Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

a1aleksandra1

Starania o dziecko 2018

Polecane posty

Gość Malina352
Witaj paulino dużo wydzieliny może zwiastowac ciążę ale również i @ więc pozostaje tylko czekac. A piersi cie nie bolą? U mnie 2 miesiące bez @ w tygodniu byłam u ginekologa i mówił że na dniach wystapila U mnie owulacja tylko nie wiadomo kiedy ona byla dokładnie. Mam przyjść za 2 tygodnie i zobaczymy czy coś z tego wyszło ale sądzę że zatestuje jeszcze przed wizytą.

Gość Paulina 26
Malina352 kochana ja mam we wtorek wizytę u ginekologa. Piersi nie bolą mnie tylko sutki

Gość MałgoQ
Cześć, czytając Wasze historie nabieram nadziei, że też mi się uda.. Staramy się już w sumie 2 lata ale dopiero od 3 cykli zaczęłam się wspomagać hormonalnie . Jutro powinnam dostać @ i nie wytrzymałam zrobiłam test i wyszedł cień cienia. Boje się, że to tylko złudna nadzieja . Nie wiem kiedy powtórzyć test . Za 10 dni mam termin Sono Hsg więc na 100% muszę wykluczyć ciążę.

Gość Malina352
Paulina 26 mnie też bolą sutki ale i też całe piersi. Ostatnio odczuwam tempy ból w krzyżu. A sprawdzasz szyjke i temperature? Koniecznie daj znać po wizycie.

Gość Inga25
Cześć dziewczyny:) Mam pewien problem, otóż moje cykle są dość regularne tzn co 28-29 dni, dzisiaj jest 38 i nadal nic. Test zrobiłam 3 dni temu około godz 14 i wyszedł negatywny (jedna gruba kreska). Nie mam żadnych objawów ciążowych ani miesiączkowych, czuję się normalnie...Czy mimo wszystko mogę być w ciąży ? Pozdrawiam i liczę na szybką odpowiedź :)

Gość Malina352
MalgoQ nawet cień cienia na teście oznacza wczesną ciążę. Lepiej powtórz test za dwa dni.

Gość gośćABI90
U mnie cykl trwal aż 41 dni. Jutro bede miala wyniki hormonów tarczycowych a rano jade zrobic badania płciowych w 3dc. Za tydzień wizyta u ginokologa-endokrynologa... Nie chce tracic wiecej czasu.

Gość MałgoQ
Powtórzyłam test rano i dalej blada kreska... Idę dzisiaj na betę bo nie zniosę czekania.. Dzisiaj mój 16dpo.

Gość Paulina 26
Malina352 niestety nie mierze temp oraz nie sprawdzam szyjki, myślę czy nie zacząć mierzyć temp od następnego cyklu. Najgorsze ze czasem mam nadzieję a czasem już nadziei nie mam...

Gość Malina352
Paulina właśnie dużo daje to tylko potrzeba czasu żeby się tego nauczyć. Chociaż czytałam na forach ze temperatura nie U każdej z nas się sprawdza. Ja mam problem z badaniem szyjki bo już urodziłam raz naturalnie i mam zawsze lekko otwartą. U mnie dalej nie ma @ bolą mnie sutki i całe piesi przy dotyku. Czasem brzuch zaboli jak na @ . Mam lekką nadzieję bo dziewczyny pisały ze W ciąży na początku też je bolał brzuch jak na @.

Gość gość
a ja już prawie po okresie a piersi dalej jak baniaki nabrzmiałe, bolą i jeść mi się chce. cholera!

Gość Paulina 26
Malina352 kochana ja w tamtym cyklu czułam że jestem w ciąży... Okres spóźnił się 4 dni a okres taki bolacy że zwijalqm się z bólu chciałam dzwonić po pogotowie pierwszy raz takie cos przeżyłam. Malinka my mamy podobnie bo ja też za 4 dni okres narazie nic nie boli tylko same sutki

Gość Caro12
Witam wszystkich Zaczne może od tego że w ubiegłym roku we wrześniu poronilam ciążę_ wielki ból ale było trzeba żyć dalej . Od stycznia t.r staramy hmmm staralismy się z mężem od nowa jednak się nie udawało. Pilnowanie cyklu mierzenia temp testy owu _nic. W maju dokładnie 20 znowu rozczarowanie mimo że dziwnie okres przyszedł 5 dni wcześniej i nie był bardzo obfity to jednak ciąży brak . Pod koniec maja zdecydowaliśmy że chyba czas na przerwę, mamy już 2_letnia księżniczkę poza tym męża czekały delegacje, ja zapisałam się na kurs językowy i poważnie opuściłam .... Nie pilnowalam dni pogodnych zupełnie ale śluz pojawił się od czwartku wieczora do soboty 7-9.06 .... I właśnie w piątek mąż zawsze wraca z delegacji .... ogólnie tak bardzo się wytracilam z samoobserwacji że zapomniałam kiedy mam planowany okres ( ten o to ma pojawić się jutro albo czwartek ) .... zajrzałam do kalendarza wczoraj bo na papierz3 zobaczylam nitki krwi... myślę no nic chyba cykl mi się przestawił bo znowu wcześniej .... jednak na tych nitkach koniec, dzisiaj myślałam że się rozbuja ale tylko po porannej toalecie brązowe ślady na papierze i cały dzień cisza.. Nie chce się nakrecac bo wydaje mi się to nie możliwe gdyż stosunek nie był do końca ... Jednak tyle czyta się o wpadkach ... Najchętniej poleciałabym po test ale boję się rozczarowania .... Myślę że poczekam do niedzieli ... Jednak wiecie w głowie roi się od myśli .... Powiedzcie czy to mogło być to plamienie implantacyjne ??? Pozdrawiam was i dziekuje za odpowiedzi

