Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kobieta z ktora sie spotykam ma tatuaz o nie

Polecane posty

Gość gość
Ale kicha wszystkie chyba mają te wisienki.

Gość gość
I właśnie potwierdziłeś ze te co maja tatuaże są łatwe. Wisienki na szybki seks super

Gość Moonstone
Chlopie uspokuj sie. Kazdy ma prawo do tego czy chce czy tez nie, miec tatuaz. Ona chciala - to zrobila. Rozumiem, ze mozesz tego nie akceptowac. Ale jesli to jest jedyny powod, dla ktorego chcesz zerwac obiecujaca znajomosc....to rece opadaja. Zachowujesz sie troche jak 20 letni stulejarz. Wiecej klasy. Natomiast co do przeszlosci seksualnej. Ogolnie tak sie utarlo, ze kobiety, ktore posiadaja tatuaze - sa bardziej wyzwolone, takze w sferze seksu. A wiesz skad sie to wzielo ? Ano stad, ze jak tylko weszla taka moda w koncowce lat 90tych, to szereg lasek z dyskotek sie tatuowal. Ale to glownie byly tatuaze nad tylkiem (okolice krzyza) lub na prawej / lewej lopatce. A ze laski tanczyly w miniowkach, i krotkich topach - to sie utarlo ze to takie latwe towary, tylko do przepchniecia w ubikacji. I owszem - w czesci przypadkow tak bylo, co nie znaczy ze w kazdym. A co do tatuazy wsrod ludzi, ktorzy sa na stanowiskach, to bys sie zdziwil, ilu Dyrektorow znanych Korpo-systemow posiada w PL tatuaze. I nikt sie tym nie uwrazliwia. Takze przemysl temat. Jesli az tak cie to razi, ze laska ma tatuaz, ze masz dostawac wewnetrznych spazmow - to odpusc ja. Powiedz ze nie pasujecie do siebie, bo nie akceptujesz tatuazy i nie chcesz zeby twoja partnerka takowy posiadala. I tyle. Chociaz wg mnie - troche to glupie i malostkowe. Niemniej rozumiem. Kazdy nie akceptuje czegos innego. Przykladowo Ty nie akceptujesz tatuazy, ktore dla mnie nie stanowia problemu, a ja nie akceptuje np kobiet z dziecmi ( w sensie jako partnerek) - co nie znaczy ze to zle kobiety :)

Gość gość
Chlopie uspokuj sie. Kazdy ma prawo do tego czy chce czy tez nie, miec tatuaz. Ona chciala - to zrobila. x Oj dobra.... wiec kazdy ma prawo wybrac kogo chce czy nie chce. Juz zrezygnowalem z tej znajomosci. Przed chwila wrocilem ze spotkania z nia i to koniec. Nie piszcie tu temat zamkniety

Gość gość
dobrze zrobiłeś, ona może jeszcze o tym nie wie, ale miała szczęście

Gość gość
Ale ostatnio pewna młoda lekarka pokazała mi wytatuowane wisienki na wzgórkiem łonowym przed upojnym seksem, więc chyba już nie ma reguł x ummm uwielbiam takie kobiety... autor to ciec****ajac jak ja poznales i jak doszlo do seksu?

Gość gość
Autor ma szczęście że potrafi wybierać mądrze. Przecież to wstyd pokazać taką partnerkę w normalnym środowisku.

Gość gość
normalnym czyli jakim? Normalne śrowodiwsko to takie w którym ludzie nie piszczą na widok czegoś co im się nie podoba. Od dawna wiadomo, że im wyższa klasa społeczna tym więcej ludzi o dziwnych upodobaniach i zainteresowaniach. Ekscentryzm zawsze był domeną wykształconych i bogatych :)

Gość gość
eee tam autor to raczej pajac i c***a

Gość gość
21 02 plakala?

Gość gość
Niektórym wykształcenie nie pomaga w tej kwestii. Ale jak któraś chce robić za pajaca jej sprawa.

Gość gość
kto zrobił z siebie pajaca? Ta kobieta czy przewrażliwiony autor?

Gość gość
'Jestem facetem z klasą' 'nie życzę sobie, żeby kobieta miała swoje życie' xd xd xd

Gość gość
bardzo dorze zrobil

Gość gość
zgadzam się, ona zasługuje na kogoś lepszego

Gość gość
ummm

Gość gość
Ty prosty debilu on nie zabrania jej mieć tatuaż tylko nie chce być z kobietą którą go ma.

