Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Rolnik Szuka Żony 4 Topik który się nie zacina

Polecane posty

Gość gość
9:51 10 grudnia - nie wchodzę tu na tyle często, żeby mieć pojęcie na ile czasu zacina się forum. Wiem tylko, że taki problem jest od początku. Dlatego zadałam kulturalnie pytanie, jaki związek ma zacinające się forum z jakimiś czynnościami urzędowymi, bo z tego co pamiętam zacinało się od początku i niezależnie od tego,co bylo publikowane. A skoro już tu jestem to chciałam podnieść,że JA również jako zwykły, piszący bez przekleństw na forum użytkownik, zostałam tu na forum zwyzywana od Ewek kanapek i chyba p**d, suk, czy jakoś tak, .a jedna osoba mi napisała, że nikt mnie nie w*****ał i mam problemy psychiczne!!!!! Tak sie dyskutuje kkulturalnie na forum???? A miało to miejsce w okolicy strony 40.,po tym, jak wypuściłam kilka postow o tym, że Gosia grymasi i jest kapryśna, źle potraktowała chłopaków, mogłaby cos zmienic w stylizacji, jej wybranek mi się nie podoba, i tylko tyle - bez wyzwisk i przezwisk. Ciekawe czy ktoś zgłosił jeden z moich postów, krytycznych ale bez wyzwisk. Ja sobie nicdo zarzucenia nie mam. Hahaha Na dodatek idę o zakład, ze zwyzywała MNIE jedna z osób zawzięcie broniących uczestników. Nie miała ta osoba prawa do wyzywania mnie, bo ja nikogo nie wyzwałam... ale administracja po IP do wszystkiego dojdzie. Skoro juz tak wszystko wyjaśniacie to proszę również wyjaśnić TO - dlaczego obrażani są nie tylko ludzie z programu,ale i z forum, którzy nic wulgarnego nie napisali. Bo to JA się czuję pokrzywdzona i obrażona, a nikogo tu nie obraziłam. Nie klikałam żadnego zgłoś itp. Bo uznałam, że to specyfika forum, ze wszyscy po sobie jadą, poza tym nie mam natury kapusia.....ale skoro inni zgłaszają, to ja również klikam ZGŁOŚ pod postami obraźliwymi na temat MOJEJ osoby i czekam na wyjaśnienia. Koniec.

Gość gość
świąteczny odcinek będzie w nowy rok :D 🖐️

Gość gość
Zglaszajcie mnie, niniejszym oswiadczam ze hejtuje ich wszystkich po kolei, wypierdki rolnicze kmiotki ,,ty od zglaszania i od mecenasow, zglaszaj mnie!!!

Gość gość
Halooo :D

Gość gość
Zbyszek spotyka sie z Justyna :o

Gość gość
A Zbysiu z Justysią od Karola...

Gość gość
Jusia kręci ze Zbysiem a to zaskoczenie

Gość gość
Justyna zarwała Zbyszka. Nawet Sylwestra razem spędzą.

Gość gość
Iwona od Zbyszka z Mikołajem jest... To sie porobiło. Kazdy z każdym od każdego

Gość gość
Ach, chciałam skomentować najnowsze doniesienia z Pudelka o Justynie i Zbyszku, ale teraz się boję. :(

Gość gość
gość wczoraj To żyj dalej w przekonaniu, że masz prawo bezkarnie obrażać w internecie każdego kogo zobaczysz w telewizji. Już od dłuższego hejterzy są "wzywani na dywanik" choć w wielu wypadkach hejtowani okazują serce i idą na ugodę. Rozejrzyj się, poczytaj trochę ...

Gość gość
gość 2017.12.09 Powiedziała ale zastrzegła, ze musiałby się postarać ;) No ciekawe, bo Braveran to suplement diety, sprzedawany bez recepty i reklamujący się jako bez skutków ubocznych ... ale czy skuteczny ? Może Janeczka wie co pisze ... ;)

Gość gość
gość wczoraj Sadownictwo nie może pozostać bierne, szczególnie jeśli spraw będzie coraz więcej. Są wygrane więc znajdą się chętni prawnicy, którzy będą specjalizować się w takich sprawach. Żaden portal nie będzie akceptował takiego chamstwa jakie miało miejsce na tym forum. Jeżeli ktoś z pokrzywdzonych ich zaskarży i w grę wejdą duże pieniądze to myślisz, ze nie zgłoszą się do hejterow ? Na każdym normalnym forum chamskie wpisy są szybko usuwane. Tutaj trwało to i tak długo wiec widać mieli jakiś sygnał, że źle się dzieje ...

