Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pracuje w ING i po dzisiejszym dniu byłam w szoku!!! Ludzie mają kasę!!!

Polecane posty

Gość gość

Gość płacił synusiowi za lekarski niestacjonarny 40 000 za rok. No szok skąd ludzie mają tyle kasy. Podjechali najnowszym Volvo s90, a ja tu muszę siedzieć za 1800, życie jest niesprawiedliwe

Gość gość
Krótkie macie zmiany w banku, chyba, że na pól etatu pracujesz.

Gość gość
To napewno Pan doktor ten ojciec, bo panie w banku się mu klanialy

Gość gość
Ale na tym forum zawsze milionerzy

Gość gość
13,40 haha tzn ze tu siedzą sami biznesmeni, lekarze, prawnicy :D:D

Gość gość
A w innych tematach brak im na jedzenie..

Gość gość
Ja myśle, że jego ojciec pewnie jest ordynatorem na jakimś odzdziale w szpitalu i pewnie jeszcze prywatnie przyjmuje więc dla niego zarobić 40tys to piskuś

Gość gość
Ja myślę, że lekarz nie musi być ordynator, po prostu dyżuruje i ma prywate

Gość gość
Czego łżesz? Z takim gównianym zarobkiem to pewnie co najwyżej sprzątasz w banku. W środowisku lekarskim płatne uczelnie medyczne są obciachowe. Tylko studia w państwowych, renomowanych ośrodkach akademickich się liczą. Po tych płatnych będzie personel trzeciej ligi. To dobre dla bogatych rzemieślników, jak chcą mieć pierwszego doktorka w rodzinie. U nas jeździ Volvem kamieniarz co robi nagrobki, a wszystkie dzieci na płatnych studiach. Kto bogatemu zabroni?

Gość gość
Haha prywatne uczelnie lekarskie, nie ma takich, nawet nie wiesz co to znaczy niestacjonarne odnośnie medycyny. Pozdrawiam plebs

Gość gość
nie prywatne, płatne. Plebs pozdrawia analfabetów ☺

Gość gość
Ale beka. Słowo "prywatne" ani razu nie padło. Ślepy albo czytać nie umie. Ogólnie nuda

Gość gość
Weź jeszcze podaj nazwisko, kto był, za co płacił i ile ma na koncie. Bardzo profesjonalne

Gość gość
Głupie żarty się niektórych trzymają. Ściema totalna. Stoi na parkingu i obserwuje jakim autem klient przyjeżdza ☺ Przelew się robi, a nie łazi po bankach z reklamówką kasy pod pachą ☺

Gość gość
Tak napewno, nie ma takich Uczelni, studia są na państwowoych w trybie niestacjonarnym

Gość kasjerkaaaa82
PRacuje w Biedronce i jestem w szoku!!! Tyram jak wół,(mam nerwice od tych wiecznie pretensjonalnych dziadów w kolejkach,chore stawy od lodówek) i co? Zarabiam 1200 zł...a dziady przy aksach w 2 minuty wydają 200 zł :( Ps.autorze takie są prawa na medycynie :) moj Przyjaciel -syn lekarzy ,nie dostał sie na panstwową medycynę i za przyjecie TAM ale z rezerwowej listy musiał zapłacic. Jego rodzice musieli sprzedac 2 samochódy!

Gość gość
To znasz jakichś biednych tych lekarzy

Gość gość
a ja pracuję w prywatnym centrum medycznym i tu dopiero widać ile ludzie mają kasy. Nie chodzi o nasze zarobki, nie narzekam, ale nawet nie macie pojęcia ile kasy zostawiają ludzie u chirurgów plastycznych, kosmetologów, wszelkich specjalistów medycyny estetycznej. Inwestują w poprawianie urody, chociaż większość z tych osób wcale by nie musiała, bo dobrze wygląda. Mają kasę to kombinują z wyglądem, to nie jest miejsce dla biednych

Gość gość
Do wypowiedzi wyzej. To ze ktos zotawia kilka - kilkanaście koła u chirurga plastyka nie oznacza od razu ze jest bogaczem. Niektórzy latami odkladaja kase aby pozbyc sie jakiegos kompleksu - niekoniecznie widocznego na pierwszy rzut oka. Ale to ze dla wielu takich to tylko fanaberie, to tez prawda.

Gość gość
gość wczoraj Jakbyś chciał wiedzieć PLEBSIE są już dwie uczelnie prywatne w Polsce, które kształcą lekarzy :D KSW w Krakowie zaczęła w ubiegłym roku a w tym roku w Warszawie Łazarski PLEBSIE :D