Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ruzianka

Powróżę z daty urodzenia. Ale ostrzegam, że dopiero się uczę.

Polecane posty

Gość Ruzianka
Dziś koniec. Proszę zaglądać jutro 🖐️

Gość gość
Marta 31.03 92 proszę napisz co mnie czeka dużo przeszłam

Gość gość
Marta 31.03.92 co mnie czeka bardzo dużo już przeszłam prosze

Gość gość
18:32 To pisałam ja, żona Tomasza :) Jest bardzo dobrym mężem i ojcem, oddany, jest porywczy momentami, ale też bardzo dużo czasu poświęca pracy, jak jego ojciec. Wiecznie go nie było w domu, teść miał firmę, a teraz mąż też. Ten wzorzec spowodowal chyba, że przez to też nie potrafi oddzielić pracy od domu by poświęcal więcej czasu rodzinie.

Gość gość
Michał 29.09.1990-mój partner, ja-Magda 08.02.1987

Gość gość
Jolanta 11.03.1977. W którym tygodniu ciąży urodzę synka?

Gość gość
2108 87 Czy mogła by Pani zrobić rozkład partnerski. Co widać u mnie w przyszłości? Czy mize aktualnie ktoś mnie kocha?

Gość gość
Przypominam się: Renata 15.07.75

Gość gość
Leon 02.12.2013 podałam dane synka,jest chory...czy jest dla niego nadzieja?

Gość gość
Przypominam się, czy możesz cos jeszcze wyciągnąć z mojej wróżby? Jak zycie zawodowe? Sfera małżeńska? Sfera finansowa? Relacje z dzieckiem? 22.09.89 Żaneta

Gość Agus8794
Ja tez się przypominam. 08.07.1994 Agnieszka proszę ogólnie napisać co mnie czeka. Najbliższa przyszłość.

Gość gość
Przypominam się, czy możesz cos jeszcze wyciągnąć z mojej wróżby? Jak zycie zawodowe? Sfera małżeńska? Sfera finansowa? Relacje z dzieckiem? Dodam jeszcze ze tak, bylam ulubieńcem dziadkow i jestem najmłodsza w rodzeństwie a wtedy to i w rodzinie. Zastanawiasz sie czemu czuje sie pusta wewnętrznie-bo mam wrażenie że nic mnie juz nie czeka i ta sama monotonia bedzie sie powtarzac. 22.09.89 Żaneta

Gość gość
1.05.1998 Nika

Gość gość
Ruzianka nie da się. Piszesz uczysz się i korzystasz z jakiejś metody, czyli c***ja jesteś, a nie wróżka. Bazowania ma matematyce, czyli obliczyć numerologiczna cyfrę z daty urodzenia i liter z imienia, to każdy potrafi. Cechy z imienia dodajemy do cech z daty urodzenia, plus ogolno przyjęte cechy znaku zodiaku i mamy ogólny zarys charakteru człowieka i możemy lac wodę. Prawda jest taka, że nic o człowieku nie powiesz nie widząc go, ale nóż widelec trafię? Choćby w małym stopniu? 17:58

Gość gość
Chetnie i ja skorzystam. BARBARA -22.06.1961. pozdrawiam

Gość gość
22.21 co za różnica z czego korzysta, skoro się sprawdza? Jak ci się nie podoba, to nie troluj i daj innym skorzystać. Przypominam się na jutro. Kasia.

Gość gość
Co mnie czeka jeszcze w życiu proszę napisz bo juz jestem po rozwodzie Marta 31.03 .92

Gość gość
Pisałam wczoraj o godz. 09.57. Przypominam się: Magdalena, 13.08.1977

Gość Kasiula1982
Wczoraj nie mialam szczescia, moze dzisiaj sie uda Kasia 13.09.1982 :)

Gość gość
Przypominam się z wczoraj Jagoda20maj75r czy zmienie pracę i co widać w finansach dziekuję

