Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy odwazylybyscie sie kupic cos w markecie lidl?przeciez to kiepska jakosc ...

Polecane posty

Gość gość
Oj autorko, chyba cierpisz na paranoję. Wiadomo, że niemieckie produkty są dobre, tyczy to się nawet ciuchów z lidla. Mam jakieś podkoszulki i bardzo sobie chwalę jakość. Skoro twojej koleżance lekarce odpowiadają produkty spożywcze, to wg ciebie nie powinna ich kupować, bo...? nie mają logo? są z niemiec? a może jestes patryjotka w odziezy patriotycznej?

Gość gość
a i skoro tam jest kiepska jakość, to poleć proszę sklepy z dobrą jakością, jestem bardzo ciekawa!

Gość gość
Z NiemIEC jakieś syfne resztki sprowadzaja a Polacy jedza to i się truja x mhm, pierdzielisz, jakbys sie tv reżimowej naoglądała Nawet zyletki tam kupuje do golenia pach x o nie to straszne! mam nadzieję, że nie zatruwają jej te żyletki?

Gość gość
Czy w Polsce, czy w Niemczech. Wszędzie to samo. Konserwanty, spulchniacze, barwniki itp. W mięsie, "wyrobach sero-podobnych. Zobacznie sobie ile kosztuje łosoś a ile kosztuje prawdziwy łosoś, którego nigdy nie znajdziecie w sklepach gdyż nawet tesco czy lidl nie stać na niego.

Gość gość
to gdzie kupujesz tego prawdziwego lososia? skoro nawet supermarketu na niego nie stac??

Gość gość
Ja łososia kupuje w makro za 90 zł za kilo

Gość gość
i to jest ten prawdziwy , najprawdziwszy , skad pochodzi ten losos/pytam bo mieszkam w Skandynawii, czesto kupje lososia /

Gość gość
Losos nie jest zdrowy, wiec nie ma sie co podniecac.

Gość gość
Łosoś pacyficzny był kiedyś w Biedronce, możliwe, że i w Lidlu też. Na pewno nigdzie nie jest w stałej ofercie, przeważa hodowlany.

Gość gość
Tez jestem ciekawa, w jakich sklepach nie boi sie kupowac autorka i podobnie myslace kobiety . I jakie to produktY/ ( chodzi mi oczywiscie o dostepne w Polsce)- prosze, dajcie konkretne przyklady.

Gość gość
Piżamy i koszulki z Lidla najlepsze :) w żadnym sklepie nie znalazłam też tak dobrej jakości legginsów ciążowych. Ciuszki dla maleństwa też tam. Stać mnie na drogie rzeczy i wychodzę z założenia że jak kupowac to najlepsze. A skoro rzeczy takiej jakości mogę kupić w Lidlu to tym bardziej. Oczywiście nie wszystko co się tam pojawia jest dobre. Ale chyba przed zakupem dotyka się danej rzeczy, sprawdza skład. Jeśli chodzi o artykuły spożywcze, to mam kilka sprawdzonych rzeczy i je kupuję. Nie kombinuję. Pieczywo kupuje w piekarni nie tam.