Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

LICENCJAT TO NIE WYKSZTAŁCENIE WYŻSZE !!!

Polecane posty

Gość NOVA CE GLIWICE
Nabór zimowy W18 rozpoczęty! Zapisz się do naszej szkoły, wybieraj kierunki, zdobądź wymarzony zawód już w rok! W swojej ofercie mamy gimnazjum, liceum i szkoły policealne dla dorosłych w trybie zaocznym, dziennym lub wieczorowym do wyboru. Zajęcia w centrum, własne pracownie zawodowe, wykwalifikowana kadra, wydajemy legitymację na zniżki, zaświadczenia o nauce. Zapraszamy do sekretariatu NOVA Centrum Edukacyjne ul. Zwycięstwa 50/2, Gliwice tel.: 794 400 162, mail: gliwice@nova.edu.pl, www.nova.edu.pl Polub nas na FB.

Gość NOVA CE GLIWICE
Pomożemy Ci zawodowo! U nas rekrutacja trwa cały rok! Wystarczy 1 rok by zostać specjalistą ! Nie wymagana matura. TOP kierunki: Specjalista do spraw dietetyki, Opiekun Medyczny, Rejestratorka Medyczna, Technik Handlowiec, Technik Elektryk, Organizator Imprez Ślubnych. Zapisz się do NOVA Centrum Edukacyjne ul. Zwycięstwa 50/2, Gliwice, tel.: 794 400 162, mail: gliwice@nova.edu.pl lub zapisz się ON-LINE: www.nova.edu.pl

Gość gość
Ja skończyłem liceum zaocznie i policealną zaocznie i czuje się dobrze wykształcony . Mam oprócz tego kilka kursów zawodowych i wieloletni staź w wielu sektorach gospodarki na różnych stanowiskach kierowniczych ,robotniczych i urzędniczych .

Gość gośćparassolka
po licencjacie zawsze można zrobić dwa lata podyplomówki.ja mam ogólniak,maturę policealną dwa staże dwa kursy a teraz robię licencjat i ciągle w jednej dziedzinie i to co mnie interesuje i kręci.Robię to dla siebie.

Gość gość
Licencjat to jest wykształcenie wyższe. Sam mam licencjat. Zrobiony zaocznie :)