Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jeśli masz już dość naszego milczenia...

Polecane posty

Gość gość
Wypad!Pretensje do swojego starego,że cię zostawił :)

Gość gość
To na bank ta zdradzona frustratka,która biega po tematach i zaczepia ludzi,bo ją mąż walnął w rogi

Gość gość
Dziwka to ty prawie nazwales i prawie zrobiles . Powyj przy niedzielnym stole z rodzinka .

Gość gość
:D ubaw po pachy . Chlip chlip

Gość gość
Co za debilka,gdzie ją nazwał dziwką i zrobił,gdzie tak napisał,albo ona??Ha,ha,ha stary cię nieźle udupił,żeś taka p******a kobieto!

Gość gość
Płyń dalej sobie swoim rynsztokiem a nie wtrącaj się do rozmowy dwojga ludzi

Gość gość
Niedobrze sie robi na takich facetow . Niech sie pochwali zonie :o

Gość gość
Nie kłóćcie się w moim temacie. A od CIEBIE czekam nadal na jakiś ZNAK, że tu jesteś. Autorka

Gość gość
Do ciebie upierdliwa babo piszę nie do niego,płyń!Niedobrze się robi od takich głupich bab :( Nawet nie potrafisz czytać ze zrozumieniem o czym oni piszą,kochają się i nie mogą być razem,ja jestem zaciekawiona dalszej części tej historii a taki babska które się wpieprzają w temat psują całą zabawę,więc jak ci ktoś napisał wcześniej,płyń i spadaj

Gość gość
Nie kłócimy się Autorko tylko wyganiamy psychiczną z tematu?Sorrki :)

Gość gość
22:35 kochaja sie obcy sobie ludzie , pisze Waldek do Krysi i mysli , ze to Marysia . Jakby sie kochali to by byli ze soba .

Gość gość
Aleś ty głupia babo!Czytaj ze zrozumieniem!Mówiłam ci już raz,oni się znają,potrafisz tak czytać?Chyba raczej nie.

Gość gość
Zresztą już tu raczej nie napiszą,po co mają się narażać na kalumnie wściekłej idiotki :( spadam na inny topic

Gość gość
Mam wywalone na glupie , zmyslone tematy .Nie podniecaj sie tak . Jak sie znaja to niech pisza na priv . Gosc jej napisal , ze koniec itp. Zegnal sie . To chyba temat zamkniety . P.s . Rusz glowa . Faceci sa prosci jak budowa cepa . Pisze tu , bo cos chcialby ugrac .

Gość gość
Jasne ugrać,chyba w karty :) ale wymyśliła

Gość gość
"gość dziś I szczerze przepraszam,jeśli Cię uraziłem swoimi porównaniami naszych charakterów,ale nie uważam że Cię obraziłem,to,ze ktoś lubi dyskoteki,zakupy,czy ostrych facetów nie znaczy wcale że jest to zła cecha charakteru,to po prostu cecha....poza tym kto Cię tu zna i wie,ze to o Tobie? smutas.gif bez przesady,że Cię oczerniam na forum,nie wiedziałem,że jesteś taka złośliwa i mściwa smutas.gif ale przepraszam jeśli poczułaś się urażona...nie chciałem smutas.gif wiem,ze zawsze o mnie dobrze mówiłaś i dobrze mnie traktowałaś,choć czasem nie zasługiwałem sobie na to,bo robiłem wszystko abyś mnie znienawidziła.... o ironio i teraz dopiero mi się to udało smutas.gif Nie wiem czy Ty to napisałaś,przypuszczam,że tak...nigdy nie obiecywałem że odejdę od rodziny smutas.gif prawda?Nigdy....nawet więcej powiem,zawsze mówiłem,że bym nie potrafił.Szkoda,że to napisałeś,akurat Ty smutas.gif Jeszcze raz przepraszam i życzę szczerze powodzenia i szczęścia,głupio,ze tak wyszło i dalej będziesz,żyła z niechęcią do mnie i wrogością,bardzo mi przykro,że tak to się zakończyło...." X Mozna juz komentowac ?

Gość gość
żenada :) co za babsko, idę spać

Gość gość
Nie chce mi sie komenowac :D Niektore krolewny nigdy nie dorastaja i wierza w bajeczki . Dobranoc .

Gość gość
Jest madrze powiedziane ze jak ktos raz zerwal to zrobi to tez i drugi i kolejny raz na takiej osobie nie mozna w zyciu polegac bo w kazdej godzinie,minucie zycia moze odejsc gdy pojawia sie jakies problemy

Gość gość
Łączy nas pokrewieństwo.

Gość gość
Slucham???co masz na mysli???

Gość gość
1.26 i to jest prawda! Facet, który milczy kiedy zaczynają się schody w życiu nie jest wart tego życia. Bo tak będzie zawsze.

Gość gość
to wyżej to na pewno nie TY, bo "odeszłeś", ech:(

Gość gość
8:20 na pewno zgadnie że to właśnie o Niego/ o Nią chodzi ;) Nie ma co do tego żadnych, ale to ŻADNYCH (!!!) wątpliwości ;) Zabawni jesteś z tym strzelaniem na oślep :D A Ciebie też nie widzę w temacie, coś słabo tęsknisz, albo wcale :p Autorka

Gość gość
To ja i to Ty odszedłeś o mnie zostawiłeś

Gość gość
tak na pewno nie ja :(

Gość gość
Nie mam dość i nigdy się nie odezwę.