Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

rolnik szuka żony 4

Polecane posty

Gość gość
wytłumaczcie mi to bo nie pamiętam, Piotr powiedział, że zaprosił tę nową Kasię, ale ona coś wstydziła się przyjechac, czyli jak było rozdawanie listów i wybór to było jej zdjęcie i on już wtedy ją wybrał tylko , że ona nie przyjechała ????? -też chciałabym to wiedzieć, bo ona nie wyglądała na taką co to się wstydzi i wyglądali na bardzo zaprzyjaznionych,

Gość gość
Mikołaj jest obleśny. I nie jest to kwestia wieku, u mężczyzny w każdym wieku takie zachowanie odrzucałoby mnie.

Gość gość
dziś Nie to, żebym miała na celu bronić Iwonę, bo jest mi ona obojętna, ale z tego co widziałam, to ona ma często włosy mokre, dopiero co umyte, a nie tłuste. Poza tym nie zapominaj, że one są w obcym domu i może nie mają tyle czasu i takich warunków jak u siebie, żeby się "odpicować". Ponadto są na wsi i wykonują zwykłe codzienne czynności, więc trudno, by chodziły wystrojone w szpilki i były ufryzowane jak na bal.

Gość gość
No dokładnie Piotr jest bardzo ostrożny i rozważny ale mógłby wykazać trochę więcej inicjatywy romanyzmu jakas randke zorganizować a nie tylko zwiedzanie obory i siedzenie w altence , to już Ci rodzice lepiej sie staraja na przywitanie dziewczyn nazbierali kwiatków w ogródku i to było bardzo miłe i spontaniczne jak umieli tak zrobili a on nic zero jakiegokolwiek starania, to facet powinien zdobywać i czymś zaimponować

Gość gość
gość dziś tylko że one tam nic nie robią siedzą albo przed domem albo w pokoju i obgaduja Zbycha i nikt mi nie wmówi że u niego nie ma warunków żeby się odpicowac czy umyć włosy, ciepła woda łazienka jest jakieś tam kosmetyki przywiózły bo okularnica usta i oko ma pomalowane więc bez jaj .. dla mnie one nie umia zadbać o siebie albo się im nie chce bo po co skoro im na Zbyszku nie zależy ciągle to podkreślają wszystko jest be i nie tak jak sobie wyobrażaly .. to niech dalej czekają na księcia z bajki do usranej śmierci.. a ta Iwona to w tej korpo pracuje chyba jako sprzątaczka

Gość gość
Yyyyyyyyy bede puscoł

Gość gość
Nie to, żebym miała na celu bronić Iwonę, bo jest mi ona obojętna, ale z tego co widziałam, to ona ma często włosy mokre, dopiero co umyte, a nie tłuste. Poza tym nie zapominaj, że one są w obcym domu i może nie mają tyle czasu i takich warunków jak u siebie, żeby się "odpicować". Ponadto są na wsi i wykonują zwykłe codzienne czynności, więc trudno, by chodziły wystrojone w szpilki i były ufryzowane jak na bal. -ha dobre, właśnie że bardzo aż za bardzo bronisz iwony, piszesz że często ma włosy mokre dopiero co umyte, a zaraz ze nie ma tyle czasu by sie odpicować, - -a jednak głowe ma czas często myc, uważam że to są włosy tłuste a nie mokre od czestego mycia bo sama zauwazyłaś ze ona tam na nic nie ma czasu, a na czym tam ten czas przeznacza,---na nic nierobienie i pierdzenie w stołek , obrażanie mamy zbycha, włażniem w duupę tej drugiej wrednej babie,

Gość gość
skoro Iwona jest taka wyzwolona, że dla niej ujma to ugotowanie obiadu mężowi to po jakiego grzyba zgłosiła się do programu, , na przywitanie jak przyjechała to przywiozła tylko nie pamiętam co -albo jakieś przetwory albo pieczone własnoręcznie ciasteczka, czyli umie umie tylko myślała, że za friko spędzi wakacje ze służącym zbychem na czele,

Gość gość
Tak zaniedbanych i odpychajacych kobiet jak te od Zbyszka nie znam.Maciora jest oblesna,roszczeniowa,chamska, po prostu maxymalnie oblesna.Lazi ciagle w tych samych lachach okropnych,brudne stopy i straaaszne wlosy.Jest wstretna z ryja,po prostu kwintesencja antykobiecosci.Mam silne wrazenie ze od niej smierdzi serio na taka wyglada,juz nie wspominajac jak sie jej choc chwile poslucha.Ona nawet nie zasluguke na partnera w postaci wielblada a co dopiero faceta. Ta druga to przyklad normalbego potencjalu na ok kobiete ale toralny niechluj.Ja nie wiem co on za baby wybral.Ta w okularach ma zawsze tluste klaki i zolte zeby.Strasznie ubrana rowniez.Cos wstrzasajacego te dwie baby.Jak to sie stalo ze on odrzucil estetyczna i delikatna kobiete,te ktora deklaracje o rodzinie mu skladala, a wybral te lochy.Szok

Gość gość
One, Iwona z Ewą, nie są 'wyzwolone' tylko myślą tak jak większość dziewczyn w mieście, czyli że jest równy podział obowiązków. A na wsi, na gospodarstwie to raczej nie działa, bo jest dużo pracy na roli, więc ktoś musi wziąć na siebie gospodarstwo, a ktoś prace w domu. Normalka. Poza sezonem, gdy pracy w polu nie ma, facet może się też zająć domem, a tak, to nawet gdyby chciał, to nie ma jak. Kobiety chcące związać się z rolnikiem powinny wziąć to pod uwagę i nie oczekiwać śniadań do łóżka, gotowania przez męża obiadu, sprzątania itd.

