Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to dobrze gdy kobieta każe czekać facetowi z seksem?

Polecane posty

Gość gość
zreszta facet ma identyczne ryzyko bo jego partnerka tak samo może go czyms zarazic, albo moze zajsc w ciaze i pozwac go o alimenty

Gość gość
bazienka- a serio naiwnie myslisz, ze jak TY komus zaufasz i pokochasz to on Cie nie moze wykorzystac i po seksie odejsc bez slowa? Nie mowie, ze idea seksu z milosci jest zla, ale chodzi mi o to, ze zawsze trzeba takie cos brac pod uwage nawet jak Ci sie wydaje, ze to jest milosc po grob

Gość gośćdo Resca
Do Rescator- pisales kiedys z jakas waruatka o "pochwa kontra usta" i dalo mi to do myslenia, nie zdazylam Cie zapytac. A jak jest z reka kontra pochwa? Czy to tez sa dla was male roznice w odczuwaniu? Czy cipk**a przegrywa z reka.jesli chodzi o wasze doznania? A co z orgazmem, jest taki sam? Pytam bo tak.madrze pisales, zastawiam sie czy seks jest w glowie a reszta wcale nie rozni sie bardzo przyjemnoscia fizyczna :)

Gość gośćdo Resca
Bo z tego co wiem,to reka kontrolujecie ucisk i tempo, a pochwa raczej luzniejsza. Co wiec wplynelo na korzysc pochwy? A Ty musisz sie masturbowac majac reguralny seks? Przepraszam jesli zbyt osobiste

Gość gość
Bazienka ty jestes kobieta?

Gość gość
A czemu ma czekać?

Gość gość
Nie wyobrażam sobie związku z kobietą bez seksu. Max 3 randka.

Gość gość
Resca to Tobie wystarcza kobieta? Bo wiekszosc zbokow KF stwierdzila ze i tak walicie majac kobiete. A czemubdales cipk*e przed reke?

Gość Invissible_
O Rescator :) Witam. A czemu uwazasz ze pochwa lepsza? Przeciez reka nadaje tempo i uscisk

Gość gość
pol roku to za krotko z seksem powinno sie czekac minimum 2 lata

Gość gość
Tia Rescator przeciez ty tylko wali*sz ko*nia, zona ci nie daje . Gdyby dawala siedzialbys tu?

Gość gość
prezerwatywa nie chroni w 100% przed chorobami wenerycznymi

Gość gość
Resca,podobno mozecie miec seks codziennie a i tak bedziecie walic xd

Gość Invissible
Rescator ale chodzi obto, ze maja szanse nawet kilka razy a wola reke. A Ty masturbujesz sie? Ja np nie lubie :) reka tez jest chyba podniecajaca? Chyba ze nie masz ochoty na rozmowe.

Gość Invissible
"Proste facet czuje, gdzie znajdują się ośrodki erogenne, tak samo jak czuje to kobieta. Wie, gdzie nacisnąć, gdzie pociągnąć, żeby aktywować je jednocześnie. Każdy może tak zrobić, o ile zna swoje ciało a ja trenuję swoje całe życie, więc wiem o nim tyle, co moja narzeczona. A jest fizjoterapeutką. C*pka jest jak najbardziej przyjemna, po prostu zestaw doznań jest inny. Nie mniej przyjemny, jedynie szerszy, niż podczas masturbacji. Kontakt wzrokowy, ocieranie się... jak porównywać pizzę i spaghetti."- Poddac sie?

Gość Invissible
Faktycznie ,przegapilam ta odpowiedz :) ale cipk*a chyba nie masuje mocno obu dtron czlonka, tylko jedna mocniej?

Gość gość
Eeeeeeeee tam cicho być.

Gość gość
Co wy robicie z tymi facetami , normalny zdrowy i każe mu sie czekać. Moze tak jeszcze wysłać go do lekarza po receptę na brom ? Ktoś tu chyba jest nienormalny

Gość gość
20.32 Podczas seksu partnerka wykonuje skurcze i czuć całą