Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Podoba wam sie ta kobieta? ile byscie jej dali od 1 do 10?

Polecane posty

Gość gość
8. bardzo ladna, szkoda, ze Polki takie nie sa...

Gość gość
Polki tylko wymagają, nie dając nic w zamian.

Gość gość
10. Przepiękna o slowianskiej urodzie

Gość dobra zmiana
strasznie brzydka.

Gość gość
a o przepraszam bardzo widzisz w wniej brzydkiego?

Gość gość
9. piekna

Gość gość
5/10

Gość gość
jest ładna na 6-7 ale ma w sobie jakąś sztuczność jakiś ewidentny plastik,dla mnie to zbyt niepokojące.

Gość gość
i po co się podniecasz wiem co piszę a jak nie trawisz to se z********a a nie oceniaj

Gość gość
napisałem z wal see wuja

Gość gość
A jak dla mnie to ona wlasnie nie ma w sobie niec platikowego, plastikowa to jest np. Natalia Siwiec czy Doda, a ta ma taką delikatna urodę i taką hmm wschodnią bo ma lekko skośne oczy, ładna jest 8/10

Gość gość
plastikowa dymana lala bańka stańka nosi w sobie himerę i chorą pewność siebie i ze 3 baby klozetowe pasuje dzwony walta sie

Gość gość
po tych które ja swego czasu zaliczałem marnie to widzę

Gość gość
Ja tam nie widze w niej nic platikowego, Doda jest np. platikowa

Gość gość
Niby ładna, ale ma coś dziwnego w urodzie, cięzko mi określic co. taka dosc typowa rosyjska uroda, bo napewno nie zachodnia, ale ja wolę np. bardziej oczywistą i typowa urodę

Gość gość
Plastikowa blondyna z doczepami:-) Rzeczywiście piękna...

Gość gość
Doda dla mnie wyłącznie UJMA

Gość gość
facetom sie pewnie podoba sądząc po ocenach na stronie z linka, natomiast mnie jako kobiecie podoba sie srednio. Ale może ja się nie znam na urodzie kobiet bo jestem w koncu hetero i wole facetów :P W kazdym razie ja chociaz jestem blondynka i tez mam slowiasnka urode zawsze podziwiałam bardziej brunetki - ale niekoniecznie Polki brunetki tylko takie z krajów południowych jak Brazylijki czy Azjatki i dla mnie osobiscie to jest ideal urody

Gość gość
Wystarczy porównać twarz i szyję i od razu widać że jest zrobiona. 35 lat to już nie jest wiek nastolatki.

Gość gość
przecież ona ma minę jak s*****cy kot na puszczy jakby skończyła kwaśnego loda na mnie działa twarz a ona je stucna

Gość gość
19:07- no jak widac nie tylko nastolatki mogą być ładne ;) Z pewnoscią jest ładną kobieta, dla niektorych pewnie i piekna i zaloze sie ,ze ma wielu adoratorów. A jesli ma faktycznie powyzej 35 lat to znaczy, ze sie dobrze trzyma ( nie wazne czy z pomoca chirurgow czy bez wazne ,ze efekt jest dobry)

Gość gość
Oj wy takie zawistne, a na stronie z linku dostała 68 głosów pozytywnych i tylko 7 negatywnych, a zaloze sie ,ze tam siedzi wiecej facetow niz tu bo to strona o faktach sportowych, także facetom sie podoba ;)

Gość gość
przejrzałem w internecie tysiące twarzy mam specyficznie rozwaloną ocenę z kilku tysięcy twarzy amorów zaakceptowałem w malarstwie kilkanaście ona ma minę jak po bigosie i chyba ją goni po tej focie pewnie pognała do kibla!!!

Gość gość
Brzydal.

Gość gość
Piękna jest i mogłaby stanąć w jednym rzędzie z 10tkami :) gość dziś To coś, to nie jest jej sztuczność. Myślę, że jest bardzo naturalna, stąd też ta jej wielka pewność siebie (to tak jak Barbara Palvin, która z góry skreśla wszystkie inne, co widać na filmikach, gdy przebywa z innymi modelkami etc., bo sama czuje się naj, a moim zdaniem jest parę kobiet, ktore biją ją o głowę w urodzie, nie tylko z twarzy, a także figury, ale koniec o i tak pięknej Barbarze). Ta blond dziewczyna jest bardzo młoda, a zrobiona na "starą" i to właśnie się gryzie. Wyobraźcie ją sobie w bialym topie i czarnych spodenkach albo dżinsowych.. pewnie dalibyscie jej koło 20tki, a tak wydaje się mieć pod 40tkę :) P.S. no chyba, że ma robiony nos, ale przecież niekoniecznie, a poza tym co z tego?.. Wiele bardziej sztuczne jest noszenie obcego ciała w sobie jak silikon, niż zmiana linii.. tak sądzę :)

Gość gość
Nie jest ładna, ale i nie brzydka. Taka zwyczajna. Wolę brunetki.

Gość gość
gość dziś Co jest nie tak z jej szyją? :O Wszystko z nią ok, normalna szyja ;) p.s. większość szyj nie wychodzi zbyt dobrze na zdjeciach, poogladaj sobie zdjęcia modelek :)