Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy ktoras z Was przeżyła romans internetowy?

Polecane posty

Gość gość

Jak się wyplątać z takiej znajomości,zapomniec o kimś kto zajmuje ważne miejsce ,zmienić rytm dnia ,nie czekać na wiadomość itd .

Gość gość
Iść do roboty.

Gość gość
Tak, ale zrobiłam sobie dziecko i mi przeszło.

Gość gość
będzie cienszko :(

Gość gość
Ja przeżyłam i też mam małe dziecko. :D

Gość gość
Było ciężko, ale dało radę. Romans internetowy to nic dobrego i rozbudza nasze oczekiwania wobec osób, które sobie idealizyjemy. Równocześnie zaniedbujemy prawdziwego partnera. A być może ten wirtualny wcale nie jest tego wart.

Gość gość
Internetowy ale przeniosl sie do rzeczywistosci, w zyciu z zadnym mezczyzna nie bylo tak bajecznie. Ktos mi kiedys napisal ze seks to nie jest wielka pompa, fajerwerki i wznioalosc do tak nabrzmialego stopnia. Tamten seks taki byl. Magia, doslownie magia w kazdej postaci. Tyle ze byl niezdecydowany, choc na tamta chwile bylam w stanie dla niego sie spakowac i zostawic meza. Na szczescie, albo na nieszczescie on nie wykazal takiego samego entuzjazmu. Zerwalam z nim kontakt, ciezko bylo. Do tej pory bywa ciezko. Kolejne dwa lata zasypialam obok meza, myslac o tamtym. Zaszlam w ciaze, on sie odezwal, jak bylam 3 mc. Jeszcze przed ciaza bylabym cala w skowronkach. Wiedzac jednak ze bedzie dzidzi przewartosciowalam wszystko. Do tej pory czasem nachodzi mnie mysl ze ten dzieciak powinien byc jego. Trwalo to krotko, pol roku, ale wiem jak smakuje milosc i wiem jakich bledow wiecej nie popelniac. Bo to byla milosc od pierwszego zdjecia.

Gość gość
Tez o malo nie odeszlam od meza Usypialam przy mezu czujac zapach tego drugiego na sobie..Romans przeniesiony do realu trwał rok Obydwoje bylismy w zwiazkach i nie moglismy sie zdecydowac Teraz on ma kobiete,beda zaraz mieli dziecko A ja odeszlam od meza,ale jestem zupelnie z kims innym..taktakiegoie życie

Gość gość
Po prostu zejść na ziemię i odkochać się. Nie rozmyślać o nim, nie marzyć, założyć sobie realistyczne cele, może iść na terapię małżeńską. Utrzymujesz z nim kontakt? Po co? Co Ci daje oprócz cierpienia? On ma żonę, dzieci?

Gość gość
Ja tez to przeżyłam. I mogą wam powiedzieć jedno - nie warto. Omal nie rozwaliło mi się małżeństwo, a mojego internetowego lubego spotkałam kiedyś przypadkiem z inna kobieta (tzn on mnie nie widział bo to było w sklepie meblowym)

Gość gość
Z inną oprócz żoną?

Gość gość
Co tu tak cicho?

Gość gość
Przeżyłam. Ale jak facet mnie zobaczył na żywo, to mnie zablokował na GG.

Gość gość
19:51 bo jepne hahaha

Gość gość
Tak kiedyś był przystojny młody, jurny, teraz Stary dziad do niczego.