Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Namysłów opolsk wojew

Skoro Katowice nie są dziurą a większa od Katowic Bydgoszcz już tak?

Polecane posty

Katowice mają 299 tysięcy mieszkańców i nie uważasz ich gościu od Homocwela za dziurę ani zadoopie a Bydgoszcz która ma 355 tysięcy mieszkańców jest wg ciebie dziurą i zadoopiem więc nie rozumiem tego

Gość gość
Jak to może byc Katowice wieksze od dziury Katowic? Wytlumacz mi to po polsku:D

:D

17:21 co? Gdzie napisałem że Katowice są większe od dziury Katowic? No pokaż mi to nigdzie takiego czegoś nie pisałem

Gość gość
Sorry ja mam juz klepki na oczach od zmeczenia 😭 Sama mieszkam niedaleko Katowic

Gość gość
klapki:(

Gość SlaskiPan
Bo w Bydgoszczy g****o jest.A w Katowicach wszystkie najlepsze i najważniejsze imprezy i wydarzenia się dzieją. Bydgoszcz to syf.

Gość gość
O Spodek Ci chodzi pewnie

Gość SlaskiPan
No w dużej mierze tak.

Gość gość
Ja np. nie przepadam za Katowicami chociaż mieszkam na śląsku od urodzenia

Gość SlaskiPan
Ja np. nie przepadam za Katowicami chociaż mieszkam na śląsku od urodzenia A ja uwielbiam Katowice, ale tu nie o to chodzi czy się lubi czy nie.Jak typ może porównywać Katowice do Bydgoszczy...To tak jakby porównać Sosnowiec do Warszawy ...

Gość gość
Katowice rzondzi a opole to gorole. I fertig.

Gość SlaskiPan
Katowice rzondzi a opole to gorole. I fertig. Opole to już w ogóle skansen jest.Daj spokój :D.

Gość gość
nie wiesz że Sosnowiec uważany jest za miasto nie śląskie?

Śląski Pan 17:43 Opole to skansen tak? To czemu Opole jest 3 najbogatszym miastem wojewódzkim w Polsce po Warszawie i Wrocławiu i jest bogatsze niż Katowice? I jest historyczną stolicą górnego Śląska

Gość gość
Co to za pytaniy? Wiadomo że to goroly z zagłębia!jaki to Śląsk ciulu

Gość gość
Te namysłów skąd żeś ti wypełznoł? Opole je bogaty ja??? Wy tam g..o mocie we tym Opolu ,wszystko sie rozlatuje ahh szkoda godać, Katowitz to je potynga !!!Opoly kole Katowitz to je wioska!!!

Gość gość
No wiadomo już slonzok z Hanysem godo

18:01 akurat w Opolu nic się nie rozlatuje Opole ma hale sportową okrąglak Opole ma zoo którego nie mają Katowice bo ma chorzów Opole ma elektrownie, cementownie, Opole ma rzekę Odrę ma prawdziwy rynek Opole ma skansen muzeum wsi Opolskiej OPOLE MA AMFITEATR KTÓREGO NIE MAJĄ KATOWICE OPOLE JEST 3 NAJBOGATSZYM MIASTEM WOJEWÓDZKIM W POLSCE NIE WIERZYSZ TO WPISZ SOBIE W Google " Opole 3 najbogatszym miastem wojewódzkim w Polsce

Katowice to wioska dla Opola bo gdy Opole od 600 lat było miastem to Katowice nawet nie istniały a Opole ma prawa miejskie od 1217 roku a Katowice od 160 lat i Opole nie Katowice to historyczna stolicą Górnego Śląska z czasów gdy Katowice jeszcze nie istniały

Gość gość
Wiesz przynajmniej jak Katowice po II wojnie swiatowej się nazywały?

