jedni boją się do tego przyznać.

Gość gość
Gość 11:53 zgadzam sie. Problem jednak w tym, ze niejednokrotnie te otyłe osoby naśmiewają sie ze szczupłych ludzi, bądź wciskają ciemnote, ze każda jedna choruje i stad tusza:/ sorry, lekarka, doktor nauk medycznych, ktora zajmuje sie hormonami, powiedziała wyraźnie, ze osoby otyłe na tle chorobowym, to tylko niewielki odsetek - reszta jest gruba, bo po prostu żre i leży.

Gość gość
Do gosc z 12:00... a nie idziesz w jakies miejsce, bo ktos kto tam przebywa ma niewyezezbiony brzuch? Jest cala gama szarosci pomiedzy totalnym niezwracaniem uwagi a uzaleznianiem obecnosci gdzies z powodu wygladu innych. A co do tematow o rozwoju a o wygladzie, to wieksza liczba odpowiedzi na tematy o wygladzie swiadczy o zdebileniu spoleczenstwa

Gość gość
Gość 12:00 i tez święte słowa.

Gość gość
Do gosc z 12:02. Ale niewazne skad i dlaczego te osoby sa otyle! Co was to obchodzi? Ja ide na plaze dla siebie i rodziny, a nie dla nich. Dlaczego wszedzie i zawsze musicie innych oceniac? Nie meczy was to? Musicie sie porownywac?

Gość gość
11:53'- w koncu ktos normalny, rozsadny i zyjacy dla siebie a nie dla oceniania innych!

Gość gość
gość dziś Bierzesz na poważnie czyjąś złośliwość. Wątpię by ktoś serio kierował się cudzym wyglądem w wyborze miejsc :D A czy ocenianie męczy - nie powinno bo dzieje ono się z automatu. Polecam poczytać o skąpstwie poznawczym itp.

Gość gość
Do goscia z 12:00... jestem head hunterem, rekrutuje pracownikow. Tak sie sklada, ze juz czesto odchodzi sie od wymagania dodania z zdjecia do CV, w wielu zagranicznyh koncernach jest to juz norma, w Polsce tez juz czesto. Wlasnie po to by nikt nie zarzucil pracodawcy ze zatrudnil pracownika dzieki przeslankom estetycznym :/

Gość gość
Gosc 12:12. Na kafeterianki padl blady strach, jesli nie beda mogly w cv zaprezentowac swoich doklejanych przez kosmetyczke karyne rzes i krzywo naniesionego samoopalacza... to co tam zaprezentuja? :D

Gość gość
11:53 kocham cie. Ja podobnie, gdziekolwiek jestem to mam w d***e jak ktos wyglada, a jakas kolezanka skomentuje "co za gruba suka co ona ma na sobie" no ja to czegos takiego nie rozumiem. Czemu niektore kobiety nie umieja wyluzowac. Kazda z nas jest fajna, nie hejtujmy sie. Troche kobiecej solidarnosci.

Gość gość
11:53 i 12:19! Pojechalabym z wami na plaze chetnie :P

Gość gość
A ja z kolei nie rozumiem po co autorka wpycha nos w nie swoje sprawy? Patrz na siebie i na swoje dzieci i na nie zwracaj uwage. Co Cię obchodza obcy ludzie? Nie masz innych problemów i tematów tylko wyśmiewane i chamskie komentowanie innych ludzi? Noś rozmiar 36 ,a inne baby niech nosza i 44 nic Ci do tego. Inne dzieci ciagle jedzą? A cóż Ciebie to obchodzi?! Nie rozumiem osób,które uwielbiają komentować czyis wyglad i zachowanie. I zbys mi potem nie napisała,że pewnie sama jestem grubą locha. Mylisz sie nosze rozm.38 i moje dzieci jedza co 3 godz xD

Gość gość
Po ślubie każdą dopada hashimoto :D

Gość gość
11:06 to widocznie nie masz podzielnej uwagi, bo nawet przypadkowo wzrokiem mozna spotkac osoby otyle, jakos sie koncentrowac na tym nie trzeba :D

Gość gość
Żeby z powodu cudzej otyłości tyle jadu wylać w necie... Może i jesteście piękne i zadbane na zewnątrz ale psychikę macie paskudną.

Gość gość
Tu autorka. Ktoś pytał jak spałam - całkiem spoko, tylko burza była cholera i się budziłam. Na szczęście beczułki mi sie jednak nie śniły. Widzę, ze niektore z was fantazja już poniosła i dopowiedziałyście sobie co nieco. Nie jestem nad żadnym Baltykiem, bo nie jeżdżę już tam chyba od dobrych 10 lat. Nie jestem tez na urlopie, bo urlop go miałam i spędziłam w Chorwacji. Mieszkam w miejscowości turystycznej i jest tu większy tłok niz nad Bałtykiem, bo woda ciepła i jedna z najczystszych w Polsce. Miałam wczoraj wolne, więc leżałam sobie i delektowałam się nicnierobieniem i oglądałam was. A co, nie mogłam? Mogłam. Każdy jak wzrokiem sięgnąć gapi się na sąsiadów z leżaka czy ręcznika obok, więc nie plujcie sie tak, że wy na nikogo nie patrzycie i takie jesteście zajęte rodziną. Nie, nie jesteście zajęte, bo dzieciaki nie moga ąię doprosić wspólnej zabawy, bo tatuś żłopie piwsko a matka żre i żadne z nich nie ruszy doopy z ręcznika. Taka prawda.

Gość gość
Za to ty jesteś panna idealna obrabiająca obcym ludziom tyłek w Internecie. Och och, nie zesraj się z wrażenia. Swoją drogą ty też się nie zajmowałaś swoją rodziną tylko śledziłaś innych, więc niby w czym jesteś lepsza?

Gość gość
gość dziś Tak, ja pytałam jak spałaś, bo już w temacie obawiałaś się złych snów. Jednak widoki na tej sztucznej plaży nad jeziorem, czy rzeką, nie były takie okropne ha ha. Z jednym się z tobą zgodzę. Nie można krzywdzić takim żarciem dzieci doprowadzając je do dużej nadwagi. A moczyć doopę w wodzie i przysmażyć ją na słońcu, to każdemu wolno bez względu na wygląd, wiek, czy płeć. Może mnie czasem szokuje wygląd otyłego człowieka, ale bardziej pod kątem: o kurcze, ale on się męczy i jakoś takiego bólu d**y, aby zakładać zaczepno-obraźliwy temat na kafe nie mam.

Gość gość
13:31 czekam abyś mi napisała w, którym momencie doczytałaś się tego, ze byłam tam z rodziną? Czekam..3,2,1, start. Jeśli jednak nie doczytałaś, tylko wymyśliłaś, to nawet nie odpisuj.

Gość gość
Nie powinno się tak wszystkich grubszych ludzi mierzyć jedną miarą. Ja mam nadwagę a nie obżeram się hamburgami czy słodyczami, nie pije coli, pije tylko wodę i raz dziennie kawę, staram się też dużo ruszać, czasem biegam wieczorem. Mam po prostu taką figurę i musiałabym się bardzo męczyć, żeby dojść z nią do ładu.