Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

K艂opoty z zalogowaniem na czat wp

Polecane posty

Go艣膰 Dzia艂 Techniczny Wp
Wznowienie mo偶liwosci korzystania z mod艂u Czat.wp ,planowane jest na dzi艣 .Pocz膮tek ok.21.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
czat ju偶 dzia艂a,to nie jest trolowanie,sami zobaczcie!:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Niestety, ale nadal nie dzia艂a ...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
podbno jutro ma ruszyc:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
No zobaczymy. Troch臋 to ju偶 trwa ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Tak!Dzia艂 techniczny Wp.pl potwierdza te informacje,modu艂 czat ,jutra wznawia dzia艂anie,turbiny ju偶 gotowe do pracy hehe

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Szanowny uzytkowniku,czcigodny kolego,badz czcigodna kolezanko,a jakich pokojach bywales/as?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Czy wiadome jest Ci cos o osobie Agnieszka92,ktora udzielala sie rowniez tutaj-pocz膮tkowe jej wpisy okreslaja jako pewne,to ze korzystala z czatu..swoja droga,piekna kobieta.Czy masz jakies informacje na jej temat?cenna bedzie kazda wskazowka,slad..cokolwiek.:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Piekna kobieta,z jej twarzy emanuje takie cieplo,niewinnosc,wielka subtelnosc i deliaktnosc.Wiem ze to nie zludzenie i nie opieram swoich stwierdzen jedynie na tzw"wrazeniu",moje wyczucie co do ludzie pozwala mi byc tego pewnym:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dostrzegam w jej pieknej twarzy kilka innych znaczacych cech i doskonalosci,glowna z nich bedzie dopasowanie jej powierzchownosci do mojej osoby,widac tez tam duze nie zrozumienie ze strony ludzi i otoczenia w kotrym funkcjonuje:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jej kobiece ksztalty kotre na zdjeciu sa jedynie marnym cieniem rzeczywistego stanu.. i niestety jednoczesnie moim mglistym marzeniem :) a ty...idz sobie do zimego,bedziesz tesknic cale zycie za nim,obca jestes dla mnie..z kims takim po tylu, iwgl ,zeganm!!!!!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
nie chce mi sie charakeryzowac i i obrazowac juz majacych miejsce konswkencji cudlzostwa i przyblizac tych ktore niezaleznie od woli,beda mialy miejsce..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ale napisalem heheh,chcialem skorygowac .. wiec nie chce mi sie charakteryzowac i wyszczegolniac tych skutkow cudzlostwa kotre juz maja miejsce i sa bardzo dotkliwe ,jak i przyblizac tych przypuszczlanych,wprost pewnych ,kotre ukaza sie za jakis czas,dobra,nie ma co gdac

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ty zoabczysz tez to z tej storny z jakiej ja widze,zoabczysz ot co ja odczuwam,ten syf na moich cozahc w moejej duszy w moim zyciu!!!!!ty

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ty morderco,z duchowego punktu patrzenia,to jestes morderca!!!!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
wp ju偶 dzia艂a!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Chyba jednak nie... still...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Rozmawialem bezpo艣rednio z prezesem,obiecal ze sprawi si臋 przyjzy,a wg jego s艂贸w odby艂o si臋 walne zgromadzenie zarz膮du WP,tematem by艂o ustalenie strategii rozwoju,jak i dalszej formu艂y w jakiej maja oferowa膰 mo偶liwo艣膰 korzystania z czatu,wiec zgodnie z tym i na drodze logiki doj艣膰 mo偶emy do wniosku,ze czat tak czy tak,bedzie.Ty zas pisz po polsku,jestesmy w Polsce,a nie..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Przestrrrroga
Jako ze wielkimi krokami zblizamy sie do wyczekiwanej przez Nas chwili,uruchomienia czatu Wp.Pragn臋 wszystkich potencjalnych uzytkownikow przed osoba kryjaca sie pod nickiem kinder2 :)Typ to wyjaktowo przebiegly w swoich zakusach,jego antymoralane zasieki moga stanowic wielkie zagorozenie dla Nas wszystkich,jego przebieglosc i dlugofalowosc a takze niespotykana cierpliwosc w dzialniu powinna wyzywalac w nas niezykl膮 czujnosc i obligowac do wzajmnej asekuracji.Niech ten apel bedzie spelnieniem obowiazku ,punkt nr 7- " dbalosc i profilaktyka bezpieczesntwa uzytkowania"a dla znanego co raz szerszemu gronu insekta,-ktory mam nadzieje to przeczyta ,niejako tym 艣wiat艂em pod latarnia ktore zapala sie w najmniej oczekwianej dla niego chwili,a nasza spotegowana i do granic wzmozona czujnosc ,bedzie jak rentgen przeswietlajcym jego kazdy kolejny ruch