Gość gość
Hmm.Dziwna sytuacja. Według mnie to chodzi o te posty , które wypisywała.. na nią.. rzekomo jej ,, koleżanka'' , która dobrze zna ponoć p. Jagodę. ,zresztą podobno na innych forach też ona pisała ,, te prześmiewcze komentarze''.Według mnie to tylko ta ,, koleżanka'' Jagody powinna ponieść odpowiedzialność.. reszta nie jest niczemu winna.. i szkoda żeby skrzywdzić niewinnych ludzi.Zresztą ja nie we wszystko wierzę w co piszą w internecie..i chyba większość ludzi..Zresztą pełno jest przeróżnych komentarzy dot. Wszystkich uczestników RszŻ wszystkich edycji.. naprawdę.. memów, filmików..na YouTube. blogów.komentarzy pod artykułami..bywają też wulgaryzmy itp. i żeby tak wszytko zgłaszać to by było trzeba zgłosić pół internetu:) Niestety jak się stajesz osobą publiczną.. to trzeba też się liczyć z takimi konsekwencjami. zarówno brutalną krytyką , jak i też pochwałami. W internecie jest masa artykułów.. i każdy tam piszę co chcę..zdjęcia są wykorzystywane nie wiem czy to za zgodą rolników czy bez..nie wnikam w to. Według mnie walka z internetem to taka walka w wiatrakami.,,Link internetowy nie narusza praw autorskich, nawet jeśli prowadzi do stron, na których bezprawnie umieszczono cudze utwory – uważa rzecznik generalny Trybunału Sprawiedliwości Unii Europejskiej. Osoba czy też firma umieszczająca link w sieci nie może więc ponosić za to odpowiedzialności.Po drugie, link to forma cytatu, a ten jest dozwolony prawnie.'' Moim zdaniem do pewnych spraw należy podejść z dystansem..Nikt nie jest idealny i na każdego można coś znaleźć.. ja żebym się przejmowała tym co na mnie ludzie mówią.. albo co wymyślają na mój temat.. dawno bym się załamała. Ja wszystkim Uczestnikom RszŻ życzę jak najlepiej i niech nie biorą chociaż tego do siebie . co kto wypisuję w internecie .NIe warto brać sobie do głowy:)

Gość gość
Hmm.Dziwna sytuacja. Według mnie to chodzi o te posty , które wypisywała.. na nią.. rzekomo jej ,, koleżanka'' , która dobrze zna ponoć p. Jagodę. ,zresztą podobno na innych forach też ona pisała ,, te prześmiewcze komentarze''.Według mnie to tylko ta ,, koleżanka'' Jagody powinna ponieść odpowiedzialność.. reszta nie jest niczemu winna.. i szkoda żeby skrzywdzić niewinnych ludzi.Zresztą ja nie we wszystko wierzę w co piszą w internecie..i chyba większość ludzi..Zresztą pełno jest przeróżnych komentarzy dot. Wszystkich uczestników RszŻ wszystkich edycji.. naprawdę.. memów, filmików..na YouTube. blogów.komentarzy pod artykułami..bywają też wulgaryzmy itp. i żeby tak wszytko zgłaszać to by było trzeba zgłosić pół internetu:) Niestety jak się stajesz osobą publiczną.. to trzeba też się liczyć z takimi konsekwencjami. zarówno brutalną krytyką , jak i też pochwałami. W internecie jest masa artykułów.. i każdy tam piszę co chcę..zdjęcia są wykorzystywane nie wiem czy to za zgodą rolników czy bez..nie wnikam w to. Według mnie walka z internetem to taka walka w wiatrakami.,,Link internetowy nie narusza praw autorskich, nawet jeśli prowadzi do stron, na których bezprawnie umieszczono cudze utwory – uważa rzecznik generalny Trybunału Sprawiedliwości Unii Europejskiej. Osoba czy też firma umieszczająca link w sieci nie może więc ponosić za to odpowiedzialności.Po drugie, link to forma cytatu, a ten jest dozwolony prawnie.'' Moim zdaniem do pewnych spraw należy podejść z dystansem..Nikt nie jest idealny i na każdego można coś znaleźć.. ja żebym się przejmowała tym co na mnie ludzie mówią.. albo co wymyślają na mój temat.. dawno bym się załamała. Ja wszystkim Uczestnikom RszŻ życzę jak najlepiej i niech nie biorą chociaż tego do siebie . co kto wypisuję w internecie .NIe warto brać sobie do głowy:) Ja nie wierzę w żadne brednie :)

