Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zostałam sama w domu i siedzę przed kompem bo boję się zasnąć

Polecane posty

Gość gość
I jak to przeszłaś wszystko, bo dorośli mówią, że to najgłupszy okres w życiu i że, wtedy przychodzą do głowy tylko głupoty. Też tak czasem myślę, i wolałabym już być po 20, że wtedy jest najfajniej.

Gość gość
Kwiaty już jesienią przekwitły, ja sie znam lepiej o kwiatach niż ty. Właśnie pod mój dom przyszedł bezdomny. Czy mam mu powiedzieć: Spieprzaj dziadu. ?

Gość gość
Po 20 stce to już równia pochyła do starości, praca harówa za pinć centów, nie polecam.

Gość gość
Raz mi przyszły głupie myśli. Wiedziałam że mam kupe w brzuchu a mimo to chciałam puścić bąka. Skończyło sie na osranych majtkach i na pupie zbitej ręką przez ojca. autorka tematu

Gość gość
Nawet jakbym włączyła na maxa wieżę brata to i tak by nikt w okolicy nie usłyszał tak bardzo, najbliższy sąsiad mieszka tak, że okna w domu są malutkie, jak patrzę od siebie, świeci się światło u niego teraz a ja widzę jakby ktoś latarką świecił.

Gość gość
autorko tematu napisałaś że mieszkasz we wsi Wszawica Mała, gdzie to jest?

Gość gość
Juz ktoś przesadza i ma niesmaczne żarty. To już tak staro się czujesz? Moja siostra ma 23 lata i moim zdaniem właśnie ma teraz super. Ma chłopaka, wychodzi kiedy chce, nie musi prosić rodziców o kupno np butów.

Gość gość
heh, to nie ja pisałam:) mieszkam na wsi ale nie napiszę jakiej

Gość gość
Wszawica mała jest w gmina głowa duża.

Gość gość
Mam psa, nazywa się Kunegundiusz ale ja się go boję. On słucha tylko moją babcię ale ona wyjechała w podróż dookoła świata i moich rodziców też słucha.. Rodzice nie mogli wziąć psa ze sobą bo poszli do opery. Tak, mieszkam we wsi Wszawica Mała.

Gość gość
To na jakimś wygwizdowie mieszkasz jak muzy nie słychać. To napisz chociaż województwo. Ja Kujaw-Pom.

Gość gość
Moja siostra jest w 9 miesiącu ciąży. Nawet nie wiecie jak się cieszę że zostanę ciocią. Moja siostra żyje ze swoim facetem ez ślubu i ksiądz na mszy ją skrytykował. autorka tematu (Teraz przy każdym moim wpisie będę pisać: autorka tematu, żeby jakiś podszywacz nie podszywał się pode mnie czyli pod autorkę tematu.)

Gość gość
Niby nieletniość sprawia ograniczoenia ale z drugiej strony nie masz obowiązków poza szkołą i później się zestarzejesz.

Gość gość
Województwo Pomorsko-Siedleckie, przynajmniej tak mi mówi babcia która ma 99 lat. autorka tematu

Gość gość
Mnie już życie sporo nauczyło, wiele niekorzystnych doświadczeń mimo tych 25 lat może stąd moje podejście.

Gość gość
U was też pizga jak na syberi?

Gość gość
Ja nie chodzę do szkoły, mam guwernantkę która uczy mnie w domu. Rodzice mi wynajęli guwernantkę bo mówią że w szkole niczego się nie nauczę a szkoła to sodoma i gomora oraz źródło grzechu i zniesmaczenia publicznego. autora tematu

Gość gość
W tym roku nie dostałam prezentów od dziadka mroza bo u nas były drogi zasypane i dziadek mróz nie przyjechał. autorka tematu a wy dostaliście coś od dziadka mroza?

Gość gość
I tak każdy wie kiedy pisze autorka żartownisiu a kiedy ty.

Gość gość
Strasznie się boję bo wilki tak wyją że aż brzuch mnie boli ze strachu. autorka tematu

Gość gość
Dziadek mróz to jest u Ruskich.

Gość gość
Ja jestem z podkarpackiego i u nas już tak nie wieje, do Rzeszowa mam 50km, nieraz jeżdżę do Rzeszowa, do brata i chodzi ze mną po galerii:) Co Ci się takiego wydarzyło, że już jesteś taka zrezygnowana? Mimo wszystko uważam, że fajnie chodzić do pracy i mieć swoją kasę, ale to chyba dopiero po 20 można bo jak się skończy nawet te 18 lat to dalej rodzice uważają nas za dzieci, nie?

Gość gość
Długa historia nie na takie forum. Ide spać ty też idź. :)

Gość gość
Autorko tematu, ja całą kasę oddaję rodzicom bo jestem jedyną żywicielką rodziny.

Gość gość
02:02, nie moge iść spać bo czekam na rodziców, przed chwilą zadzwonili że kupili mi w biedronce misie haribo, byli u kuzynki taty i się zagadali, teraz muszę udawać że śpię bo rodzice nie lubią jak korzysatm z internetu, dobranoc wszystkim autorka tematu

Gość gość
No w sumie prawda, że nie da się tu pogadać poważnie. Może wpadniesz na teezone, i twój wiek wcale nie przeszkadza, z miłą chęcią wysłuchamy i pomożemy jak się da. Jak możesz być jedyną żywicielką rodziców, czemu twoi rodzice nie pracują nigdzie?

Gość gość
U mnie na Kujawach jeszcze wieje, ale do Rzeszowa to stąd trochę daleko.

Gość gość
Ja mam 23 lata i też u mnie nie najlepiej, bo ze zdrowiem trochę słabo.

Gość gość
23 lata i zdrowie ci szwankuje? Można zapytać co Ci jest?

Gość gość
No niestety troche szwankuje. Zapytać zawsze można, ale chyba na tym forum nie chcę się tym dzielić.