Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ile mialyscie lat jak stracilyscie dziewictwo?

Polecane posty

Gość gość

Pytam sie, bo ja mam 24lata dalej jestem dziewica nie mam faceta ,wkolo brak adoratorow i czy warto byc caly czas dziewica ,skoro nikogo nie poznaje ,zaden niejest mna zainteresowany .przykre bo kolezanki moje sa juz mezatkami.

Gość gość
wyjdz do ludzi

Gość gość
19.

Gość gość
Wychodze ale nic sie nie zmienia w pracy zaden niejest mna zainteresowany a dyskoteki to nie moj klimat.

Gość gość
chyba 20scia. Ale ja psycholów sciagam i ofermy losu bo kazdemu wydaje sie, ze jestem super ogarnieta i bede za nich wszytsko robila, a jak ja nie daje sobie w czyms rade nawet palcem nie kiwna. Daj spokoj. Dla kawalka miesa nie warto sie przejmowac.

Gość gość
Podaj meila napisze do ciebie .

Gość gość
Martwi mnie to bo bardzo bym chciala kochac i byc kochana wiekszosc dziewczyn w moim wieku ma to juz za soba a ja sie starzeje i zero faceta na moim koncie.Glupio sie z tym czuje kazdy kogos ma tylko nie ja a seksu to co druga osoba juz sprobowala a ja czekam i czekam na tego jedynego i ciagle nic ciagle bez zmian to zalosne

Gość gość
zaloz sobie konto na sympatii

Gość gość
Doskonale cię rozumiem, też miałam taki problem do pewnego czasu. Do 20 r.ż. nic, kompletnie nikt się mną nie interesował, potem założyłam tindera, spotkałam się z paroma facetami, nabrałam śmiałości i trochę doświadczenia ;) aż w końcu zdecydowałam się z jednym na seks. Ale nie każdy potrafi się przełamać i zrobić to z przypadkowym. Związków też nie polecam. Obecnie mam prawie 22 lata i od paru miesięcy spotykam się z kimś, ale to jednak nie to, seks też przereklamowany. Spróbuj na necie, rozwijaj hobby i powinnaś kogoś spotkać

Gość gość
W wieku 17, lat

Gość gość
18 i pół, tak jakoś. Wcale tego nie planowałam, stał się wypadek. Chłopak ze znanego w środowisku lokalnym zespołu po prostu skorzystał z okazji, że laski lecą na muzyków

Gość gość
15 jakos

Gość gość
32 i jeszcze nie stracilam. Ide na rekord:)

Gość gość
Prowo nie ma dziewic po 20