I PISAŁEŚ CO Opole ma?to ci napisze Centrale Biura podróży Itaka Centrale firmy Sindbad, Nutricia Zott, Opole ma instytut Śląski Opole ma park naukowo technologiczny Opole ma Muzeum polskiej piosenki OPOLE MA KILKA KĄPIELISK W MIEŚCIE OPOLE JEST BOGATE

Gość gość
Ja ja Pier..ol Pier..dol jo posuchom! Opolu to je Malo mieścina i nie zmiyni tygo tn prl-owski amfitejater albo ta wasza salka okrąglik czy jak mu tam , bo to nie spełniało norm przeciwpożarowych i to je taki trup po reanimacji paciuloku a Katowitz to je aglomeracja !!!tu je wszystko czegoś ti jeszcze na oczy nie widzioł, nie byda wymienioł bo Internetu nie styknie !tela tygo dobrodziejstwa u nos je!

18:20 naucz się pisać Śląska gwarą bo to z gwarą nie ma nic wspólnego ps hala Sportowa Okraglak to nie trup po reanimacji tylko nowoczesna hala sportowa wyremontowana i zmodernizowana i spełnia wszystkie normy w tym przeciwpożarowe ps w hali sportowej okraglak we wtorek środę i czwartek tydzień temu odbyły się pierwsze w Polsce KLUBOWE Mistrzostwa Świata w siatkówce nie wierzysz to wpisz sobie w Google Klubowe Mistrzostwa Świata Opole i poczytaj o nich

Idioto po drugie wpisz Sobie w Google Klubowe Mistrzostwa Świata Opole i poczytaj o nich i również wpisz sobie w Google Okrąglak Opole i zobacz jaka po remoncie ta hala sportowa jest nowoczesna i spełnia wszystkie normy w tym przeciwpożarowe i w okrąglaku odbyły się Klubowe Mistrzostwa Świata w siatkówce w zeszłym tygodniu wpisz sobie w Google Klubowe Mistrzostwa Świata Opole i zobacz kto z kim grał

Gość SlaskiPan
"nie wiesz że Sosnowiec uważany jest za miasto nie śląskie?" Gościu,wiem.Sosnowiec to pieprzone zagłębie.I właśnie o to mi chodziło że Warszawa lepsza. "Śląski Pan 17:43 Opole to skansen tak? To czemu Opole jest 3 najbogatszym miastem wojewódzkim w Polsce po Warszawie i Wrocławiu i jest bogatsze niż Katowice? I jest historyczną stolicą górnego Śląska" Tak się składa,że byłem na opolszczyźnie wiele razy.Bród,smród i ubóstwo największe w PL.Wszystko,co macie to obsikane krzaki.Krzaki,krzaki i jeszcze raz krzaki.Bieda aż piszczy.

Gość SlaskiPan
Dostali od nas,ślązaków kasę na modernizację swojego województwa,bo to tak do d**y wygląda,górny śląsk,dolny śląsk,a w środku taka kupa opolska,i się cieszą,że cokolwiek tam mają.To po pierwsze. Po drugie,my,ślązacy,jesteśmy ludźmi pracowitymi i dumnymi,a ty opolski ... masz ten problem,że dumny nie jesteś,bo nie masz z czego.Ha! Twoja frustracja cię zalewa i to jest twój problem,my zaś możemy chodzić z podniesionymi głowami. Wszystko co ma PL,w dużej mierze ma dzięki nam.Dzięki dumnym,pracowitym ludziom.Śląsk to cud gospodarczy i wizytówka nieskazitelnej historii.CHWAŁA ŚLĄZAKOM!

Śląski Pan w Opolu to brud smród i ubóstwo tak? To dzięki za dowód bo tym wpisem udowodniłeś że Na Opolszczyźnie nigdy nie byłeś bo gdybyś był na Opolszczyźnie to byś nie pisał że Opolszczyzna to brud smród i ubóstwo bo Opolszczyzna jest ładna czysta i zadbana spójrz jakie ładne i zadbane są wsie na Opolszczyźnie wszystkie ładne wypielęgnowane domy ogródki ładne chodniki dobre równe drogi gładkie jak stół itd najpierw pojedź na Opolszczyzne i potem pisz bo na Opolszczyźnie nigdy nie byłeś

:D