Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zaplakanasmutna

Umówilam sie na spotkanie sponsorowane Po wszystkim wyzwał mnie od dziwek

Polecane posty

Gość gość
19:10 jeśli ktoś zadźga nożem innego człowieka jest mordercą a nie popełnił błąd, jeśli ktoś ukradnie ci samochód jest złodziejem, a jeśli ktoś daje towaru za kasę jest prostytutka potocznie kuwą, dzifką

Gość gość
Ale ja nie napisałam, że podziwiam takich facetów (utrzymywanych przez sponsorki), mam dużo znajomych - męskich / damskich, każdy inny.i to prawda, że jak facet wyrwie jest ''bohaterem'' a laska ''łatwa''. Nie przeczytałeś / aś dokładnie tego komentarza. Tak kobiety i mężczyźni się różnią, ale nikt nie zasługuje na potępienie z góry przez bandę obcych ludzi z internetu. Poza tym czuję, że komentarz, że facet utrzymywany to pantoflarz, a nie bohater, napisała kobieta, ewentualnie facet, który w takim układzie nie był. Mężczyźni są wygodni i lubią mieć dobrze i łatwo bez zobowiązań. :) Nie mówię, że kobiety są nieskazitelne, po prostu należy na pewne kwestie patrzeć na sucho, a nie od razu wyzywać i gnoić.

Gość gość
19:22 a czy jej czyn zranił drugiego człowieka? To, że poszła do łóżka za kase z kawalerem? Ale ja nie mówię, że dziewczyna postąpiła dobrze, po prostu nie rozumiem czemu właśnie robi się z niej najgorszy sort, bo jej działania nikogo nie ranią, ewentualnie mogą na jej psychice zostawić ślady.

Gość Zaplakanasmutna
19:11 Zrobilam wszystko co chcial Wszystko !!! Oczekiwalam szacunku

Gość gość
No już nie przeżywaj tak. Jak chcesz to Ci pomoge ok? Ty mi zrobisz dobrze a ja sie toba zaopiekuje, bede szanowal a pomóc będzie większa. No i mam 33 lata więc młodszy jestem. Tylko wiesz, bez marudzenia.

Gość gość
19:25 jesli znasz wielu mężczyzn którzy chcieliby być na utrzymaniu kobiet, to - zmień towarzystwo - zastanów się czy ty wiesz co to mężczyzna I dlaczego takich przyciagasz, a raczej dlaczego nie przyciagasz tych innych, - albo chociaż nie nazywamj takich osobników mężczyznami.

Gość Zaplakanasmutna
19:30 Nie dzieki nie skorzystam Jestem kimś i drugi raz nie dam sie ponizyc.

Gość gość
19:27 Są szanowane zawody jak lekarz, ksiądz, adwokat a ich przeciwieństwem jest prostytucja. Błędem było by gdyby przespała się po pijaku z nieodpowiednim facetem, ale ona wzięła pieniądze w zamian za usługi sexualnych.

Gość gość
19:33 mam wrazenie, ze nie zrozumiałes tego, co pisze. Znam wielu mezczyzn / kobiety. żadne z nich nie jest na utrzymaniu kogokolwiek (bądź o tym nie wiem :) ). Chodziło mi o to, że widzę te podwójne standardy wciąż np. w rozmowach. Nie mam też do czynienia z takimi mężczyznami, jestem osobą w związku od 3 lat, jestem stała w uczuciach i jestem tradycjonalistką. Po prostu nie znoszę, kiedy osoba, która kogoś nie zna, od razu ocenia. Sama założyłam kiedyś na forum wątek, nie oczekiwałam nawet wielkiego zrozumienia, a konkretnych rad, a też wylała się na mnie fala obelg, chociaż w życiu bym nie pomyślała, że taka sytuacja może do nich doprowadzić. Nie mówię też, że pochwalam jakąkolwiek formę sponsoringu, nie jestem psychologiem i nie mówię, że każdy jest wygodny, leniwy itp. ale czy do dobrego nie jest łatwo się przyzwyczaić? :) np. wlasnie do dostawania kasy za sex bez zobowiązań i wysiłku. PODKREŚLAM - nie dotyczy to KAŻDEGO, nie znam NIKOGO kto tak robił. Ale czytając wątek, część osób widzi dziwkę bez szacunku do siebie, którą warto zgnoić na forum publicznym, nic więcej o niej nie wiedząc, ja widzę dziewczynę, która nie zrobiła dobrze i musi żyć z tym brzemieniem i liczę, że wyciągnie wnioski, póki to jednorazowa sytuacja to mam nadzieję, że się uda. A nawet jak zrobi to znów, to nie mój interes, bo to nie dotyczy mnie w żaden sposób.

Gość gość
A lekarze, księża, z całym szacunkiem dla nich jak biorą łapówki? Nie mówię o wszystkich, ale uwierz - takich sytuacji jest dużo. Szanuję zawód lekarza, prawnika itp. ale światem rządzi i będzie rządził pieniądz.

Gość gość
Drogie panie jeśli uważacie że ona zasługuje na szacunek porozmawiajcie z waszymi córkami, "córeczko czasem nie obsluguj tirów na autostradzie bo będziesz zwykła dzifką, co innego jak znajdziesz sobie sponsora - masz zielone światło ja i tatuś będziemy cię szanować i będziemy dumni." Tak?

