Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kobieta z ktora sie spotykam ma tatuaz o nie

Polecane posty

Gość gość
02.21 moj ostatni komentarz byl o 02.04 :) Potem ktos sie dolaczyl ale ja juz spalem wiec nie gadalas ze mna :p

Gość gość
tutaj autor ludzie a moze TO wy jestescie dyktoatorami? Bo zmuszacie mnie do zaakceptowania czegos czego nie chce? To wy macie problem, nie ja. Ludzie o podobnych pogladach niech lacza sie z podobnymi. Tatuaz to dowod na to ze te poglady nie sa zgodne. Tyle

Gość gość
Po pierwsze nikt cie do niczego nie zmusza. Po drugie zyj sobie w swoim swiecie i nie probuj ty kogos do niego przekonywac. Po trzecie ten twoj swiat jest malo akceptowalny. Nie chce mi sie z toba juz gadac.Wole pogadac z ta pania co mowila ze mi ktos piwo na glowe wylal haha :D :p

Gość gość
właśnie w kolejce przede mną stał człowiek wytatuowany do ostatniego cm2, łącznie z czaszką... Przyznam, że był to odrażający widok, jak jakieś monstrum z gry komputerowej. Dla mnie to po prostu szkoda, kiedy człowiek robi z siebie nieczłowieka.

Gość gość
14 36 nie moja wina ze panuje glupota zawsze jest w modzie i nie moja wina ze wiekszosc osob pada jej ofiarami

Gość gość
Nikt nie pada ofiarą mody - gdyby tym ludziom nie podobały by się tatuaże to by ich nie robili. Tak trudno to ogarnąć? A do osoby której "szkoda" takich ludzi - czego ci szkoda? Co Ty na tym tracisz?

Gość gość
Szkoda mi że ludzie nie chcą wyglądać jak ludzie, z tym co zdrowe dostali od natury. Zdrowa skóra to dar i tak wygląda czlowiek. (nie piję do tego że tatuaże są niezdrowe)

Gość gość
To bardzo religijne podejście, nie wszyscy widzą ludzkie ograny jako niesamowity dar który trzeba szanować i zachować w naturalnym stanie (zwłaszcza jak to co robimy nie wpływa na funkcjonalność tych ogranów)

Gość gość
gość dziś x tutaj autor, ja jestem ateista wiec to nie ma nic do wyznania

Gość gość
Ja też nie jestem religijna, patrzę na to z bardziej humanistycznego punktu widzenia.

Gość gość
więc od kogo jest ten "dar"? O to chodziło mi w tym "religijnym" podejsciu. Rozumiem, że możecie widzieć ludzkie ciało jako coś specjalnego, ale nie każdego to dotyczy. Nie macie czego żałować kiedy inni nie podzielają waszego podejścia względem własnych organów.

Gość gość
Od kogo, od kogo. Dar, po prostu, jak, np uroda, albo jakiś talent

Gość gość
autor: nie nie wierze w dary czy talenty, ani w to ze cialo jest czyms wyjatkowym. Dla mnie to brak klasy i ogolnie moze nie tyle klasy bo wiadomo ze mozna miec klase i miec tatuaz, ale moze powiem tak... brak klasyki :) bedzie na pewno lepiej wyrazac to co mam na mysli. Generalnie nie czulbym sie dobrze z kims z tatuazem. Nie jestem konserwatywny ani staroswiecki. Moze po prsotu w pewnych kwestiach klasyczny

Gość gość
Po prostu ci się to wizualnie nie podoba i masz do tego prawo. Sama nie mogłabym np. być w związku z kimś kto ubiera się wyłącznie w stylu jakiego bardzo nie lubię. Dla mnie "talenty", uroda czy sam fakt, że żyję nie jest darem. Po prostu urodziłam się, dostałam taką a nie inną kombinację genów i oto jestem.

Gość gość
autor: Po prostu urodziłam się, dostałam taką a nie inną kombinację genów i oto jestem. x idealne slowa + neuroplastycznosc i tzw talenty staja sie wyborami

Gość gość
Z naukowego punktu widzenia istnieją talenty - np. ludzie z lepszym słuchem muzycznym , ale nie przeceniajmy ich wartości

Gość gość
Z naukowego punktu widzenia istnieją talenty - np. ludzie z lepszym słuchem muzycznym , ale nie przeceniajmy ich wartości x nie tooo nie tak z tym sluchem, ale nie chce mi sie o tym pisac :O

Gość gość
więc nie pisz, mnie też się szczegółów nie chce za bardzo pisać

Gość gość
Imiona dzieci, komedia po prostu. Skleroza?

Gość gość
w sumie jest cala nauka o plastycznosci mozgu i generalnie emisji dzwieku i procesie tego co nazywasz tzw sluchem muzycznym. To proces adaptowalny na wczesnym etapie zycia i jednoczesnie trudny do zauwazenia tak ze ludzie mysla ze to talent

Gość gość
niektórzy twierdzą, że potencjał jest genetyczny, ale jest to tak delikatna różnica, że ma niewielki wpływ na faktyczne umiejętności. Wszystko trzeba wyćwiczyć, niektórym łatwiej przychodzą te ćwiczenia po prostu. gość dziś - nie, sentyment

Gość gość
niektórzy twierdzą, że potencjał jest genetyczny, x predysponuje pewne cechy i generalnie skomplikowana sprawa ale w wiekszym stopniu srodowisko ksztaltuje sys nerwowy

Gość gość
zgodzam się

Gość gość
OK. Wiec spoko. Ogolnie mam na mysli ze mamy swoje powody by robic co robimy. I ja mam swoje ze odrzucilem kobiete z tatuazem i tyle

Gość gość
gdybyś jej nie dopisywał cech nikt by cię nie krytykował

Gość gość
jakich cech?

Gość gość
rozwiązłości na przykład?

Gość gość
Po co z nimi gadasz. To jak jedyna słuszna racja, chcą cię obsrać propagandą.

Gość gość
autor: tak rozwiazlosc to moze byc stereotyp... to prawda

Gość JuliaSpotkanie
Jakby ktoś miał ochote się spotkać na kawe lub nie tylko.. zapraszam na moją stronę tam znajdziecie moje zdjęcia: zbiornik.tv/go/s8LO