Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem w szoku bo to naprawdę działa! muszę to napisać ..

Polecane posty

Gość gość

Witajcie! tak jak w temacie :) jestem w szoku bo to naprawdę działa ! nie wierzyłam w diety cud , w jakies tam suplementy z pojemniczka , zawsze myślałam że kasa wydana na jakieś suplementy diety będzie wyrzucona w błoto , zawsze mówiłam sobie dieta i ruch! owszem to się sprawdza ale dla wytrwałych , mi to osobiscie nie wychodziło , powiem wprost nie chciało się ćwiczyć a jesli chodzi o jedzonko to próbowałam,ograniczałam jedzenie do minimum ,jadłam zdrowo , wykluczone słodycze itd . .. wcale dobrze się z tym nie czułam . Przyszedł moment i wróciłam do normy tzw podjadałam wszystko na co mam ochotę no bo sobie myślę , nie chcę się meczyć dietami póki żyję to chcę jeśc to co chcę na co mam ochotę :)) no i wiadomo waga strzelała do góry i to zawsze więcej niż było przed dietą ( jojo 100% ) ok a teraz cos w co nie wierzyłam i udało się !!!! kto mnie zna to wie i może potwierdzić !! w niespełna 2 miesiące schudłam 12 kg :) czuję się super ! lekko !! jeszcze tak z 5 kg i będę tryskać ze szczęscia bo w końcu będę mogła ubierac sie lepiej i wiadomo sama ze soba czuc się lepiej :) Kochani mowa tutaj o tym sprawdzonym specyfiku African Mango ! smakuje super mniam ... i pomaga ! poniżej podam Wam linka ze strony skąd kupiłam , co prawda nie jest jakiś tani ale uwierzcie mi to się opłaca !! Dajcie znać jak to zakupicie i ile juz poszło w dół na wadze :) link do stronki : http://nplink.net/ZBkO54Zp

Gość gość
podesłać Ci linki do stron z takim samym komentarzem? hahaha wałek

Gość gość
:) no podeslij mi linka , byc może to ja się dziele :) no chyba że ktos mnie skopiował :/ Pozdrawiam :)