Gość gość
Musze w koncu cos napisać ;) Osobiscie nie mam nic do tatuazy ani u kobiet ani u facetow pod warunkiem ze maja one jakies znaczenie...cos wyrazaja...i sa zrobione profesionalnie ;) sam od dawna myslalem o czyms.O dziwo wczesniej nie chcialem niczego robic :) jednak pokazalo sie tyle ciekaych projektow ktore potrafia uatrakcyjnic noszaca osobe ze zaczalem nad tym myslec.Mam pewna blizne która troche szpeci mnie...pamiatka po wyrostku z dawnych lat gdzie cieli czlowieka jak u rzeznika ;) :D Ale wracajac do tematu.Autor jest dosc konserwatywny.Ma jakies swoje zasady ktore wyniosl z domu.Niestety czasy sie zmienily autorze :) Ty szukasz kobiety ktora Ci sie podporzadkuje a jak nie to ja pogonisz odrazu ;) nie wazne czy bedzie miala tatuaz czy nie,Cos Ci nie bedzie gralo i odrazu zakonczysz relacje.A wiesz co to jest szacunek?kobieta jest czlowiekiem i nie jest niczyja własnością.Ty mowisz ze masz klase?Jaka klase?Brak akceotacji i tolerancji nazywasz klasa?no chyba jednak brakuje Ci tej klasy :D jestes z klasy zasciankowej co najwyzej niestety :D Dobrze ze zakonczyles ta relacje bo dziewczyna by sie zameczyla przy Tobie :( apropo jak juz sie rozeszliscie to moze podasz jej imie i numer telefonu :D z checia ja poznam ;) A Tobie autorze radze szukac wybranki serca wsrod zakonnic ;) moze wsrod nich uda Ci sie znalezc jakas :D

Gość gośćmen
Padłem :D Laska ma tatuaż, a autor tonem żałosno-skamlącym opisuje jak to się na niej zawiódł :) Co najmniej jakby po kilku latach małżeństwa puknęła go w rogi. I jeszcze te patriarchalne teksty w stylu "przyszła matka moich dzieci"... Aspiruje do bycia głową rodziny, ale jaja za małe i psychika jak u nastolatka. Wykastrowany maczo z oczami pełnymi łez. Kciuka nie zapomnij possać. Żałosne.

Gość a jak ona ma bujna
przeszlosc?

Gość gość
Wg mnie dobrze gosc zrobil

Gość gośćmen
Jeżeli facet boi się seksualnej przeszłości swojej kobiety, to najpierw powinien wyleczyć się z kompleksów, a potem brać za związki.

Gość tyle ze przeszlosc
moze byc straszna. Kobieta mogla zdradzac, robic to dla kasy, bzykac sie z gangsterami oraz robic lody na dyskotekach.

Gość gość
trzeba byc idiota zeby wchodzic w pole minowe z napisem pose minowe trzeba byc idiota zeby pakowac sie w kobiete ktora mogla miec i w przyszlosci bedzie sprawca klopotow

Gość gość
to ty sie men lecz z seksocholizmu

Gość gośćmen
Trzeba poznać kobietę zanim zdecydujesz się na związek z nią. Jakim jest człowiekiem i czy pasujecie do siebie. I trzeba sprawić, żeby była pewna, że z tych wszystkich facetów, których w życiu miała Ty jesteś the best. Tylko wtedy naprawdę trzeba być dla niej the best. A przeszłość? Jej byli faceci? Po prostu przyćmij ich. Wtedy Cię nie zdradzi, bo wie co ma do stracenia.

Gość gość
Ja wole raczej spokojniejsze osoby, przypuszaczam ze autor tez. Skoro jestes taki tolerancyjny dla tatuazy to badz tolerancyjny dla tych spokojniejszych ludzi takze. Widac ze jestes cwaniakiem

Gość gość
Autor nie mial zadnego powodu zeby sadzic, ze ma straszna przeszlosc. Po prostu ma zasciankowe poglody i sobie to wymyslil

Gość gość
Ale macie ból d**y że facet robi co chce. Jakie wypociny hahaha bo nie chce wydziaranej d**y. Wy natomiast macie przesrane, musicie do końca swoich dni chodzić z tymi bazgrołami, których symbolika za parę lat przestanie mieć znaczenie w waszym życiu. A wy będziecie uparcie robić dobra minę do złej gry. Typ ludzi bez wyobraźni, którzy będą chodzić w tej samej szmacie przez 40 lat.

Gość gośćmen
Ależ oczywiście, niech spokojni faceci szukają grzecznych dziewczyn. Luzik. Nic mi do tego. Tylko założenie, że u kobiety tatuaż = problemy to duże uproszczenie. Jakaś konformistyczna próba znalezienia żelaznej reguły, stuprocentowego sposobu na udany związek. To tak nie działa. Fakt, że kobieta ma tatuaż co najwyżej świadczy, że ma charakter i odwagę. Jest niezależna i ma osobowość. A te cechy akurat osobiście bardzo cenię i szanuję u kobiet. I nie jestem cwaniakiem. Po prostu mam swoje przemyślenia.