Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jeśli masz już dość naszego milczenia...

Polecane posty

Gość gość
dobrze,dziękuję

Gość gość
“Tylko jedno jest gorsze od nie spotkania na swojej drodze prawdziwej miłości, spotkać ją i stracić.”

Gość gość
proszę :(

Gość gość
Tak Ci ładnie w tej niebieskiej bluzie :( wchodzę tam....choć wiem,że nie powinienem był tego robić,masakra jakaś,ten mój zryty łeb.

Gość gość
wczoraj mnie pożegnałeś:( dziękuję, za komplement:(

Gość gość
Tak,tak,pożegnałem,zapomniałem,to spadam nie odzywam się,ale nie potrafię nie opowiedzieć,jak coś piszesz,więc nie pisz nic to ja także nic nie będę,czasem sobie tylko spojrzę,....

Gość gość
A. Wiesz gdzie pracuję to mnie poprostu odwiedź, nie mam do Ciebie żalu kiedyś zdecydowałaś tak jak to czułaś odrzucilas moje prawdziwe uczucie przestraszylas się mnie nie ukrywam że było mi przykro że tak mnie odebrałaś i nie próbowałaś ze mną porozmawiać szczerze ale ja i tak niemal nikogo marzyłem i marzę i chciałbym być tylko z Tobą A.

Gość gość
jak uważasz, nie potrafiłabym powiedzieć do Ciebie: żegnaj a Ty to zrobiłeś w życiu już wielokrotnie, o czymś to świadczy....

Gość gość
świadczy to o tym, że gdyby tylko coś Ci się nie spodobało (gdybyś hipotetycznie mieszkał ze mną), pewnie od razu spakowałbyś walizki i bye

Gość gość
Nie pożegnałem się z Tobą raczej Ty ze mną...

Gość gość
sama sobie odpowiedz

Gość gośćs
Czy to o mnie czy tylko mi się wydaje?

Gość gość
Boże, najpierw E. żegna, potem E. żegnają... Kto żegna E?

Gość gośćs
Słaba pamięć proszę pana"Żegnaj bławatku i niech Ci się wiedzie..."

Gość gość
20;57 muszę to powiedzieć....głupia gęś :( głupia i pusta gęś!Ale kij z Tobą,jeśli tak sądzisz,to straciłaś ostatnie 10 lat życia na pisanie i kompletnym debilem,spadam bo mnie zaraz tu chuj spali,nara

Gość gość
Jakoś k****,żyję przez tyle lat pod jednym dachem z .... wielokrotnie mnie w*****a,wyprowadza z równowagi i jakoś jeszcze do k***y nędzy nigdy walizek nie spakowałem ! Ale z Tobą to pewno było by całkiem możliwe,bo kogoś tak w************o nigdy nie znałem :(

Gość gość
no tak, oczywiście musimy się pokłócić bo jakżeby inaczej myślisz że tak jest fajnie ciągle być odpychanym? niech Ci będzie że jestem głupia gęś:(

Gość gość
21:00 nie wiem kim jesteś. Po tych słowach nie poznaję, kto pisze. Chyba sporo osób czeka tu na jakąś informację od kogoś, bo temat dalej na pierwszej stronie. Ale mało konkretów, wszyscy jako goście piszą. Ja też czekam na jakiś konkret, ale on chyba mnie nie potrzebuje, bo nadal nie widzę jego wpisów. Autorka

Gość gość
21:10 no to fajnie, trafiła kosa na kamień:( przynajmniej zobaczyłeś co to jest kobieta z silnym charakterem:(

Gość gośćs
10 lat piszecie ze sobą?Masakra!

Gość gość
Indorzyca raczej :( ! To raczej mnie przez cały ten czas powstrzymywała przed czymkolwiek jedna myśl,że gdybym z Tobą zamieszkał,to księżniczka szybko by się znudziła i znalazła by sobie nowszy model,a ja wtedy to już mógłbym sobie zamieszkać pod mostem w kartonie po TV,a ta mi tu pisze takie rzeczy,ja pierdolę !

Gość gość
21:13 tak, dziesięć lat piszemy i ani razu się nie spotkaliśmy, no sorry raz, to jest normalne? nie, raczej jakieś psychopatyczne:(

Gość gość
Spadaj srako.Utwierdzilem cie ze to ja???

Gość gość
"gośćs dziś 10 lat piszecie ze sobą?Masakra!" X Najlepszy komentarz :D

Gość gość
Chyba o ten jeden raz za dużo :(

Gość gość
21:10 jesteś pewien, że na pewno piszesz do właściwej osoby? nie nakręcaj się tak negatywnie, bo może piszesz zupełnie z kimś innym. mam bardzo podobną sytuację, ale wcześniej to nie moje wpisy. możesz wrzucić tu jakiś utwór, który Ciebie opisuje?

Gość gość
I tak będę Cię zegnał przez lata...aż do usranej śmierci a w końcu to Ty mnie pożegnasz ostatecznie i definitywnie rzucając garść ziemi na drewniane pudło :(

Gość gość
Tak bylo slodko i znow sie kloca , moze to lepiej ze tylko tu pisza :D

Gość gość
Jestem pewien,poznał bym Ją po 99 % wyrażeń,zwrotów,zaimków,przyimków,stylu układania zdań,manierą i fochem :( po wszystkim...zdaje mi się,że mogę Ją dotknąć przez ekran laptopa.... Prawda,że mam rację? :(