Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wyrodna matula

Bardzo proszę o zerknięcie, córka oszaleje

Polecane posty

Gość gość
a ja uważam że strona ma OLBRZYMI potencjał. Masa jest stron książek prowadzona przez rodziców, gdzie dziecko jest tylko narzędziem weźmy sobie np ksiązki Neli. Mozna powiedzieć ze dla swojej radości i chęci zysku targali po swiecie ze soba 5 latkę, która mogla sobie wiesc spokojne zycie jak inni rowiesnicy, chodzic do szkoly a nie pracowac nagrywajac filmy. A książki Neli? ile ona tam napisala?

Gość gość
gość - Ty chyba na głowę upadłaś! dziewczynka (Nela) ma super ciekawe życie, zwiedziła mnóstwo krajów, poznała masę ciekawych ludzi, historii, zwyczajów, itp. bez wątpienia nauczyła się dzięki temu milion razy więcej niż siedząc na nudnych lekcjach w szkole, którą zresztą i tam musi przecież zaliczać. moje córki oglądają programy Neli z zapartym tchem i ciągle mówią, że też by chciały tak podróżować...

Gość gość
No nikt mi nie wmówi ze pisanie dziecka o kupie jest normalne!!!

Gość gość
Nikt ci w ogóle nie będzie niczego wmawiał, w myśl zasady: "nigdy nie dyskutuj z idiotą ...najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem" :D:D:D

Gość gośćiuu
Mnie się podoba, natknąłem się przy Google na stronę i szukałem więcej na temat tego bloga. Nie wiedziałem że jego start rozpoczął się właściwie tutaj. Córka z żoną czytają chętnie...

Gość gość
blog bylejaki, zdjęcia słabe, wpisy nudne

Gość gość
jakies chore 10 latka daje rady o sexie, masakra

Gość gość
a gdzie ty tam widzisz rady o seksie? :D bo ja widzę tekst o książkach dla dzieci :D ale w sumie fajnie, że podnosisz temat ;)

Gość gość
i proszę jak ludzie nieswiadomie wypromowali strone dziewczynie - 150 lajkow :P hejterzy gora

Gość gość
Dawno nic nie było stroana padła a dziecku się znudziło heew

Gość gość
ubliżali smarkuli w komentarzach to się zniechęciła

Gość gość
co wy gadacie?strona działa a dziewczyna zamieszcza wpisy :) kolejne podbicie przez trola hehe

Gość gość
Blog bardzo fajny i z dużym potencjałem, ale chyba rzeczywiście dziewczynce się znudziło. Co raz rzadziej zamieszcza wpisy, no a niestety - podstawą, żeby przywiązać do siebie czytelników, znaleźć stałe grono odbiorców, jest regularność w prowadzeniu bloga. A tak to ktoś zajrzy raz, drugi, trzeci - nic nowego nie zobaczy i po prostu się zniechęci albo zapomni. Trochę szkoda, bo teraz bardzo trudno jest wypromować bloga, a tu poniekąd się udało, może w małej skali, ale jednak sukces był spory jak na zupełnie nowy blok, i to prowadzony przez dziecko. Ale dzieci jak to dzieci, mają sto pomysłów na minutę, więc pewnie dziewczynka zainteresowała się teraz czymś innym :)

Gość gość
Dziecko jak dziecko raz piszę raz nie, ale potencjał ogromny. Strona świetna. Faktycznie mogłaby więcej pisać, chociaż dzisiaj widziałam że coś dodała. ciężko wymagac od dziecka rwgularnosci jak dorośnie może będzie pisać codziennie, a jak teraz tak prowadzi bloga to za kilka lat będzie w czołówce dziewczyna na bank

Gość Tribroade
Fajny blog. dziewczyna nieźle pisze, świetnie rysuje. Brakuje takich. Powodzenia!

Gość gość
Odebrać dzieciom niewinność? cz. 2. Zabawki, które szkodzą dzieciom - ks. Sławomir Kostrzewa

Gość gość
gość 2018.03.12 - no niestety, raczej nie będzie w czołówce. promocja bloga to bardzo trudny i skomplikowany proces, przebicie się do "czołówki" w tym momencie graniczy z cudem. dzisiejsze najpopularniejsze blogerki zaczynały 6 - 10 lat temu i nie ma szans ich dogonić. początkujących blogów są tysiące i mało kto na nie zagląda. tu udało się zdobyć pewną popularność, co było dużym sukcesem ale niestety brak regularności zabił tego bloga. oczywiście trudno oczekiwać od dziecka, że będzie profesjonalnie prowadziło bloga, niemniej jednak szkoda straconej szansy...

Gość gość
no fakt, potencjał jest, ale nie wiadomo co dalej bo dziecko to dziecko raz mu sie chce raz nie

Gość gryzmołka33
a ja tam wchodze stale. Świetna stronka i mam nadzieję, że dziewuszka z wiekiem będzie pisała coraz regularniej. Drugiej takiej strony dla tych młodszych nastolatek nie ma. wszystko z perspektywy dziewczynki. Mnie urzekła.

Gość gość
Ja wchodziłam w grudniu, fajne były te prezenty i to, że codziennie był wpis. Potem przestałam, bo chyba z miesiąc nic nowego nie było.

Gość gość
Ja wchodze od listopada, moja córka się tez wciągnęła. Czasem długo się czeka na wpis, ale to dziecko jest przecież. na początku dziewvzynka pisała dużo bo miała dużo komentarzy, potem pzestała. Może myślała ze jak komentarzy mniej to nikt nie czyta?

Gość gość
a dla mnie ten blok od zawsze był nudny, flaki z olejem nikt go pewnie nie czytał a polubiła na fb rodzina i kolezanki z klasy

Gość mamatrafna
a nam sie podoba, wreszcie jakies dziecko ktore nie siedzi bezmyslnie z komorka w reku

Gość gość
Wow! Fajna strona!!

Gość gość
a ja sledze i podbijam

Gość gość
Daj juz spokoj z tym ze corka oszaleje. Corka oszaleje kurde corka oszaleje jak ma zle w glowie to oszaleje i nic nie poradzisz. Tylko psychiatra