Gość gość
Taaaa szanowane zawody .... lekarz, ksiądz, adwokat. Buhahahaha. Też się k*****, jeden za darmo nie ma miejsc ale za pieniądze do od razu przyjmie, drugi wiatr sprzedana za kilka srebrników, a trzeci wykorzystując luki w prawie kradnie jak zwyczajny złodziej.

Gość gość
Jednorazowe? Tak czy inaczej to jest już na całe życie, byłam prostytutką! Jest lepsza bo raz, czy 1000 razy od tej co 2000 razy. Dlaczego próbujecie ja wybielić i mówicie dałaś szpary za kasę oj tam oj tam nic takiego każdemu się zdarza. Ok jak jest wojna i matka 5 dzieci daje rowa by miały co jeść da się to jakoś usprawiedliwić okolicznościami a nie jak małolata daje bo chce mieć nowa kieckę.

Gość gość
Ogolnoprzyjete że to szanowane zawody a że niektórzy są tacy a nie inni to dobrze wiemy, prostytutka nie jest szanowanym zawodem nawet jak ma dobre serce i kulawym i garbatym robi loda jako wolontariuszka.

Gość gość
Ja rozumiem, że każdy ma prawo do opinii, do pochwalania czegoś lub nie. Chodzi mi o zachowanie jakichkolwiek standardów, a nie słów w stylu ''k***a'' ''d****a'' ''zero'', bo jest różnica między wyrażeniem opinii, nawet negatywnej i swojego zdania, również negatywnego, a ubliżaniem.

Gość gość
Tych ułomów jest więcej, autorka ułomna a ile ułomnych jej broni, domaga się dla niej szacunku za jej czyn :-D Jak wyżej, biedne dzieci takich ułomów, do sporsoringu je przygotują ;-)

Gość gość
Prostytutka, kuwa, dziwką to nazwa własna wykonywanego zawodu, obelgą jest dla kobiet postronnych a nie dla wykonywających czynności sexualnych za pieniądze.

Gość gość
Ale ona sobie tylko dorabia :-D

Gość gość
Prostytutka na 1/4 etatu to też prostytutka :)

Gość gość
Spoko, tylko naprawdę jestem ciekawa ile osób, piszących to, za większą kasę zgodziłaby się z kimś na sex po cichu. pewnie nie każdy, ale część na pewno. tu link dla znających angielski i trochę na żarty, żeby rozluźnić atmosferę: https://www.youtube.com/watch?v=BmwjpVxHjSI

Gość gość
To ułatwia życie, ma wbudowaną kartę płatniczą, może zapłacić za przejazd busem czy coś... szacun! :-P

Gość Zaplakanasmutna
Wszyscy opluwający mnie pewnie maja kompleksy i nikt by za nich nie zapłacil Gdybyscie mieli moj wyglad to by wam ta piana z ust zeszła :)

Gość gość
20:08 no właśnie cały problem w tym żeby wsród szmat znaleźć tą która tego nie zrobi :-D

Gość gość
Wygląd kur/wy? No faktycznie tylko pozazdrościć :-D

Gość gość
noż k***a nie raz padałam na pysk cięzko pracowałam nie raz nie miałam na życie lub leki ale nigdy się nie sprzedałam a teraz ktoś mi mówi że porządne mają sponsorów ? to chyba jakiś żart porządna będze pracowała na zmywaku jako sprzątaczka, kelnerka a nie k***a sory to pójście na łatwiznę i prostytucja

Gość gość
szkoda, ze poza tym wygladem nie masz niczego innego ;-) jest czego zazdrościć, obciągania pały kolesiowi w wieku twojego starego. PS to nawet przykre,ze taka ''lasia'' a zero zaradnosci, modelki z insta to chociaz w Dubaju bywaja ;-p ;-p byl ostatnio taki cczekoladowy temat, moze twój?;-)

Gość gość
szacunek i prostytucja się wykluczają nie kurw się to będziesz miała szacunek ludzie szanują osoby które się szanują a nie traktują swoje ciało jak wór na spermę i się sprzedają, nie wiem czego oczekiwałaś że spotkałam księcia na koniu który jeszcze po wszystkim rozwinie przed tobą dywan klienci tak traktują k***y ciesz się inny by cię jeszcze sprał na kwaśne jakbłko albo jak jakis psychol to zabił taki zawód sobie wybrałas sama

@ gość dziś Napisałem już czemu nie trawię takich ździreksów. Później takie ładują się w związki nie informując o swojej k***wskie przeszłości. I często życie się później sypie mężczyźnie jak się dowiaduje od życzliwych, że jego żona miała w gębie więcej c*****w niż on frytek. A ta konkretna prostytutka już powiedziała, że nie zamierza swojemu partnerowi się chwalić swoją przeszłością. To że się szmaci ok, ale niech ona i tylko ona za to płaci, albo niech chociaż daje przyszłemu "oblubieńcowi" szansę wyboru. 00 Zaś co do kolegi korzystającego z prostytutek, to zupełnie inna kwestia. Nie każdy jest na tyle przystojny, by znaleźć partnerkę, a kobiety są dosyć wybredne. To jest po prostu często brak innej możliwości. Zresztą z kolegami nie sypiam. :P