Gość Ruzianka
Jagoda, widzę edukację w twoim życiu, lub predyspozycje do kształcenia, zgłębiania wiedzy. W podświadomości odwrócona Cesarzowa co oznacza, ze masz problemy z rolą matki, gospodyni domowej. Chyba nie do końca się w niej odnajdujesz. Ma zdanie na każdy temat i często nie dajesz się przekonać w dyskusjach. Możliwy zawód biurowo – nauczycielski. Pamiętaj, ze nie jesteś nieomylna. To do czego masz talent, to obiektywne spojrzenie na świat, żyjesz zgodnie z zasadami i prawem i starasz się być dobrym człowiekiem. Prawdopodobnie dorastałaś w rodzinie tzw. inteligenckiej, gdzie wyznawane są wyższe ideały, jako dziecko byłaś nad wiek dojrzała układna. Co do szczegółowych pytań to pisałam o nich wczoraj o 16.22 X Monika 27.07.179 Nakazy i zakazy w dzieciństwie i wczesnej młodości, surowe wychowanie, rodzice jako treserzy, ale jednocześnie potrzeba zdobywania wiedzy, zeby być mądrzejszym od rówieśników i im imponować. Jesteś osobą aktywną, często się przemieszczającą, ambitną, idziesz do celu, bo silna z ciebie babka, dążeysz do silnych pozycji w pracy i rodzinie, gdy wszystko lub większość zależy od ciebie, ale jest też druga strona medalu – nieznosisz sprzeciwów. Cechuje cię konsekwencja i upór w działaniu. Na starość bardzo będziesz potrzebować silnego męskiego ramienia lub sama przejmiesz rolę ojca i dziadka – głowy rodziny. Myślę, że masz dużo z mężczyzny, ale nie w negatywnym sensie  Jedyne co mnie martwi, to to co masz w podświadomości. Chyba to surowe wychowanie głęboko w tobie tkwi i czasem do niego wracasz myślami.Zamknij ten rozdział i żyj życiem obecnym.

Gość Ruzianka
Ewa 04.05.1082 W dzieciństwie problem z ojcem surowym, apodyktycznym, brak więzi z nim. Wykształcona, mądra kobietak. Na starość zbierzesz źniwo swojego życia – jeśli będziesz dobra dla bliskich, oni ci to „oddzadzą”. Będziesz się cieszyc rodziną i tym co osiągnęłaś. Bardzo boisz się samotności, widzę to w twojej podświadomości. To co cenisz w życiu najbardziej to ciepło domowego ogniska, dzieci i rodzina jak z obrazka. Czasami za bardzo wahasz się podejmując decyzję, ale masz też to, czego ci zazdroszczę – jesteś cierpliwa. X Weornika 25.04.1997. Tu też widzę problem z matką z dziecnstwa, surowośc, chłód emocjonalny. Problem z facetami. Nie jestem do końca w stanie swtwierdzic z czego to wynika, ale obstawiam, że wybierasz takich wiecznych Piotrusiów panów, którzy nie nadają się na ojca/ męża. A jeśli już masz męża, to nie spełnia on twoich oczekiwań. Troszkę za mało odbitna, za szybko odpuszczasz swój cel, troszkę leniuszek i stagnacja. Ale jesteś prawym człowiekiem, starasz się zdobyć wszystko swoimi rękoma X Bartłomiej. Bartek u ciebie widnieje podwójny diabeł, co mnie zasmuca. Problemy z %, narkotykami, środkami uzależniającymi/ hazard/ uzależnienie od seksu/ dewiacje/ a w najlepszym wypadku ostry imprezowicz. Jedno (lub więcej) z wymienionych. Masz gadane i z każdej opresji się tym ratujesz, potrafisz oczarować ludzi i zmylić ich pozorami. To co cenisz w zyciu to Świat – podróże, otwarcie na nowości i nieznane doswiadczenia, nie ma rzeczy niemożliwych dla ciebie - poradzisz sobie wszędzie, zdolności językowe. W podświadomości Wieża, a to oznacza, że coś się sypnęło u ciebie, najprawdopodobniej w dzieciństwie i stąd takie hedonistyczne nastawienie do świata. Obstawiam, ze w rodzinie było nieciekawie.

