Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawi 114

czy stwórca tego świata ma poczucie wstydu ?

Polecane posty

Gość gość
oczywiscie to tylko jedna z opcji

Gość ból głowy od rozkmin
prawi 114 wczoraj KAtolicy mówią - przecież stworzył swiat i co z tego ze stworzył ? Zostawił go samemu sobie ja tez moge splodzic dziecko i potem go wyjepebać do sierocinca i nie placić alimentów . Czy z niego wyrosnie czlowiek czy alkoholik który potem zapije sie na smierć i tak mogę miec to w d***ee , Tak samo jest z Bogiem .. G****o mnie to obchodzi ze stworzył życie .,., Pytanie jak to życie ? Stworzyć może każdy głupi , a zaopiekować sie nie ma komu .. xxx Szkoda, że używasz takiego nieparlamentarnego słownictwa (to pewnie emocje). Ale i tak lepiej się Ciebie czyta niż gościa, który tylko rzuca cytatami z Pisma. Przypomina mi to górnolotne wypowiedzi kapłanów w kościołach, podczas gdy rzeczywistość skrzeczy, także z powodu ich zaniedbań, tumiwisimzu. Przykro mi, ale to z Tobą się zgadzam, mam podobne odczucia.

Gość no przeciez logiczne
Jesli Pan Bog to Ojciec dobry i milosierny (tak Go zwa), to gdy jego zle dzieci krzywdza dzieci dobre, zlych powinien odeslac do kata, na karnego jezyka, a nie pozwalac, zeby dobre dalej przez nie cierpialy. A tymczasem ... No cos tu jest nie halo.

Gość gość
Tak fajnie topik sie toczyl przez kilka stron ... ale sie stoczyl. Moze jeszcze ktos go podzwignie? Jakies ktosie umiejace wypowiadac sie bez epatowania wulgaryzmami?

Gość gość
gość 2017.11.15 a to z innego objawienia Im kto bardziej przylgnął do zła, tym większego bólu zazna xxx Bla bla bla. Skończcie z tym pustosłowiem! Jak ten cytat z objawienia ma się na przykład do sytuacji niewinnych dzieci cierpiących wskutek wojen, patologicznych rodziców albo strasznych chorób? Nie klei się logicznie także z sytuacją rzesz dorosłych.