Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wiecie ze plod nie ma duszy

Polecane posty

Gość gość
gość dziś gość dziś ja bym tak temu kosciolowi nie wierzyla usmiech.gif x A może warto w niektóre rzeczy uwierzyć? Przynajmniej byś wiedziała, dlaczego kościół się pluje o niektóre rzeczy i zabrania niektórych rzeczy. Tak nawiasem, nie trzeba słuchać kościoła, żeby uwierzyć, czy takie coś jak dusza istnieje. x no wlasnie , ja nie slucham kosciola i wiem ze czlowiek ma dusze no wlasnie o plucie kosciola bym sie chetnie dowiedziala , dlaczego np jeden pan w czarnej sukience probowal mnie potepic jak rozwiodlam sie z mezem alkoholikiem i nierobem ktory nie szanowal ani mnie ani naszej malej coreczki potepil mnie za to bo powiedzialam sobie ze ani ja ani dziecko tym bardziej nie bedzie sie wychowywalo w oparach nachlanego ojca i patrzylo na wieczne awantury i fetor w domu wyszlam drugi raz za maz , panu sukienkowemu pokazalam srodkowy palec , od 16 lat mam wspaniala rodzine , gdzie jest dobrobyt ,milosc i szacunek

Gość gość
najwazniejsze to byc dobrym empatycznym czlowiekiem oraz szanowac kazdo zyjace stworzenie na tej ziemi a teraz mnie mozecie diablem straszyc , mam to wiecie ... tam gdzie slonce nie dochodzi

Gość gość
tylko święci wchodzą do nieba a nie dobrzy ludzie według koscioło mozna wziasc separacje od pijaka nie rozwód i taka osoba nie wolne jej cudzołożyć z inym chłopem jezeli nie posłucha to będzie cierpiec z powodu grzechów bo grzechy należą do demonów i dla tego jest tyle cierpienia na swiecie to nie bóg zsyła cierpienie ale demony co napisałem wyżej nieważne kłamstwo czy morderstwo jest cierpienie za to idzie sie do piekła matka wszystkich grzechów jest pycha np ja nie mam grzechów to jest już kłamstwo i pycha

Gość gość
gość 2017.11.05 w d***e mam co mozna wedlog kosciola nie interesuje mnie ta chora instytucja a na widok tych starych dziadow obwieszonych zlotem , pedofili i d****arzy chce mi sie rzygac

Gość gość
a gdzie rodza sie dusze , bo ludzi przybywa na naszej planecie

Gość gość
Kościół nienawidzi kobiet od samego początku, kiedy to uznał Ewę za winną grzechu. Później faceci mogli mieć po kilka żon albo kochanek, a kobieta za zdradę, nawet domniemaną, a nie faktyczną, była kamienowana. Do tej pory traktują kobiety jako gorsze, kobieta nie może odprawiać mszy, co najwyżej zakonnica może usługiwać księdzu. W ogóle większość religii nienawidzi kobiet, np. taki islam również. Religie wymyslili ludzie, aby trzymać z mordę innych ludzi, szczególnie kobiety i usprawiedliwiać przemoc wobec nich gniewem bożym.

Gość gość
Plod ma dusze

Gość gość
No właśnie, ja siedziałam w płodzie od samego poczęcia, także nie generalizujmy, nie każda dusza się szlaja przed porodem.

Gość gość
Tak! Tylko ze kazdy plod ma przypisana dusze, dusze ktora przebywa osobno, ale w kazdej chwili moze wejsc do ciala plodu ( dlatego jej ciasno!) Wiec jednak ta dusze ma! Opowiem wam cos! Od 7 tyg lezalam , Ciagle nerwy i stres czy uda sie donosic. Balam sie ruszyc z lozka, przekrecic na bok, do tego bolalo tak ze beczalam i zadawalam samej sobie pytanie czy w ogole dam rade. Pewnej nocy gdy nie znalam jeszcze plci dziecka, przysnil mi sie maly chlopczyk , w szarym pajacyku, mial jakies 10-11 miesiecy, obrocil sie do mnie, uklakl na jedno kolano , po czym przytulil. Wtedy juz wiedzialam o co walcze, dzis ten chlopczyk ma 8 miesiecy , kazdego ranka budzi mnie wielkim usmiechem, a w kazde popoludnie doprowadza so szalu przy probie uspania. Jezeli to nie dusza mojego syna zeslala mi ten sen, to co?

Gość gość
Nie wiem k****, twój mózg? A nie sorry...