Gość Ruzianka
Marta 31.03.1992 Jesteś samotną matką, wszytsko jest na twojej głowie, bo źle ulokowałaś uczucia. Źle i za szybko. Jako dziecko wiele przeszłaś i byłas bardzo smutnym i samotnym dzieckiem. Znikąd pomocy, czułaś się sama od najmłodszych lat. Poczucie osamotnienia dość szybko wcisnęło cię z ramiona nieodpowiedniego faceta. Twoje Zycie nie wygląda źle na przyszłość, ale największy problem tkwi w twojej głowie, bo dzieciństwo wyryło tam głęboki ślad. Nie możesz ciągle wracac do dzieciństwa. Ten etap za tobą. Zostaw to, co cię spotkało, inazej nie będziesz mogła ruszyc z miejsca. Odetnij się od tego i ruszaj. |więcej wiary w siebie i więcej mocy. Na starość możliwy wyjazd za granicę, lub otwarcie na ludzi, nowości, fajne Zycie, w którym cos się dzieje. Korzystaj ze swoich atutów – potrafisz być cierpliwa i wyważona. Korzystaj z możliwości wnoszenia spokoju i równowagi w relacjach, łagodzenia konfliktów. Twoje Zycie będzie wyglądać lepiej niż ci się wydaje, tylko rusz z miejsca i odetnij się od przeszłości grubą kreską. X Renata. Ciekawy portret. Potrójny Rydwan! Jeszcze tego nie widziałam. Prowadzisz bardzo aktywny tryb zycia, istnie ADHD w pozytywnym znaczeniu  Pełnia sił witalnych, żywiołowość. Pracowita i sumienna. Ambitna i uparcie idaca do celu. Masz cechy silnego mężczyzny o cechach przywódcy, jesteś osobą przedsiębiorcza, energiczną, zdecydowaną, która bierze los w swoje ręce. Zawodowo idziesz po awans i rozwój. lubisz się sprawdzać w trudnych, stresujących sytuacjach. Uważaj – możesz być pracoholiczką. Czasami jednak się zatrzymaj i zdobądź nad refleksją nad sobą i życiem, nie patrz ciągle do przodu, bo przegapisz teraźniejszość.

Gość gość
gość wczoraj to sie dołączam do jutrzejszej prośby, ja Alicja 08.11.1983 mąż Sebastian 08.11.1982. Bardzo interesuje mnie kwestia naszej przyszłości i domu w którym obecnie mieszkamy. Z góry bardzo dziękuję.

Gość Ruzianka
Barbara 22.06.1961 Basiu chyba było radosne dzieciństwo bez problemów, ciekawośc świata, odwaga w realizowaniu działań, skupianie na sobie uwagi wśród rówieśników, uśmiech na twarzy plus śmiejące się oczy, częste zmiany zainteresowań i brak zdecydowania jaką drogę zawodową. W życiu dorosłym nie wiem czy spotkałaś miłość swojego zycia. \Wiem, ze bardzo chciałaś, ale chyba nie do końca się udało. Nie wiem, czy cie nie rozczarowała miłość. Jestes osobą wygadaną, można z tobą pogadac o wszystkim , z każdym znajdziesz wspólny język. Masz świadomość własnej wyjątkowości, mocy sprawczej i kreowania rzeczywistości, dla ciebie nie ma rzeczy niemożliwych. Facet dla cibie to taki z inicjatywą, bo sama taka jestes. Aktywna, kreatywna, szerokie zainteresowania. Po 50stce uważaj by nie zmaknąc się w swoim świecie.

Gość Ruzianka
ala mam cię rozpisaną, musisz mi dać chwilę. Tak samo magda z mężem michałem tez potrzebuje chwili na pasrtnerskie. DZIECIOM NIE UKŁADAM PORTRETÓW.

Gość gość
A Natalia z 22.10.1994

Gość gość
Karolina 25.09.1996

Gość gość
MARCIN 30.09.1983