Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

The RomanticArtist

Czy są tu kobiety piękne ,na poziomie ? Reaktywacja

Polecane posty

Gość Caffelogin_
Dziękuję Ci Jaśminiowko za to ,że nazwalas naszą znajomość przyjaźnią.Dziękuję Ci również za to ,że do końca jeseś lojalna wobec mnie i ratujesz moje męskie ego mowiąc ,że poznałem kobietę inną i z tego powodu się odsunęłaś.Dziękuję.Niestety to nie było tak.Nie poznałem innej.Powiem szerze ,że Cię Pokochałem i innej nie chcialem.Dalej poszukując z Tobą kontaktu...tak jak tu wczoraj. Nam sie nie udało ale nadal jestem Ci życzliwy i chialbym byś zawsze byla Szczęsliwa. Nawet beze mnie 🌼 😘 Dziękuję Ci za wszystko.Jesteś Naprawdę dobrą Dziewczyną.

Gość gość
a świstaki siedzą i zawijają czekoladki w sreberka . kamuflaż?

Caffe, chcesz coś powiedzieć? Twój zwrot akcji jest zadziwający :)...ale tu nie pisz nic więcej takiego .......osobistego Najważniejsza w kontaktach jest prawda.

Gość gość
Haha ale ja splawil, szybko to sie zmienia

Gość gość
Przeciez chciala do ciebie zadzwonic!

Gość gość
Niezla hipokryzja, nie kluczysz i nie udajesz ze nie wiesz o co chodzi, tylko jakos nie raczyles odp na jej prosbe o podanie normalnego numeru

Gość gość
Powtarzasz w kolko to samo, ona chciala aktywny numer.czego tu nie trybisz?

Gość gość
"Nie trawie olewania mnie" brrr, smierdzi bluszczem i niedowartosciowaniem

Gość gość
A dlaczego nie podales jej aktywnego numeru skoro o to prosila? Nie rozumiesz pytania,ze w kolko klepiesz to samo??

Gość gość
Ty naprawde jestes glupi. Skoro ty nie chcesz podawac prawdziwego nru to dlaczego ona ma to robic????

Gość gość
miałem ciebie za zwycięzcę, a ty się pogrążasz:(

Gość gośćRomantyczna
Miałam do Ciebie pisać, ale to co tu wyprawiasz utwierdza mnie w przekonaniu, że masz nierówno pod sufitem. Jesteś arogancki i potencjalnie niebezpieczny. Boję się, że po dwóch mailach robiłbyś mi awantury, że nie odpisałam na czas, a po wysłaniu zdjęcia (a jestem bardzo atrakcyjną kobietą) nie dałbyś mi spokoju. Może tamta dziewczyna, ta do której jechałeś, wyczuła pismo nosem i się zmyła. Też bym się nie chciała spotkać na jej miejscu.

Gość gość
Co znaczy bardzo atrakcyjna? ... dużą siłę przeciągania? kogo? to nie złośliwość!

Gość gość
pisałem na maila z osobąz tego forum która na wstępie postawiła warunek, wymieniamy się zdjęciami albo rezygnuje... ona mi przysłała i ja jej wysłałem super aktualne zdjęcie, bez retuszu, z nadmorskim piaskiem na twarzy ..to ma sens