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 przestrroga
Jako ze wielkimi krokami zblizamy sie do wyczekiwanej przez Nas chwili,uruchomienia czatu Wp.Pragn臋 wszystkich potencjalnych uzytkownikow przed osoba kryjaca sie pod nickiem kinder2 usmiech.gif Typ to wyjaktowo przebiegly w swoich zakusach,jego antymoralane zasieki moga stanowic wielkie zagorozenie dla Nas wszystkich,jego przebieglosc i dlugofalowosc a takze niespotykana cierpliwosc w dzialniu powinna wyzywalac w nas niezykl膮 czujnosc i obligowac do wzajmnej asekuracji.Niech ten apel bedzie spelnieniem obowiazku ,punkt nr 7- " dbalosc i profilaktyka bezpieczesntwa uzytkowanika"a dla znanego co raz szerszemu gronu insekta,-ktory mam nadzieje to przeczyta ,niejako tym 艣wiat艂em pod latarnia ktore zapala sie w najmniej oczekwianej dla niego chwili,a nasza spotegowana i do granic wzmozona czujnosc ,bedzie jak rentgen przeswietlajcym jego kazdy kolejny ruch

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ojejuu jeju
Wielka Dorota Wellman zn贸w pokaza艂a na co j膮 sta膰 Dorota Wellman ju偶 po raz drugi przeznaczy艂a swoje honorarium za udzia艂 w kampanii reklamowej na cele charytatywne. Dziennikarka uwielbiana jest nie tylko za ci臋ty j臋zyk, kt贸rym operuje na antenie TVN, ale i za gest, kt贸ry wielu znanym ze srebrnego ekranu, a tak偶e zwyk艂ym Kowalskim nie mie艣ci si臋 w g艂owie. W艂a艣nie og艂osi艂a, 偶e cz臋艣膰 wynagrodzenia za u偶yczenie twarzy w kampanii reklamowej Lidla przeznaczy na Fundacj臋 TVN (100 tys.), a 200 tys. na inne cele charytatywne. To nie pierwszy raz, gdy Dorota Wellman zachwyca wielkim sercem - 4 lata temu przeznaczy艂a na szczytny cel 200 tys. z艂, kt贸re otrzyma艂a za reklamowanie jogurtu Activia.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Sekret pysznego bigosu tkwi w "przegryzieniu" si臋 wszystkich smak贸w. Dlatego im d艂u偶ej bigos si臋 gotuje lub odgrzewa, tym jest smaczniejszy! Najlepszy jest po kilku dniach. Sk艂adniki ilo艣膰 porcji: 6 1,5 kg kiszonej kapusty 2 cebule, drobno posiekane 2 艂y偶ki oleju 1 p臋tko kie艂basy zwyczajnej, pokrojone w plasterki 250 g wo艂owiny bez ko艣ci, pokrojonej w kostk臋 250 g ciel臋ciny (lub 艂opatki wieprzowej), pokrojonej w kostk臋 100 g boczku, pokrojonego w kostk臋 150 ml czerwonego wina 3 艂y偶ki koncentratu pomidorowego (opcjonalnie) 1/2 gar艣ci suszonych grzyb贸w 1/2 gar艣ci suszonych 艣liwek 2-3 li艣cie laurowe 3-5 ziaren ziela angielskiego 1 艂y偶ka kminku 1 艂y偶eczka majeranku s贸l i pieprz do smaku

