Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość znerwicowanasynowa

Jego matka zniszczyła nam życie. Maminsynkom wstęp wzbroniony.

Polecane posty

Gość gość
Od przedszkola trzęsła mu gruchę aź do dziś . A później renta na kłykciny .

Gość gość
Pozwij dziada o alimenty, niech płaci na własne dzieci.

Gość gość
Już się świry zleciały:o pomysł z alimentami całkiem mądry, wnieś pozew o separacje i o kasę na dzieci i siebie o ile spełniasz wymogi. Może radykalny krok z Twojej strony spowoduje, że coś do niego dotrze. Czasem cios między oczy pozwala odzyskać właściwą perspektywę.

Gość gość
jechaliśmy 800km w jedną i 800 w drugą stronę żeby jej trochę pomóc, xxx 800 km jedzie sie caly dzien!!! tym bardziej z dziecmi - wiec co? W czym jej pomagaliscie w weekend skoro cala sobote jechaliscie do niej a cala nuedziele zajalby wam powrot do domu? W nocy z soboty na niedziele jej pomagaliscie i nic nie spaliscie po podrozy??? Cos mi sie to wszystko kupy nie trzyma!

Gość znerwicowanasynowa
wyjeżdżaliśmy o godzinie 3 nad ranem i byliśmy na 12-13 już tam więc zanim osądzisz-pomyśl gość dziś postanowiłam, że urywam kontakt póki co. Nie będę odbierać ani odpisywać bo on funduje nam tylko rollercoaster emocjonalny. Głupi gnojek

Gość znerwicowanasynowa
a Ci co piszą o seksie z matkami mają poważny roblem i podejrzewam, że sami ze swoimi sypiają

Gość gość
Za mało, sorki ale mam wrażenie, że musisz go docisnąć na maxa. Zresztą to konsekwencja tego co zrobił, zostawił rodzine, ale ona istnieje i potrzebuje środków na godne życie. To może wywołać u niego jakiś odr****logicznego myślenia i może wystraszy też "teściową", wizja konieczności dokładania się do alimentów. Ochłoń zacznij myśleć o dzieciach i o sobie:)

Gość znerwicowanasynowa
racja. Powinnam pewnie tak zrobić ale chyba wtedy już do mnie dotrze, że to koniec i tego sie boje. Boję się samotności i świata bez niego choć to zwykły drań

Gość gość
Separacja to ostrzeżenie, nie definitywny koniec. Jeżeli nie zrobisz nic będzie bezkarny a nie powinien. Dasz radę a może taka reakcja pozwoli Ci uratować małżeństwo.

Gość gość
To, że się boisz to normalne, każdy madry czlowiek boi się tego czego nie zna. Nie wiem czy drań czy tylko zmanipulowany głupek, tak czy tak nieciekawie:o a ta teściowa to jakaś kompletna masakra, aż trudno uwierzyć do czego się posunęła:(

Gość gość
Kobieto zrozum, że dzieciom należą się prawnie alimenty od ojca, który je olał i to bez znaczenia czy ty się boisz czy nie. Jaka z ciebie matka skoro odbierasz własnym dzieciom, bo chcesz chronić drania?

Gość gość
10:39 A możesz jakos tak bardziej po ludzku podejść do kobiety a nie od progu oceniając i moralizując ? :o

Gość gość
dziś A wyobraź sobie, że już drażnią mnie takie porzucone żony i matki, co robią z siebie kopciuszka. Własnym dzieciom odbierze, żeby tylko drania nie urazić.

Gość gość
Gdy kobieta jest zakochana . To facet moze nawet ciało wyrywać. Obcąźkami i solicć to i tak go nie opuści .

Gość gość
Głupia baba nawet nie dopuszcza myśli o zdradzie . A co on tam robi u matki według ciebie .

Gość gość
Napisz jak według ciebie mąż załatwia potrzzeby seksualne . A jak ty ..w tej rozłące .

Gość gość
11:41 według niej to cierpi i tęskni za nią i dzieciakami hahahahahahhaa

Gość znerwicowanasynowa
:) czytajcie ze zrozumieniem :P może i ma jakąś kobietę, trudno ale fajnie by było i uczciwie gdyby prosto z mostu wyjaśnił a nie teraz pieprzy farmazony o tęsknocie bo jej ewidentnie nie ma. Kontakt urwałam, wyłączyłam telefon, mam zamiar zmienić numer. Jutro jadę do sądu składać wniosek o alimenty i separacje. Kocham go i tęsknię za nim to chyba jest jasne, to ojciec moich dzieci, nie zaszłabym w ciążę z kimś kogo nie kochałam. Nie zabieram dzieciom, dzieci mają wszystko czego im potrzeba, owszem mogą mieć więcej i o to się postaram ale nie wmawiajcie mi czegoś co nie ma miejsca. Postawcie się na moim miejscu. Już to widzę jak w momencie kiedy facet którego kochacie Was i dzieci rzuca a Wy od razu do sądu. Na pewno to pierwsze o czym myślicie :o

Gość znerwicowanasynowa
gość dziś nie wiem ile masz lat ale dla mnie w tej sytuacji to żaden problem jeśli chodzi o sprawy seksualne :o nie myślę o tym, według Ciebie powinnam się rzucić w wir romansów miesiąc po rozstaniu bo nie można wytrzymać bez seksu w takiej sytuacji?? dzieci wolne od szkoły mają i nie wiedzą co piszą

Gość gość
Miesiąc czasu go nie ma i ty jeszcze do sodu nie złożyłaś pozwu o alimenty? Każdy miesiąc to strata dla twoich dzieci. Ja to bym na drugi dzień zadzwoniła do niego i powiedziała, że albo wraca natychmiast, albo w sądzie się spotkamy. Nie wróciłby w ciągu najbliższego tygodnia, to w sądzie wylądowałby pozew o alimenty.

Gość gość
Autorko jak sytuacja?

Gość znerwicowanasynowa
sytuacja wyglada tak, ze ten gnojek ma nas gdzies i dobra... mial odwiedzic dzieci ale sluch po nim zaginal. Co tacy faceci maja w glowach?????????:o