Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy Polska to ładny kraj?

Polecane posty

Gość gość

Zastanawiam się w jakim kraju żyję, chodzi mi czysto o walory turystyczno przyrodniczo krajobrazowe. Czy ten kraj jest ładny. Mamy niziny, wyżyny, góry, kotliny, pojezierza, wybrzeża, pustynie, wydmy sporo parków krajobrazowych, mase zabytków, piękną historię. Ale z drugiej strony to nasze morze nie jest specjalnie atrakcyjne, nasze góry wysokie, a jeziora też są większe, no i woda cieplejsza, a śniegu też wiecej jest w Tyrolu. Zatem Jaki jest nasz kraj? ładny czy brzydki?

Gość gość
Piękny :) Należy szukać dzikich miejsc zeby dostrzec te piękno :)

Gość gość
Nijaki, tak jak i całe nasze społeczeństwo. Nasz kraj leży w centrum europy, ma coś z zachodu ale i wschodu, z północy i południa. Komuś się to może wydawać fajna ale brak jest charakteru naszemu krajowi. Jesteśmy nijacy,

Gość gość
geograficznie piekny ale co mnie zawsze odstrecza jak przylatuje do polski to naciapane wszedzie reklamy , na budynkach na plotach na slupach , nic nie widac , wszystko z****** reklamami co tworzy obrzydliwe wrazenie

Gość gość

piękny i cudowny jestem dumny że się tu urodziłem

Gość prawi 124

taki sobie - na przyklad slask jest brzydki 

Gość OsiemJeden
11 minut temu, Gość prawi 124 napisał:

taki sobie - na przyklad slask jest brzydki 

Dokladnie-zalezy gdzie...

Gość ahmed

nie wolno tak pisać i obrażać ślazaków dla ciebie może być brzydki a dla innych cudowny nigdy nie wypowiadaj sie źle o polsce bo tobie będą się bez podstaw żle wypowiadać

Gość OsiemJeden
1 minutę temu, Gość ahmed napisał:

nie wolno tak pisać i obrażać ślazaków dla ciebie może być brzydki a dla innych cudowny nigdy nie wypowiadaj sie źle o polsce bo tobie będą się bez podstaw żle wypowiadać

Mam prawo napisac ze cos mnie sie nie podoba albo nie i tyle w temacie,nikogo z tym nie obrazam.Na Slasku jest brzydko i tyle w temacie.Pojedz np.na Podkarpacie to zobaczysz roznice.Jak im sie tam podoba to ich sprawa a ja nigdy w zyciu nie chcialbym tam mieszkac.

Gość ahmed

Podkarpacie jest śliczne, ale ślask też ma swoje śliczne miejsca, chciałbyś wszystkich wrzucić do jednego worka żeby mieszkali na podkarpaciu?