Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kobieta z ktora sie spotykam ma tatuaz o nie

Polecane posty

Gość gość
I został skrytykowany za bycie idealistycznym teoretykiem, nie lubił popierać swoich teorii badaniami. Jezeli jesteś ciekawa tematu to poczytaj trochę nowoczesnej literatury, w psychologii badania uważane są za "przedawnione" po 5 latach, a co dopiero po prawie blisko stuleciu.

Gość gość
Czyli "och, ale jestem dziś smutna, chyba se jebne smutnego kotka na nodze"? Czy jak? Bo nie czaję :D

Gość gość
23:30 pewnie że przedawnionie, wszak nauka-kasa musi się dalej kręcić :) Telefony też się nam przedawniają po dwóch latach bo są z takich materiałów ;)

Gość gość
Albo "Ale kocham tego Pawełka. Muszę mieć jego imię na ramieniu, to będzie już na zawsze mój!" No powiedz, czy to jest przede wszystkim mądre? Bo że emocjonalne, to się zgodzę.

Gość gość
Gdyby nie rozwoj w nauce to dalej wierzylibyśmy w 4 płyny i wykrwawiali ludzi w celu leczenia ich :) Wiara w przedawnione badania może być niebezpieczna, pomyśl o tych ludziach którzy wierzą, że szczepienia wowolują autyzm chociaż sam autor przyznał, że wyniki były fałszywe i dawno stracił licencję.

Gość gość
Tylko te składniki które są wymagane dlatego ktoś jeszcze się tym interesuje i sprawdzili co jest jeszcze. I podali jaki wpływ na organizm maja te substancje. To jest masakra trzeba mieć tego świadomość. Najgorsze te substancje rokotworcze i powodujące uszkodzenia płodu. A to wszystko może się ujawniać po latach, nie wiesz kiedy może jutro.

Gość gość
Do mojego tatuażysty trzeba zapisywać się kilka miesięcy wstecz więc napewno nie mogę sobie poprawić humoru "kotkiem". Dużo osób po prostu traktuje swoje ciało jak kolejne medium dla sztuki, mają plan i powoli go realizują. Inni z kolei chcą mieć ładną ozdobę czy dwie

Gość gość
gość dziś - ja ubierałam się po swojemu jak miałam 8 lat - dzieci też mają preferencje :) Co do kasy rodziców - to widać nawet w mundurkach. Drogi plecak, telefon, kurtka, mundurki tego nie zmienią

Gość gość
Czyli emocjonalność nie pasuje :) nie idźmy w skrajności, bo przytoczę osiągnięcia takie jak budowanie mostów bez pomocy komputerów, potęga umysłu była zawsze :)

Gość gość
porównaj rozmiar i wytrzymałosć tych mostów :) Nie, to nie wzklucya emocjonalności. Nie myl bycia sentymentalną lub/i emocjonalną osobą z bycia impulsywną. Impulsywni ludzie z tatuażami kończą na stronach ze zdjeciami zainfekowanych koszmarków robionych za śmieszne pieniądze przez kumpla kuzyna kumpla siostry dziewczyny brata.

Gość gość
23.22... Podjudzilem Cie bys pokazala wlasnie ta swoja niezależność ;) ze JA to JA a nie TY :p 23.35... Tatuowanie imion swoich zauroczen jest najwieksza z mozliwych głupot...znam taka jedna co z wielkiej milosci wytatuowala sobie jego imie na nadgarstku :o byli razem dwa lata...od 3 nie sa gdzie to ona odeszla...wiec wiesz jak ;) jeszcze mam kogos podjudzac? ;)

Gość gość
23:39 teraz tak z tymi komórkami, kiedyś nie. Nadal nie rozumiemy idei wyrażania siebie przez ubiór do szkoly. Wyrażam siebie w tym jaka jestem, w twórczości, wyrażam swoje zdanie, wyrażam swoje emocje w tym co mówię i robię, ale przez bluzkę czy spodnie?