Gość gość
zajrzałam wczoraj na stary odcinek w którym rolnicy spotykają sie z kandydatkami przy stoliku i poznają sie po raz pierwszy. Taen lubiany przez wszystkich Zbyszek odrzucił te nieatrakcyjne z wyglądu i ciche mysze z zachowania. Była taka Kinga , miała nieładne zęby , ale była miła i młoda, na pewno mieli szanse na dzieci. Przeciez on też nie Adonis . Zbyszek wybierał te w jakis sposób atrakcyjne zewnętrznie lub mające w harakterze przebojowość . Przeciez dwie jego wybranki pracowały w korporacjach . To czyms świadczy. Na pewno nie chciał skromnej pracowitej dziewczyny.

Gość gość
A wiecie z kim jest Mikolaj? Z Iwona od Zbyszka! Nie pokazywali nic bo ma byc to "hit" w wydaniu swuatecznym. Poczula chemie

Gość gość
Zbyszek i Justyna razem... Szok co

Gość gość
Takie newsy a tu zacieło na amen

Gość gość
no i co dalej dupa?

Gość gość
Zbyszek z Justyną od Karola, Mikołaj z Iwoną od Zbyszka tekie newsy ,a forum przez kilku trolli nadal blokują.. eh zycie

Gość gość
gość wczoraj A myślisz że jak ktoś naisał ze Gosia ma brzydki makijaż czy że jest wredna to jest jakieś oszczerstwo? Bo jak tak nie myślę, ale myslę ze jak wyzywano ja wulgaryzmami taki że niewarto przypominac, to juz jest oszczerstwo obrazenie etc. Na nią przypuszczam jedna osoba bo były zawsze w jednym tonie wypisywała takie ordynarne rzeczy że pomimi iż ja za nie przepadałam zaczełam sie buntowac, bo jak tak mozna w kogos rzucać takimi pomyjami? Juz o Jagodzie też nie wpomnę to też wstyd pisac cot tu pisano. Nie można tak oczerniać ludzi, a jak sie tak robi niech poniosą konsekwencje ci co tak robili

Gość gość
Kazdy wie co pisał, i czy ma sie czego obawiac czy nie. Ja tam jestem spokojna, mnie z kasy nikt nie w******y bo wiem co pisałam ;) Procedur też nie znam,ale co mnie to odchodzi,nic Krytykowac mozna,ale bez pojazdów jakie tu odchodziły, a odchodziły takie ze hej, gdy sie próbowało je stopowac to jeszcze niemal w pysk sie dostawało. Teraz niektórzy bedą fuczeć jak im przyjdzie płacić

Gość gość
Mikołaj był na swiątecznym odcinku z Iwoną,ale póki co nigdzie nie ma ich fot-produkcja trzyma to w tajemnicy ma byc wielkie zaskoczenie w odcinku swiątecznym... Toż on jej dziadkiem mógłby być

Gość gość
Trolle przez was z******i nam forum Pani Jolcia hejtujaca uczestniczkę programu ma juz pozamiatane heh

Gość gość
Mały wiejski grubasek szuka żony...przecież On nawet nie wie jak się z Kobietą obchodzić....a co dopiero reszta przyjemnośći damsko-męskich... Mam wrażenie że ten facet ucieknie do swojej mamy jak przyjdzie co do czego.

Gość gość
Ta od obiadów Zbysia i reszty moze iść do niego na FB pisac swoje historyjki moze i on sie pośmieje, skoro uważa je za takie smieszne

Gość gość
Zbyszek na Justynkę, Mikoś Iwonkę, a Gosia i Paweł biorą slub. Nich sie szczęści ludzie bez jadu!