Gość Malina352
Paulina u mnie nie wiadomo kiedy przyjdzie @. Mam 57 dzień cyklu i dalej czekam

Gość Paulina 26
Caro12 jak Najbardziej w dniu spodziewanej miesiączki bądź dzień wcześniej idź na Betę. Malina352 dr. Skierowała mnie na masę badań chodzić twierdzi że z mojej strony jest dobrze ze to mąż powinien iść na badanie a Wiem że mój mąż nie pójdzie...

Gość Malina352
Paulina 26 faceci już tacy są. Ciężko im się wybrać do lekarza. Ale może mu przejdzie i zrozumie to że trzeba się zbadać. Jutro masz lekarza?

Gość Paulina 26
Malina352 niestety za dużo to mi dr nie powiedziała. Skierowała mnie na badania i tyle... Jutro powinien być okres, a dziś mam dużo rozcuagliwego śluzu!

Gość isia33
hej, starałam się o dziecko od paru miesięcy i nic. 1,5 miesiąca temu kupiłam wreszcie tester owulacyjny afrodyta, żeby wiedzieć, kiedy starać się intensywniej :D i mam, dzisiaj lekarz potwierdził na badaniu!!!

Gość Malina352
Paulina może Ci się owulacja przesunela?

Gość Malina352
No i dostałam @. Dopiero pierwszy cykl starań i to baaardzo długi. Mogłam się tego spodziewać ze się nie uda przy takim cyklu. No nic, zobaczymy jak będzie w następnym.

Gość gośćABI90
Cześć wszystkim. Ja w tym cyklu zrobiłam tarczycowe przeciwciala antyTG pięciokrotnie przewyzszaja normę wiec przy staraniach powinno sie leczyć i przy okazjii prolaktyna 749 tez o 250 ponad norme... W poniedziałek wizyta u ginokologa-endokrynologa. Zobaczymy co powie. :-)

hej mam 29 lat, od 6 lat bralam tabletki, najpierw yaz a potem qlaira, moj gin powiedzial ze teraz zaraz po odstawieniu mam najwieksza szanse na zajscie ale w pierwszym cyklu po odstawieniu nie udalo mi sie i teraz znow probuje

Gość Malina352
Cześć dziewczyny. Witam w naszym gronie. U mnie już koniec @ i zaczynam starania.

Gość Eudreja
I udało się i to wtedy gdy odpuściłam ten mc tzn maj zaklepałam ślub na przyszły rok oglądam kiecki ślubne wyjechałam na urlop i wróciłam będąc w ciąży Każdy mi mówił nie myśl tyle o tym ale łatwo się mówi jak się stara już 8 mc ale chyba faktycznie to pomogło

Gość Malina352
Witajcie dziewczyny. U mnie już się skończyła @ . Może znacie jakiś naturalny sposób na wyrównanie cyklu?

Gość Eudreja
Malina352 Ovarin b ładnie skraca i wyrównuje cykl

Gość Malina352
Eudreja a to trzeba brać od początku cyklu? Bo u mnie już 7 dzień.

Cześć dziewczyny.. jestem tutaj nowa i chciałabym zapytac o waszą opinię.. z mezem zaczelismy się starac o dziecko.. zeby sie upewnic kiedy mam owulację kupiłam test owulacyjny (cykl u mnie trwa 26-28 dni). Testowanie zaczęłam w 11 dc i były dwie kreski kontrolna była ciemniejsza niż testowa czyli teoretycznie test był negatywny (według załaczonej ulotki) kolejnego dnia było tak samo jednak juz w 13dc kreska testowa była ledwo widoczna.. czy uważacie ze owulacja była w 12 dc? Któraś miała podobnie?

Gość Zawiedziona30stka
Cześć dziewczyny, ja staram się z mężem o dziecko już 4 lata....;( Tak 4 dluuuuuugie lata:( mam dosyć jestem załamana. Tak mi źle z tym, nie mam już sily....ale nie mogę przestać o tym myśleć. Cały czas myślę o dziecku i nie mogę się odblokować. Ten cykl jestem na duphaston, clo, owarinie i metformaxie mam nadzieję że coś zdziałają te leki. Byliśmy też na urlopie w Grecji, 3 dni temu wrucilismy. Mam malutka nadzieję że się uda.

Gość gość
Prędzej przywiozłaś zarazę z Grecji niż ciąża