Gość gość
Zależy od sytuacji, ja mam wytatuowane imię przyszłego męża, zrobiłam sobie po 10 latach związku (sentymentalizm właśnie). Często w momencie rozstania mały tatuaż to twoje najmniejsze zmartwienie.

Gość gość
Jak jest chory to nie lata z krzykiem, że to przez tatuaż. Tylko umiera wycienczony przez jakąś chorobę trudną do wyleczenia.

Gość gość
Kazdy inaczej "wyraża siebie", dla niektorych ubiór to jedna z form. Poza tym to najłatwiejszy i najbardziej dostępny sposób "prezentowania" swoich upodobań - zakładajac, że ktoś je ma. Większość ludzi nie przywiązuje wagi do wyglądu, o ile są czyści i w miarę normalnie ubrani to są zadowoleni. Inni eksperymentują.

Gość gość
Dobra zmykam popieczętowani i niepopieczętowani. Do usłyszenia w podobnym temacie z podobnym roztrząsaniem ;)

Gość gość
23.41 i 23.42 czyzbym byl wlasnie swiadkiem porozumienia energii meskiej i zenskkej czyli Jang i Jung czy jak tam? :p Czekam az umowicie sie na kawe :D :p

Gość gość
Chyba obie jesteśmy kobietami więc...niespecjalnie :D Póki co ja spadam, dobranoc wszystkim i jeszcze tu wpadnę :)

Gość gość
Aaa...juz sobie przypomniałem ;) Jing i Jang ;)

Gość gość
23.50 :) Ale macie temat do rozmowy :D tylko sobie oczu nie wydrapcie wariatki dwie :D :p a jak cos to ja z checia napije sie kawy ;)

Gość gość
23.45... Zrobilas powazny blad tauujac sobie jego imię...niestety :( co innego jest wytatuowac sobje imiona swoich dzieci.Zastanow sie nad tym...

Gość gość
Zainfekować tatuaż możesz wszędzie to nie muchy tylko wirusy mikroskopijnej wielkości. To się zdarza nawet w szpitalach przy drobnych zabiegach. Wystarczy że na jedną setną sekundy odsłonisz podrażnionią skórę. Gdziekolwiek nawet już w domu. Ale gorsza chyba jest ta chemia na całe życie krążąca po organiźmie.

Gość gość
Gorsza jest chemia ktora przyjmuja leczacy sie na raka :( wiec co Ty porownujesz pytam sie???

Gość gość
Wytrzymałość tych mostów? Te ze starożytności i średniowiecza wytrzymały do dziś, te zbudowane wczoraj,nie wiem ile wytrzymają:P

Gość gość
A ja dziś przez godzinę wspominałam miejsce, gdzie byłam 10 lat temu na wakacjach. Też sentymentalizm. I 0 tatuaży.

Gość gość
00.11... Kpisz sobie? To nie o to chodzi...

Gość gość
Hehe chemię przyjmujesz bo umierasz. A to robisz sobie sam ryzykujesz rakiem. Podczas wykonywania tatuażu cząstki pigmentu mogą dostać się do naczyń limfatycznych i przemieszczając się po tym układzie, doprowadzić do zapalenia, przewlekłej i uciążliwej choroby, która w niektórych przypadkach może stać się przyczyną białaczki. W mniej drastycznych przypadkach osoby, które trapi zapalenie układu limfatycznego są bardziej narażone na infekcje. Polecam masaże, żeby głębiej wbić tą chemię niech się rozchodzi po ciele a co.

Gość gość
Myslisz ze bedziesz zyc wiecznie??? :p

Gość gość
Dobra, jednak wróciłam. Co do chemii, ta w tatuażach nie jest rakotwórcza (byly badania). Bardziej truję się antykoncepcją hormonalną niż tatuażami. gość wczoraj - przemyślałam przyjmując oświadczyny i decydując się na kredyt. Tatuaż przy tym to pikuś :)

Gość gość
Co to za badania hahaha tych co tym handlują no nie. Wysil się trochę to zobaczysz co jest grane.