Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gartenmann45

zdrada

Polecane posty

Gość gość
Absolutnie nie wypowiada się nawet tego słowa . Sama wypowiedz to już z..... !!!!

Gość gość
Ja tam otwarcie mówię jak mi nie będziesz dawać to biorę 2 paczki i idę na dziw.. Nie ukrywam też że jak bym był pół roku w delegacji to nie wiem czy bym nie zdradził szczery jestem

Gość gość
Brawo ty . A co byś powiedział gdyby ona cię zdradziła ?

Gość gość
Powiedziałem jak mi nie będziesz dawać nie napisałem że zdradziłem a jesli nawet cóż takie życie jak bym nie wiedział to ok jakbym dowiedział nie wiem jeszcze będe myślał jak będzie trzeba

Gość gość
W sumie zależy co by zrobiła

Gość gość
Jak by poszła ze swoim ginekologiem hehe

Gość gość
Co ty masz z tym ginekologiem? Jakąś przykrość ci sprawił ,może żonę przer***ał ?

Gość gość
Nie rozumiem z jakim znowu ginekologiem

Gość gość
Do pani z ustawki :) zachód pasuje?

Gość gość
Jest tu z nami jakis fan gina. Ma spaczony umysl i mysli ze tez jest ginem. Wkladanie swojej dloni w p.i.c.z. zony uwaza za tylko swoj obowiazek.

Gość Od jakiegoś czasu jako gość
Do pani z ustawki :) zachód pasuje?

Gość gość
Do pana niestety nie .

Tak to ja wypatruję twego błysku z lawendowego zakątka. Zabawne jest to ze mój wirtualny towarzysz druch w dyskusji gosc12312 też chce ciebie. No i się wydało. :D

Do mezatki zdradź bo tu o zdradach zdradź skad zatem jesteś? Czyzby poludnie i na zachod?

Gość gość
Razem tak przemierzacie wirtualne przestworza ?

Gość gość
Koniobijcy, a dlaczego mężatki?

Gość gość
Bo to do mnie a jestem mężatką .

Gość gość
Rozwinięcie myśli pozwoli mi sie nie mylić i dobrze pomyślę co masz na mysli.

Gość gość
Zabawne jest to ze mój wirtualny towarzysz druch w dyskusji gosc12312 też chce ciebie. Dlaczego jest to zabawne dla ciebie ?

Mezatko przyznaj ze powinno byc prawo i raz do roku mozna by mieszać w mezatkach legalnie. Taka wymiana doświadczeń i umiejetnosci. Potem wracasz do męża niedojdy i mówisz co i jak i niech też ci tak robi. ;)

Zabawne? Zobaczymy co powie gosc123. Moj kolezka. Powiedz skąd jestes mezatko i jakie masz wymagania co do sprawcy orgazmu. :)

Gość gość
Mój mąż nie jest niedojdą . A prawo super i chciała bym żeby on też innej tak raz w roku zamieszał tylko on nie chce .

Gość gość
Musi sprawić żebym miała błysk w oku .

Gość gość
Tutaj nie powiem skąd jestem .

Gość gość12313
„Oczywiście że zdradzali nasi pradziadowie,dziadkowie, ojcowie zdradzamy my i będą zdradzać nasi następcy trochę winy ponosi za to kulturowy monogamizm” x Tu jest sedno sprawy - narzucona monogamia. Kobiety nawet jakby chciały cos wiecej, to nie wychylają nosa, bo boja sie krytyki, poza tym grzechu. Te zasady robia z ludzi robotów, wiekszosc przestaje myślec i zachowują sie jak zaprogramowane istoty...

Gość gość
No właśnie boją się krytyki , ogólnie przyjęte jest jeśli facet zdradza to przecież nic takiego jest samcem i musi dać upust swoim żądzom . Ale kobieta matka zaraz zostanie zlinczowana i obrzygana krytyką .

Gość gość12313
„gość dziś 14 29 lub na odwrót . Mój mąż też mi daje na zawołanie haha. Ale sedno tkwi w tym że chciałabym obcego.” x Doskonale w końcu ktos zrozumiał na czym to wszystko polega! Mężatko, napisz do mnie! Juz podałem Ci wczesniej maila.

Gość gość
18:13, ubolewam nad tym, ze tak jest. Chciałbym, zeby kobiety spełniały swoje fantazje bez blokad...

Gość gość12313
„Od jakiegoś czasu jako gość dziś Tak to ja wypatruję twego błysku z lawendowego zakątka. Zabawne jest to ze mój wirtualny towarzysz druch w dyskusji gosc12312 też chce ciebie. No i się wydało. smiech.gif” x Juz jestem mój wirtualny przyjacielu :) Troche podbieram Ci mężatkę, bo ona jest za/je/bista!!! Takie uwielbiam, zawsze moze do nas pisac wspólnie, nie mam nic przeciwko, nawet na trojkat :)

Mam wrażenie przyjacielu ze juz wcześniej duzo wczesniej rozmawiali my obaj. Trójkąt eeee tam. Jak trojkat to poprosze dwie mezatki. Bez urazy ale o twą szczecinę nie zwyklem się ocierać. Poza tym ona po spróbowaniu mnie już bedzie miała dość. Może być że wszystko się wyda gdy jej mąż zauwazy że dziwnie siada przez kilka dni ;) pani mezatko jestes tajna przez poufne. Nawet ciezko zdradzić kierunek Polski? No tak to ciezko znalezc chętnego.