Gość gość
Wejdźcie na Pudla i zobaczcie artykuł o Justynie, święta z rogami :)

Gość gość
Ale mnie denrwuje Karolek

Gość gość
A JA lubie Karola, super przystojny facet,

Gość gość
Wielka Pani z korpo a włosów się nie chce umyć ciekawe czy do pracy też tak chodzi wystrojona

Gość gość
Wygląda na to, że prawdziwe kłopoty dla producentów Rolnika dopiero się zaczynają. Niedawno dostaliśmy od jednego z Czytelników interesującą wiadomość na temat katoliczki Justyny Szywały, kandydatki Karola. Przypomnijmy, że dziewczyna od samego początku jest bardzo zdeterminowana w poszukiwaniu męża, twierdząc, że ich uczucie jest z pewnością "darem od Boga" i dziełem przeznaczenia: Fani "Rolnik szuka żony" ostrzegają Karola przed Justyną: "Niezła z niej intrygantka. Jest CHORA Z ZAZDROŚCI" Jak wynika z otrzymanej wiadomości, pobożna Justyna ma już za sobą przygodę w telewizji, wystąpiła bowiem w programie Gra Wstępna (!), który od 2009 roku prowadziła Kasia Cichopek. To mniej więcej wtedy Szywała startowała w konkursie Miss Ziemi Elbląskiej. W Internecie dostępne jest nawet nagranie całego odcinka Gry Wstępnej, w którym Justyna jako jedna z czwórki dziewcząt stara się o względy inżyniera budowlanego Tomka. Co prawda litościwie nie podano jej nazwiska, ale Justyna z Gry Wstępnej jest bardzo podobna do Justyny z Rolnika; ma nawet ten sam głos, więc raczej nie może być mowy o wyjątkowym zbiegu okoliczności.

Gość gość
O proszę... A Jednak nie myliłam się co do niej

Gość widzkaaa30
1.stary Mikołaj. Jakos mi zbrzydł.Jest starym napalonym dziadem zgrywajacym mlodzienca.Te cmoki z babami soczysto w usta ,a fuuj. Dlaczego Karol i ten soltys bez reki nie cmokają się z babkami?:) Stary Mikołaj troche sucho pozegnał panią odchodzącą.Mogl jej dac cos na droge,dzem,winko czy kwiaty... 2.Laluś z owczarkami,zapatrozny w siebie gej.Wcale nie stara sie o te kobiety.Jest taki nieobecny,nie angazuje sie.Chyba nauczony ze skaka sie Jemu wokol tyłka...ale jako gospodarz moglby je milej traktowac. 3.Karol powinien kopnąc w tylek ta arogancką brzydka babkę. 4.Dziewczyna-rolniczkowa,tez zgrywa niedostepna gwiazdę.No fakt ze ma okropnych kandydatów i bedzie musiała wybrac z brakau laku... 5.Soltys...ciapowaty ćwok.Trzymajacy sie mamy.Bez jaj.Taki niesmialy i maloogarniety czlowiek...No niby ma to bogactwo ,piekny dom i pewnie duza kasę..a te babki tak go olewają .Zastanaiwia mnie to, Zadziwia mnie taki dystans tychy dwoch brzydkich pan.Kazda ze smiechem gada,ze moze juz dzisiaj odejsc bez zalu...O cos tam poszlo.One chyba sa rozczarowane.Wiedzą cos czego my nie wiemy.???jak myslicie?,,Dlaczego wogole o niego nie walczą? Niejedna prosta dziewczyna dała by duzo zeby udupic takiego robotnego miśka,wrobbić go szybko w dziecko i sie ustawic do konca zycia...Moze panie sie boją jego przywiazania do mamy?Tego ze facet nie ma zainteresowan?ze jest takim kłapouchym domatorem ktoremu trzeba wszsytko pod nos???

Gość gość
One o niego nie walczą bo Zbysiu nie zamierza im przynosić śniadań do łóżka i gotować obiadów!

Gość MKkaffex
Błagam! Niech ktoś mi poda namiary na Ewę!!! Muszę się z nią skontaktować. Około 10 lat temu stała się w pewnym sensie tragedia. Nie z mojej woli. Strzelałem do kaczek i niechcący trafiłem kunę. Nigdy nie zapomnę jej wyrazu twarzy, ciała jak umierała. Ten obraz prześladuje mnie latami. Jak zobaczyłem na wizji Ewę to poczułem wstrząs bo wyglądała prawie identycznie jak tamta kuna tylko dużo większa. Musze się z nią umówić może to pozwoli mi zapomnieć.

