Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CariaV19

Farmaceutyczne usunięcie popędu u kobiety

Polecane posty

Gość CariaV19

Witam, Przekopałam internet, ale odpowiedzi na dręczące mnie pytania nie znalazłam. Czy ktoś wie cokolwiek o lekach, które usuwają libido? Najlepiej całkowicie i raz na zawsze, ale tłumienie, jeśli skuteczne, też może być. Odpowiedzi, że powinnam iść z tym do psychologa/ginekologa/faceta, albo pić herbatki i dużo biegać nie są odpowiedzią na moje pytanie.

Gość gość
z pewnoscią znajdziesz tu tłum osób, które dokonały takiego zabiegu i milion prywatnych gabinetów, które maja go w ofercie. za chwile posypie sie tysiąc propozycji a do każdej 100 opini o cena/jakosc, jakość/długotrwałość, efekty uboczne/efekty zamierzone

Gość gość
Polecam pigułki antykoncepcyjne. Dwa lata pobierzesz i po libido.

Gość gość
ja wiem jedno. zanik popędu płciowego idzie w parze ze starościa a ta prowadzi do śmierci. nie wiem co z czego wynika i czy w ogóle ale na twoim miejscu dokładnie bym to zbadał zanim zacząłbym w tym grzebać.

Gość gość
ale proponowałbym ci również farmakologicznie zlikwidować poczucie głodu pragnienia snu załatwiania potrzeb fizjologicznych. z pewnością pozbycie sie tego balastu wzniesie cie na niedostepne do tej pory wyzyny intelektu

Gość CariaV19
Polecam pigułki antykoncepcyjne. Dwa lata pobierzesz i po libido. Jakie dokładnie? Jeśli dobrze się orientuję, zdobycie jakichkolwiek jest możliwe tylko na receptę...

Gość gość
A jaki masz problem zeby isc po receptę?

Gość CariaV19
Czy moja motywacja jest istotna? Interesują mnie leki, które mogę zdobyć bez wizyty u lekarza.