Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Związek z dziewczyną 18 lat młodszą

Polecane posty

Gość gość
Oj biedna porzucona Ha ha ha :D

Gość gość
21:15 Dziękuję :) i powodzenia Tobie :)

Gość gość
Jaka porzucona? Mam 24 lata i nie mam dziecka! Piszę, bo widzę, że te wszystkie rozwody to tak naprawdę porzucanie kobiet z dziećmi, bo się znudziły i roztyły po ciąży!

Gość gość
21:31 jasnowidz się znalazł :D te weź się dziewczynko za swoje życie a nie wtrącasz się w poważne sprawy dorosłych.

Gość gość
Rozwód to rozwód i oznacza tyle co brak umiejętności w doborze partnerki (teraz bierze się za małolatę co jest tylko potwierdzeniem i zakończy się kolejnym rozwodem), następnie brak umiejętności budowania relacji po ślubie i po urodzeniu dzieci, kolejno brak poczucia odpowiedzialności za to, że się spłodziło i skazało dzieci na życie w rozbitej rodzinie dla własnego widzimisię, bo fiutek zapragnął ciaśniejszej szparki. Infantylizm, zdziecinnienie, skreślony na starcie (to ja 24 lat)

Gość gość
21:36 I to mówi 24letnia gówniara. Nie bierz się za sprawy na których się kompletnie nie znasz

Gość gość
Skoro tego nie przeżyłam, to znaczy że się nie znam? Wybacz, ale mam więcej oleju w głowie niż zapewne ty będziesz miała w wieku 40 lat...Widzę co się dzieje, w pracy, na uczelni, wśród znajomych... Prawdziwe dramaty, których powodami są często takie tępe laski jak ty

Gość gość
21:47 Widać że jesteś młoda i nie znasz życia. W życiu nic nie jest tylko czarne i tylko białe. I żal mi ciebie i tak ograniczonych twoich horyzontów :D

Gość gość
Po starych jedziesz, teraz po młodej, widać że tylko twój wiek jest słuszny i odpowiedni i tylko twoje poglądy właściwe... (lekarka?)

Gość gość
22:00 każdy przekonuje tu do swoich poglądów i racji. Wiek wiekiem ale doświadczenie życiowe jest ważniejsze. Lekarka? Chciałabym :D

Gość gość
"JAK BĘDZIE MIAŁ SZCZĘŚCIE GDY MU RAZ NA ROK KUŚKA STANIE" Raz na rok to mu stanie, przy zaniedbanej równolatce :D Przy młodej zadbanej kobiecie stanie i to całkiem szybko :P

Gość gość
Jak kuska niedomaga to i miss świata nie pomoże hehehe

Gość gość
Są 20 i 30 latkowie co im kuska niedomaga , albo nie staje w ogóle albo strzelają nim zaczną :P Jak i są panowie w średnim wieku i starsi, którym wszystko działa jak należy :P

Gość 24 latka
Może i tacy są, ale to jakiś znikomy procent, tak jak z tymi wdowcami...lubisz popadać w skrajności + twoje skłonności do seksu ze starszymi + twoje wcześniejsze wypowiedzi = dla mnie osobowość borderline, przemyśl to...

Gość gość
gość wczoraj z młodą to jeszcze gorzej, bo się człowiek bardziej stresuje...i ni c***a nie staje

Gość gość
24 latka - widzę że lekarka się ujawniła :D

Gość gość
24 latka to lekarka :)

Gość gość
gość 49 lat spora ta różnica między wami ale nic nie jest nie możliwe. Musisz jej pokazać, ze życie z Tobą to będzie bajka. Jeżeli Ty jej sie choć trochę podobasz to masz szanse aby to naprawić.

Gość gość
„JAK BĘDZIE MIAŁ SZCZĘŚCIE GDY MU RAZ NA ROK KUŚKA STANIE" X Gdyby facetom po 40 kuska nie stawała to tu piszące 40 szukałby młodszych panów. Ponoć kobiety po 40 to boginie seksu. A jak ma sie problemy z kuska to odzie sie do lekarza albo zmienia żonę na młodszą.

Gość gość
"gość dziś 24 latka - widzę że lekarka się ujawniła Zgłoś gość dziś 24 latka to lekarka " Jedna i druga p*****lnieta :D

Gość gość
09:04 boginie żałości raczej :D

Gość gość
"zmienia żonę na młodszą." Święta prawda :)

Gość gość 49lat
do gościa z dzisiaj 08.55- Dzięki za słowa otuchy. Cała ta sprawa jest bardzo skomplikowana więc wolę nie pisać. Jak ktoś tu wczoraj napisał-zbyt wiele szczegółów może komuś kto ją zna skojarzyć tą osobę. Ale mieliśmy dobry kontakt ze sobą,rozmawialiśmy na różne tematy aż do czasu gdy z mojej winy coś poszło nie tak. Za szybko chciałem, zbyt bezpośrednio...Zabrakło mi cierpliwości i wyczucia. Lubiła mnie to wiem- teraz wręcz zarzeka się że zawsze było inaczej. A ja wiem że okłamuje samą siebie.

Gość gość
Coś mi sie wydaje, ze dziewczyna była po prostu miła a Ty odebrałeś to inaczej. Teraz ona żeby ci zrobić zimny prysznic na otrzeźwienie emocji odsunęła sie od ciebie i zaprzecza.

Gość gość 49lat
do gościa z 10.25 - napisałem że pominę pewne szczegóły naszej znajomości....Były sygnały i to dość wyraźne.....więcej nie napiszę....

Gość gość
gość 49lat to ku/rwa nie pisz! I oczekuj pomocy w takim razie!

Gość gość
Skoro dzialales zbyt szybko, mogła pomyśleć że chodzi Ci tylko o to żeby bzyknac ;) Teraz prawdopodobnie będziesz musiał wykazać nieco cierpliwości i na nowo ją do siebie przekonać :)

Gość gość
Oj raczej oni nie byli tacy chętni do zakładania rodziny, założę się że była to klasyczna wpadka usmiech.gif zapytaj swojego kowboja czy tak planował dzidzię w wieku dwudziestu paru lat (często 22, 23 haha) x Niektórzy normalnie planują w tym wieku. Kończą studia, biora ślub i starają się o dziecko, tryb oczywisty.

Gość gość
Jak kuska niedomaga to i miss świata nie pomoże hehehe x Otóż to, ale zwiędłym selerom wydaje się, że jak wymienią na młodszą, to flak zreinkarnuje :P

Gość gość
"JAK BĘDZIE MIAŁ SZCZĘŚCIE GDY MU RAZ NA ROK KUŚKA STANIE" Raz na rok to mu stanie, przy zaniedbanej równolatce smiech.gif Przy młodej zadbanej kobiecie stanie i to całkiem szybko x Raz na rok to może zaniedbany równolatek :P Dlatego sypiamy z młodszymi, dziady pod 40-tkę niech pijają cholagogę i kontrolują regularnie prostatę :P