Gość Warek Malczak
Śmiejcie się a mi się Ewa podoba. Proszę, co macie do zarzucenia jej urodzie poza lekką nadwagą?! Jest kobieca, ma zgrabne nogi, duży biust, wcięcie w talii, łabędzią szyję, naturalne włosy, ciemne namiętne oczy, ładnie zarysowane kości policzkowe, usta z grymasem wzgardy ale to dodaje uroku. Podobna jest do Kory z Maanamu. Gorsza jest Iwona, jak ktoś tu trafnie przyuważył, ma minę jakby jej coś śmierdziało. Hehehehehe. no ma!

Gość gość
dlaczego te pipy nie chcą Zbyszka?:) Jest brzydki...ale nie jest menelem,szanuje kobiety.Pracuje ciezko. Jest pewnie lubiany we wsi,Łeb na karku ma zeby sie na tym znac. Mozna by sobie go urobic...wyciagnac czasem z domu.Zeby lubial jakies wypady,wyjazdy,reaturacje,kino,zakupy...Facet moze miec z 6 tys kasy co miesiac i do tego piekny dom.Czy zadna kobieta o tym nie marzy?:) jakas w trudnej sutuacji...zeby siedziec w cieplym wielkim domu Zbysia i poporstu byc???On wiele nie wyamaga. Troszczyc sie o niego.Robic obiady.wyprasowac koszule..Byc miłą dla tesciowej??/Matka sie wydaje sympatyczna.

Gość gość
a ja bardzo lubię Mikołaja, żeby nie było mam 42 lata i męza, -ale facet jest inteligentny mądry, otwarcie mówi co lubi, czego mu brakuje , jakie ma oczekiwania, jest otwarty na ludzi i świat, otwarcie mówi że oczekuje jeszcze sexu, a wy go wyzywacie od starego dziada, to to ze ma 75 lat to ma się ułożyć do trumny i czekać na kostuchę lub 5 x dziennie z dewotami klepać różance, ma chcęć do życia i z niego korzysta, ile jest ludzi młodszych od niego a nie mają chęci do życia, i zachowują się jak zgrzybiałe staruszki, to co cieszyło by was jakby codziennie siedział w kolejce do lekarza i narzekał na zdrowie, a on jest w pełni sił ma siłownie i ćwiczy, ma swoje hobby zainteresowania,i chciałabym by ja i mój mąż w tym wieku mieliśmy taki wigor i takie zdrowie bo widać że chyba jest zdrowy , kazdy z nas będzie w jego wieku o ile my tego dożyjemy i chyba każdy marzy by w tym wieku być sprawnym , to niby dlaczego mówicie o nim z taką nienawiścia,

Gość gość
wpis z 22 ;01 warek walczak żartujesz , prawda ?

Gość gość
Mnie Mikolaj przypomina troche tego aktora Mickey Rourke z 9,5 tygodnia. Ja mysle ze on szuka kogos na serio, ale ma to być kobieta do tańca i do różańca. Widać ze lubi kobiety i mimo wszystko mysle ze jest ok, choc poczucie humoru ma rubaszne. Moze tez inaczej patrzy na kwestie rozwijania znajomosci itp bo ma,juz,swoje,lata. Justyna-mimo wszystko lubie ja. Karol narobil jej nadziei a ona myslala ze to milosc do grobowej deski bedzie. Ale wydaje mi sie ze powoli godzi sie z jego zmiana obiektu zsibteresowania. Karol to taki cieply klusek, opowiada o masle maslanym. Rolniczka- niby zimna ale myślę ze czeka na jakas inicjatywe. Poza tym to taka plochliwa raczej. Zbigniew- dobry chlop ale na randke zaprosic nie umie nawet. Tylko mowi ze sobie porozmawiamy. Ale mimo wszystko szacun za zaradnosc. Piotr-kretacz, zero zainteresowania wobec kobiet. Zachowuje sie jakby czas do konca,programu odliczal. Pokazal co je czeka w razie wyboru, tj. Praca przy obrzadku i na tym koniec.

Gość gość
przeczytałam świeży artykuł na pudelku o piotrku i kasi nr.2, poczytajcie

Gość gość
mój mąż nie oglada rolnika ale kiedyś tak tylko spojrzał i myslał ze Ewa jest matka Zbycha, dał jej lat po 60 -siątce

Gość gość
wczoraj Sorry, ale to typowe myślenie materialistki. Pieniądze i majątek to nie wszystko. Ważne, żeby dobrze się czuć z człowiekiem, z którym się żyje, mieć z nim wspólną płaszczyznę porozumienia, podobnie patrzeć na świat itd. Czy kasa zrekompensowałaby to, że ta druga osoba nas irytuje na każdym kroku, albo jest władcza, nudna, skąpa itd.? I nie mówię tu o Zbyszku oczywiście tylko ogólnie. xx wczoraj Bardzo mądry komentarz.