Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama ale i żona

brak seksu podczas ciąży i długo po porodzie. Co robić?

Polecane posty

Gość gość
My mamy rozumieć ich i czemu oni nie chcą i jeszcze starać się i wyręczać w domu, aby on nie był zmęczony i w starania się też, bo o kobietę troszczyć się nie trzeba. Mamy być wesolutkie i miłe. A czemu on nie może zrozumieć mnie? W domu robi sam dużo. Dzieckiem się opiekuje. Ale dla mnie to normalne bo oboje jesteśmy rodzicami i oboje żyjemy w tym domu. To ma być partner. Oboje też pracujemy. A czemu o małżeństwo mam dbać tylko ja?

Gość gość
Zresztą ostatnie wypowiedzi tu pokazują ile daje rozmowa jak ktoś nie chce zrozumieć to wyśmieje, skrytykuje, zwali winę na kobietę nie podając żadnych konstruktywnych rad.

Gość gość
Moj maz wczoraj dosc milutki byl, wiadomo czego chcial. A dzis juz czar prysl, juz ma swoja mine srajaca i fochy. Naprawde go spakuje i odesle do mamusi.

Gość gość
A ja Wam powiem dlaczego maz nie chce po porodzie. Bo jestescie za luzne i juz nie to. Moj tez nie chce. 10 miesiecy po porodzie sprobowalismy i powiedzial mi prosto z mostu ze nic nie czuje podczas seksu i nawet nie doszedl tylko reka mu skonczylam. I jak sie czuje teraz? Kto wie?

Gość gość
Taaaaa... I czekal 10 miesiecy zeby sie przekonac...