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Wczoraj chcia艂em wej艣膰 na czat wp - najpierw mia艂em komunikat 偶e mam przestarza艂膮 wersj臋 javy, 艣ci膮gn膮艂em wi臋c i zainstalowa艂em najnowsz膮, system "mieli艂" i wygl膮da艂o na to, 偶e co艣 si臋 dzieje, ale na koniec okazywa艂o si臋 偶e wyskakuje jaki艣 b艂膮d. Wy te偶 tak macie?:(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nikogo nie ma na czacie, bo czat nie dzia艂a ;/ Ciekawe czy co艣 z tym zrobi膮 tak jak w styczniu czy nie...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Go艣ciu,niech zgdane,zapewne probowales wejsc przez mozille?-zgadlem!wiem:)Ja mialem podobnie:) Dla pocieszenia za艂膮czam Tobie przepis na pierogi z dziczyzn膮.Oto on:) Mi臋so umy膰, warzywa obra膰, zala膰 bulionem, doda膰 czosnek, op艂ukane grzyby i przyprawy, gotowa膰 na ma艂ym ogniu oko艂o godziny. Cebule obra膰, drobno posieka膰, zeszkli膰 na ma艣le. Zimne mi臋so, skr臋ci膰 przez maszynk臋, doda膰 cebul臋 razem z t艂uszczem, doprawi膰 octem winnym, sol膮 i pieprzem, wymiesza膰. Szpinak umy膰, pozbawi膰 twardych cz臋艣ci. Na patelni rozgrza膰 mas艂o, wrzuci膰 szpinak, podsma偶a膰 偶eby odparowa艂a woda, zmiksowa膰. Do szpinaku dola膰 gor膮c膮 wod臋, rozmiesza膰. Przesian膮 m膮k臋, wsypa膰 do miski, zrobi膰 do艂ek na 艣rodku. Wla膰 wod臋 ze szpinakiem, doda膰 szczypt臋 soli, zagnie艣膰 ciasto.( gdyby ciasto by艂o za rzadkie doda膰 m膮ki ) Zawin膮膰 ciasto w foli臋 spo偶ywcz膮, od艂o偶y膰 na 15 minut. Rozwa艂kowa膰 ciasto na grubo艣膰 3-4 milimetry, wycina膰 k贸艂ka foremk膮 do pierog贸w, na ka偶de na艂o偶y膰 po 艂y偶eczce farszu, skleja膰 . Gotowa膰 w lekko osolonej wodzie, 5 minut od wyp艂yni臋cia. Podawa膰 polane t艂uszczem.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Wy lepiej uwazajciea kinder2, to powino wytezac wasza uwage,a nie brak jakiegos czatu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja chc臋 z powrotem czat, a nie jakie艣 przepisy. Id藕 sobie na dzia艂 gotowanie :/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ta wyolbrzymiona i bez charakteru gnu艣nosc,humorzastosc i kaprysy i co najgorsze braku kompletnego wyczucia moje poczucia humoru...taka postawa to sobie na czat nie zapracujesz

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Swoja droga i w tajemnicy powiem(nie wiem kimjestes,wiec bedzie latwiej) ze zauwazam zespol odstawienny,zidiocialem przez brak czatu i mimo ze nadal uwazam ze czynil jeszcze wieszka degradacje w mojej osobowsci ,co mialo przelozenie na fukcjowanie,zadowlenie i spelnienie z codziennosci,gwa艂t na ideowosci i przekonaniu odnosnie wlasciwych postaw katolika,to nie wiem czy dalszy jegobrak nie bedzie procentowal dalszym pogorszeniem sie mojegostanu.mimowolnie zaczalem pisac tutaj hehe,a mam sporo do napisania ,glownie do poszczegolnych uzytkownikow.. obsesyjnie sprawdzam czy juz jest,gdy widze zerowa frekwencje mam nadziej ze jako pierwszy zastane czat "zywym"jednak do tej pory zauwazam to samo co Ty,czyli nic

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jak Ci na imie?skad klikasz? hehehe

Udost臋pnij ten post