Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kobieta z ktora sie spotykam ma tatuaz o nie

Polecane posty

Gość gość
Nie masz wyjścia musisz się z nim męczyć.

Gość gość
altor todeblil nie wie co to milosc

Gość gość
gość dziś x Ona ma jakas roze na brzuchu, to chyba gdzies dochodzi az do piersi czy cos takiego. Pokazywala mi ale powiedzialem ze jestem w szoku. Spotykamy sie 3 miesiace, od prawie poczatku 2-3 spotkanie mowilem ze nie toleruje tatuazy... a ona milczy... dopiero ostatnio mowi ze ma !!!! Ogolnie nie wiem.... nigdy w zyciu z nikim tak sie nie dogadywalem, prawie zadnych roznic pogladow, ona ma pojecie o fizyce, biologii, ma cos wiecej do powiedzenia, wnioski bardziej ambitne niz redaktorzy z dziendobryTV (takie ma teraz 90% napotykanych kobiet) i ogolnie chemia.... pociag... jakas gra slow... no i ona sie wwkrecila, ja sie wkrecilem. A teraz??? Czuje ze mnie oklamala, bo od razu mowilem moj stounek do tatuazy a tu?????? Wiem ze musze z nia zerwac ale czuje sie fatalnie :( :( Ona juz dzis napisala mi 4 smsy ze cos przeprasza itd. i teraz pisze ze spotkajmy sie dzis albo jutro, ale w sumie po co? o czym mam z nia gadac? Nie wiem, ale uczucie ktore teraz mam jest beznadziejne.

Gość gość
DE B I L :D

Gość gość
jak pasujecie do siebie no to co?

Gość gość
Nedzne prowo....od poczatku mowil, ze nie lubi tatuazy? Dziwny temat do kawy

Gość gość
17 19 :O POWIEDZIALEM o tym mimochodem, ale ogolnie moze jednym zdaniem..... zadne prowo. Zreszta mi to nie pasuje i przez to ze tyle sie spotykamy nielatwo mi z nia zerwac z dnia na dzien

Gość gość
po ile macie lat

Gość gość
To sie nie spotykaj tylko tego tak nie przezywaj. Czemu glupi ludzie lubia stwarzac sobie problemy?

Gość gość
A ja tam autora doskonale rozumiem. Jestem kobietą i tatuaży nie toleruję, tzn. jak ktoś z moich znajomych ma to mi nie przeszkadza, ale mój facet absolutnie nie. A już tatuaż u kobiet to porażka, nigdy w życiu nie oszpeciłabym tak swojego ciała i to na trwałe. Gdybym byłą facetem nie chciałabym mieć wytatuowanej żony, bo kojarzy mi się to wulgarnie. Jakby co mam 25 lat, wiec nie jestem moherowa babcia.

Gość gość
15.37 ciemnogród to ten, który sobie robi tatuaż. Szaden szanujacy sie czlowiek, dbajacy o ciało, nie zrobi sobie czegos na ciele, czego nie można natychmiast usunąć, jak kalkomanię czy makijaż. Ktoś, kto goni jak baran za modą, to dopiero jest ograniczony i nie myśli samodzielnie.

Gość gość
Znowu ty? Wariatko od oszpecania?

Gość gość
Jakby ktos byl byl ciekawy to temat zalozyla kobieta ktos notorycznie podbija stare tematy tylko po to zeby powyzywac i poobrazac ludzi z tatuazami. Zawsze te same teksty i tak samo naciagane historie w ktorych szybko sie sama placze

Gość gość
Nie jestem ciekawa, kto założył temat. Wyraziłam swoją opinię o 18.25.

Gość gość
W kazdym temacie ja wyrazasz, doslownie kopiuj-wklej. Ostatnio na macierzynskim buszowalas, odnowilas temat sprzed 2 lat i plulas jadem

Gość gość
tu autor zalozylem ten temat proszac o rade, nie mam nic do ludzi z tatuazami jesli oni nie sa moja rodzina itd. Mamy po prawie 29 lat ja jeszcze mam 28 lat. A chodzi mi o to ze po prostu znala moje podejscie do tematu wczesniej a teraz wyskakuje mam tatuaz. Wiec to tyle.

Gość gość
Nie bądź taką jęczybułą, pewnie nie przyszło jej do głowy, że jesteś aż taki przewrażliwiony na ty punkcie i zrobisz z niej dziwkę bo ma kwiatki na brzuchu

Gość gość
powiedz jak to sie potoczy jestem ciekawa

Gość gość
facet przestanie się z nią spotykać i wróci do masturbacji

Gość gość
Tatuaż był z pewnością znany z zamierzchłej starożytnośc

Gość gość
ale autor urodził się wczoraj

zalozylem ten temat proszac o rade x o jaką radę ? przecież stwierdzasz że nie akceptujesz i pytasz czy ktoś tak miał. Mnie się tatuaż podoba ...na kimś innym, obcym najlepiej. Zbyt inwazyjny żebym kiedykolwiek sobie zrobiła jednak. Takie rzeczy się opatrzą po czasie.

Gość gość
po co

Gość gość
Tatuaż świadczy o głupocie to po co mu taka.

Gość gość
Po co jej ktos taki? Sam autor przyznal, ze to zabawna, wyksztalcona, inteligentna kobieta, a on co?

Gość gość
Ale nie wie co to szacunek do własnego ciała. Tak jak traktuje siebie będzie traktować jego a w przyszłości dzieci. Mądry facet nie bierz byle czego.

Gość gość
nie jestem fanem tatuaży w ogóle - także u kobiet ale z uwagi na pewne mody stały się one czymś chyba normalnym i akceptowalnym. Więc mam wrażenie, że czepiasz się i próbujesz oceniać ludzie po wyglądzie a nie tym na ile jak są wartościowi. Jeszcze niedawno uważano, że ludzie z pewnych sfer nie tatuują się -dotyczy to policjantów, prawników, tych, którzy chcą zostać politykami, lekarzy, nauczycieli i części innych zawodów. Ale ostatnio pewna młoda lekarka pokazała mi wytatuowane wisienki na wzgórkiem łonowym przed upojnym seksem, więc chyba już nie ma reguł

Gość gość
Nie odouszczasz co? Wlasna prowokacje bedziesz ciagnac az sie wszyscy nie znudza. Miej szacunek do samej siebie i znajdz sobie jakies hobby