Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

blueberries2808

Ciąża,planowanie,testowanie,temperatura,objawy,dyskusja :)

Polecane posty

Gość AgataRS90
A kiedy testujcie?

Gość gość
Mnie w pierwszej ciąży bolał i brzuch i piersi, miałam normalne objawy jak na @. Teraz brzuch boli od owu i piersi tez już zaczynaja bólec o @ za tydzień ma dopiero buc... Karola.

Gość Mery877
U mnie @ przyjdzie raczej napewno. Brzuch mnie lekko pobolewa od wczoraj. Dzisiaj kupię sobie testy owulacyjne z rosmana a których wcześniej wspominała któraś z Was :) 5 szt za 20-kilka złotych. Chyba nie ma sensu zamawiać tańszych testów jak są słabej jakości.

Gość AgataRS90
To mi właśnie domowe laboratorium wyszło pieknie

Gość AgataRS90
Interesantka może masz na tyle niski poziom, że ten test tego nie wykrył =nie załatwił na bordo. A jakie wyniki dużo przed owulacja? U mnie zawsze blada krecha- 6dni przed i 3 dni po owulacji bardzo blada ale byla. Potem dzień przed i po zbliżona, i w dzień owu bordo.

Gość gość
dziewczyny prosze powiedzcie czy nisko szyjka lekko otwarta i miekka to koniec owu czy przed :/

Gość AgataRS90
Jesli moj post doda się milion razy to wybaczcie - coś się z kafe dzieje

Gość AgataRS90
Dzień po owu, śluz też na to wskazywał https://zapodaj.net/f5d1371be932e.jpg.html I kilka dni po owulacji https://zapodaj.net/1d47df7489539.jpg.html Zdjęcia od razu po zrobieniu, wtedy warto uwiecznić i porównywać potem fotki, bo po kilku min już mogą być bledsze (temperatura, wilgotność powietrza, nasłonecznienie) więc nie warto porównywać ze sobą tych "zaschnietych" - kreska z dnia owulacji może bardziej zblednac niz inna, i wtedy mamy złe info nt. owulacji. Zrobiłam wczoraj, tydzień po owulacji ż ciekawości - wyszedł paseczek minimalnie jaśniejszy od tego bordowego :)

Gość gość
Co za urojone baby :( :(

Gość Katii_
Nie nawiedzone, tylko marzące o wlasnym maluchu. Ty najwidoczniej nie masz pojęcia o tym, jak czuje sie kobieta, która po raz kolejny kończy cykl miesiączka, mimo że tym razem miało być przecież inaczej. Cześć Dziewczyny :)

Gość AgataRS90
Cześć Kati, witamy:) Nie przejmuj się - ten gość ostatnio często tu zagląda i trolluje. :/ chyba nie ma co robić.

Gość gosc 25
Czesc dziewczyny ja kochalam sie z mezem bez zabezpieczenia jakos po owulacji jak konczyl sie sluz i tez sie zastanawiam czy byla szansa na ciaze. Jutro mija 28 dzien cyklu wiec jutro powinnam dostac @ wczoraj z ciekawosci zrobilam test po poludniu bo wczesniej nie mialam testow i jedna kreska nawet cienia drugiej

Gość gość 25
Musze dodac ze bola mnie strasznie piersi jak przed okresem i mam mokro ciagle a sluzu nie ma az tak duzo tylko przy podcieraniu

Gość topciaqq27
Agatka ładne ci te kreseczki wyszły , ja robiłam z rana te testy a potem przeczytałam gdzieś że powinno się raczej wieczorem je robić bo w dzień wytwarza się LH. :) który cykl się staracie dziewczyny?

Gość gośćKarola
Ja dopiero pierwszy :)

Gość gość
Jprd codziennie temat planowanie, testowanie. Nic dziwnego że chłopy od was uciekają

Gość gośćKarola
Widać ze fajne masz doświadczenia z facetami. Tu nikt nie napisał ze od kogoś mąż odszedł. Gościu po co w ogóle jesteś na tym forum? Żeby komuś dogryźć ? Żal mi Ciebie.

Gość Mery877
Cześć Dziewczyny. Kupiłam sobie testy owulacyjne w rossmanie fascelle za 21zł. Jest ich 5 szt, czytając dokładnie ulotkę jest wyraźnie napisane żeby testów nie robić z samego rana. Kupiłam też w aptece firmy horienmedical, 10szt za 7zl. I w ulotce zalecają testowanie z porannego moczu... Ciekawe. Przyznam że te testy z apteki wyglądają dość słabo jakościowo. Co do tych z facelle są bardzo konkretne. Będę testować w tym cyklu :)

Gość gość
Dajcie na luz to się uda.

Gość AgataRS90
No fajnie te kreseczki wyszły, bardzo mi pomogły. My dopiero 1 cykl, 26dc dziś dopiero. ;/ Eh...Strasznie się dzisiaj nadzwigalam i aż się martwię, choć tłumaczę sobie, że kobiety normalnie funkcjonują jak o ciazy nie wiedza czy tam się nie starają specjalnie i dzieci mają więc się nie nakręcam. Dziewczyny czym zajmujecie się na codzień? :)

Gość AgataRS90
To fakt, pieknie wyszły:) My staramy się o pierwsze dziecko, dziś mija 26dzien pierwszego cyklu. Dziewczyny, czym się zajmujecie na codzień/co robicie zawodowo?:)

Gość AgataRS90
Wybaczcie za zdublowany komentarz.. . Ta kafeteria płata mi figle:p

Gość gość
Dajcie na luz to sie uda! Dokladnie zgadzam sie z tym stwierdzeniem. Dziwia mnie kobiety ktore w pierwszym cyklu staran zaczybaja liczyc i swirowac. Ja rozumiem po roku ale nie od razu! Ludzie, trzeba sie kochac caly cykl a nie wyliczac. A jak owulacja sie przesunie na przyklad? Nie rozumiem glupich lasek, ktore daja swoim partnerom dwa razy w miesiacu zeby tylko zrobili im dziecko.

Gość gość
Dajecie chłopu tylko w owulacje buhahaaaaaaaaaaaaaa zara umrę ze śmiechu

Gość gość
Czytajac te glupie pibdy to dokladnie tak jest!!!