Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kobieta z ktora sie spotykam ma tatuaz o nie

Polecane posty

Gość gość
pozwól, że nie uwierzę w twoje niepoparte faktami teorie spiskowe

Gość gość
00.40... To ja 23.57...przyjelas oswiadczyny...ok...nie bede Ci mielil mozgu ;)

Gość gość
mój mózg jest nie do przemielenia :)

Gość gość
Mylisz sie i to grubo...nie bede tego robil bo jeszcze sie zakochasz ;)

Gość gość
to dobrze mieć wysoką samoocenę, ale nie przeceniaj swoich możliwości. Wielu poległo :)

Gość gość
Nie masz pojecia z kim masz do czynienia :p

Gość gość
z przypadkową osobą na forum?

Gość gość
Przypadkowa osoba może Cie zmielic :p chcesz tego kochanie ?

Gość gość
tak szczerze - ile razy ktoś wylał c***iwo na głowę? Udało ci się napisać pierwszy komentarz w tym temacie który mnie zirytował. Jestem dla ciebie obcą osobą, nawet na anonimowym forum nie jesteś upoważniony do nazywania mnie "kochaniem". Drażnią mnie bezczelne szczeniaki. Na żywo chyba byś tak nie powiedział, co?

Gość gość
Powiedziałbym gdy to mialo znaczenie ;) a ten co Cie potraktowal tak...no to przykro mi...czy mial powod???

Gość gość
mowiłam o tobie :)

Gość gość
Raczej nikt by sie nie odwazyl ;) sek w tym ;)

Gość gość
To nie powinna być kwestia odwagi tylko wychowania, niestety wielu ludziom tego brakuje i zdarza się, że zaczepiają i potem żałują

Gość gość
Ale Ty jesteś ta co ma tatuaze czy ta ktora jest przeci???

Gość gość
tatuaż u kobiety to rzeczywiście ogromny minus ale .... bez przesadyzmu. znacznie gorsze są sztuczne cycki (np.) jeśli nie jest to małpa cała w tatuażach (przychodzi taka na 'moją' siłownię - chyba lesba) to nie ma zrywać znajomości i odkochiwać się. dla mnie np. o wiele gorszą rzeczą jest palenie - no ale to można rzucić dla ukochanego.gdyby jednak nie chciała przestać palić - to ja się z popielniczką całować nie będę - koniec związku!

Gość gość
01.53... Za slabo rozumiesz niestety :( Ale ogólnie nudzisz sie sama w lozku czyz nie?chcialabys sie do kogos przytulic prawda? ;(

Gość gość
czekam aż mi się aukcja skończy, nie cierpię na samotność :) gość dziś - nazywasz kobietę "małpą"?

Gość gość
lesbę - nie kobietę. małpa w kolorowych tatuażach i czerwono-zielonych włosach . ohyda!

Gość gość
po takim tekście nie wiem czy jakaś heterosekualna kobieta zainteresowałaby się tobą

Gość gość
Jasne kobieta z klasa zainteresowalaby sie takim prostakiem,skoro oceniasz ludzi w ten sposob to nie zaslugujesz nawet na meliniare

Gość gość
buhahahahahahah. na pewno ciebie nawet kijem bym nie trącił - 'urażony' feministyczny przygłupie (chociaż to oczywiste --> feministka = idiotka) :D 🖐️

Gość gość
a całkiem grzeczna rozmowa była, no cóż...pokazałeś klasę :) Sorry chłopczyku, ale z takimi jak Ty po prostu wstyd się pokazywać i nigdy nie wiadomo kiedy swoją partnerkę zaczną wyzywać czy okładac (wyraźnie masz problem z agresją). Aukcji już nie wygram :/ Dobranoc wszystkim.

Gość gość
gość dziś - nie zniżaj się do jego poziomu, nie warto, widać od razu, że to agresor i z jakiego środowiska pochodzi. Wyzywa jakąś obcą babeczkę, której nawet nie zna, bo mu się jej wygląd nie podoba.

Gość gość
Napisał to co myśli. Po to są fora.

Gość gość
Ale dlaczego niby wspominanie wakacji które mialam 10 lat temu, osób które tam poznałam, miejsc, zapachów, ma być kpieniem, a twoje tatuowanie imienia męża to sentymentalizm? Jak dla mnie to jakaś tania forma sentymentalizmu, osoby ani uczucia czy wrażenia nie da się wydrukować na skórze, to są bardzo nieuchwytne sprawy... Taka ich natura. A tu wszystko jeb - na skórę, jeb -pieczątka na skórę.

Gość gość
To próba zamiany czegoś z natury niematerialnego, w coś materialnego, żeby mieć. Ludzie nie potrafią przemijać, żyć chwilą, to jest problem. Te tatuaże, miliony zdjęć, najbardziej brechtam z reklamy Chwytaj chwilę jakiegoś aparatu do zdjęć, kiedy tak naprawdę, robiąc zdjęcia, już nie żyjemy tą chwilą, ona nam właśnie gdzieś obok ucieka.

Gość gość
To jest raczej przelewanie emocji na obiekt ktory dobrze nam sie kojarzy. Nie kazdy ma taka potrzebe, jedni nosza obraczki slubne, a inni nie. Ja od lat trzymam zdjecie psa z dzieciwnstwa i medalik ktory miala przy obrozy w ramce (to juz ponar 10 lat), latami nosilam metalowy wisiorek ktory dal mi chlopak jak bylismy nastolatkami i trzymam stary zegarek dziadka. Nie wspominam przez nie tych osob/zdarzen lepiej, ale lubie te rzeczy miec. Dlatego rozumiem robienie sobie tatuazy upamietniajacych jakies zdarzenia.

Gość gość
A zdjecia sa fajne. Moj tata zawsze kochal je robic i teraz mamy cale nasze dziecinstwo na zdjeciach. To sa tysiqce fotografii - milo na nie popatrzec od czasu do czasu :)

Gość gość
Ale na tatuaż nie przelewasz emocji. To tylko wyraz albo obrazek który MA się z czymś kojarzyć, a nie bezpośrednio z tym czymś związany. To wyraz - imię, a nie coś szczególnego intymnego, dla tylko tej osoby.

Gość gość
Ale może o czymś przypominać, np. tatuaż zrobiony jako "personalna nagroda" za dobry dyplom. Do tego ludzie sentymentalni często mają tatuaże które przez to co przedstawiają kojarzą się z kimś bliskim lub ważnym zdarzeniem. Dlatego rodzice często mają tatuaże z imionami swoich dzieci. Oczywiście tu mowa o tych tatuażach które mają "znaczenie", większość to po prostu ozdoby. Z moich 18 (?) większość ma jakieś ciekawe historie związane z okolicznościami w jakich były robione, ale "znaczenie" jako takie mają 2....może 3 jak bardzo naciągnę definicję. W planach mam kolejnych 5, z czego tylko jeden będzie miał jakąś sentymentalną wartość.