Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

przestał się odzywać

Polecane posty

Gość gość
Ja takie jezdzenie akurat rozumiem, ogarnia taka rozpacz, że ciężko zachować się racjonalnie ale to prawda, że to będzie tylko rozdrapywanie i przedłużanie agonii.

Gość gość
Nie ten to inny tego kwiatu pół światu , jak faceci odchodzą oni takich rozterek nie mają szukaja nowej , po co komplikujecie sobie życie ?

Gość gość
Facet kiedy odchodzi wcale się nie martwi o kobietę , taką jest prawda potwierdzona przez moich męskich kolegów , oni zamiast rozpaczac tak jak dziewczyna , cieszą się z wolności i szukają wrażeń , takie jeżdżenie żeby sprawdzić "co u niego " to totalna głupota , to wy się źle czujecie a nie on , nawet sobie nie myslcie że on przez was placze po kątach ;) każdy facet potwierdzi że 2 miesiące po rozstaniu odzywa i czuję się świetnie , wyrzuty mogą przyjść ale dużo później albo wcale jak znajdzie inną

Gość gość
I to mi powiedział też kumpel że faceci rozstajac się po 3-6 letnich związkach czują głównie wielką ulgę , wyrzuty mogą się pojawić ale na pewno nie zaraz po zerwaniu

Gość gość
Nie uwierzycie - napisal! ze dziekuje za zyczenia ale liczyl ze moze przyjade(!) albo chociaz zadzwonie w urodziny, a tak to przyszedl do niego tylko ksiadz po koledzie. a ten moj sms zabrzmial jak pozegnanie. noz k... jak dbasz tak masz, niedosc ze ch... to i egocentryk /autorka

Gość gość
Im szalenie latwo przychodza rozstania, tak jak ktos napisal, czuja wielka ulge nawet, podczas gdy kobieta rozpacza, placze w poduszke. To jest sedno sprawy. Oczywiscie wiekszosc facetow, pomijam jakies pojedyncze przypadki desperatow, bo i tacy, namolni, sie zdarzaja, ale to wyjatki.

Gość gość
16:31 nie daj się na to nabrać kochana , on czuję że ty odpuszczasz więc cię nadal prowokuje do walki , jego ego jest zranione bo dopuszczasz i bardzo dobrze ! Nie reaguj

Gość gość
Właśnie masz przykład jak olewanie facetów sprawia że to oni zaczynają się uganiac za dziewczyna , nie niszcz tego ! Nie reaguj nadal

Gość gość
I co ?fagasik się zdziwił że wierna sunia nie przyleciała , i bardzo dobrze kochana wygralas, niech się dziwi dalej

Gość gość
Obawiam sie, ze autorka moze do niego poleciec, znajac jej zaangazowanie... ja rowniez radze, zeby nie reagowac, masz najlepszy przyklad, jak olewanie dziala na facetow, ale zrobisz, jak uwazasz

Gość gość
Niech coś odpisze ale np po tygodniu i to jeszcze w środku nocy żeby się bał że się szlaja z innymi facetami po nocach

Gość gość
W takich sprawach pośpiech nie jest wskazany ;)

Gość gość
16.54 dokalsnie. Przestalas lechtac jego ego a on się o to doprasza, prowokuje żebyś walczyła o niego, sprawdza czy Ci zależy. I tak prędzej czy później znowu Cie oleje wiec nie daj mu satysfakcji ze czekasz jak wierna suczka na jego oznaki zainteresowania bo jedynie dopiescisz mu ego! Nie daj się na to nabrać, on Cie sprawdza. Miej honor i olej go.

Gość gość
Hehe teraz bym go przeczołgała. Miło ale oschle, niech posmakuje olewania. Aż będzie jadł z ręki. Skoro normalnie się nie da ...

Gość gość
Tu nie Autorka, ale też pisałam w tym tamcie, jako jedna co przestał sie odzywac. wiecie co sie dzisiaj stało? Masakra jednym slowem i o to bym go nie podejrzewała :O Prze tym jak przestal sie odzywac i przed naszym ostatnim spotkaniem, powiedział, ze jedzie za granice. No i spotkalismy sie , po spotkaniu, tak jak tu napisalam, odezwalam sie do niego, a on mi odpisał. A dzisaj ide sobie ulica i widze JEGO samochod. na 100% jego bo znam rejestracje. Niestety nie zdazylam dokladnie zobaczyc kto prowadzil, ale chyba on bo to byly sekundy... Wyjasnialybyscie to jakos teraz? Czy lepiej honorowo milczec?

Gość gość
Aha i w tym smsie na ktory mi odpisał napisał, ze za granicą jest wszystko dobrze, tylko troche sie nudzi i takie tam. A teraz po tygodniu od tego smsa, widzę jego samochod na miescie... Nie mam pewnosci czy on go praowdzil, no ale taka na 90%

Gość gość
Napisz mu tylko ze od kiedy zagranica jest w koziej Wólce ;) nie rób wyrzutów , śmieć nie jest tego wart , chodzi tylko o to żeby mu było wstyd ;)

Gość gość
O co wy się tak sracie? To facet ma się wykazać , jak się nie wykaże to papa

Gość gość
Nie martw się może masz paranoje tak jak ja , gdy mnie zostawił , też jak zobaczyłam grantowego passata koło mojego domu to myślałam że to on ;)

Gość gość
Napisz autorko, co zamierzasz

Gość gość
Pewnie jego zona prowadzila.

Gość gość
18:35 ty masz coś z głową z tymi żonami , jakaś maniaczka , tutaj piszą młode dziewczyny ktore się nie lasza na starych zonatych dziadów

Gość gość
No, akurat ta jedna sie polaszczyla i jest kochanka ponad 3 lata. I nie udawaj, ze nie, bo mozna podac****adres...moge nawet podac z jakiego miasta pisze.

Gość gość
18:34- nie, to akurat nie byla paranoja bo znam jego rejestracje i jak jechał przede mna to zwrocilam na to uwage, wiec to bylo jego samochod na 100%, tylko nie wiem jeszcze czy na 100% on nim jechal, ale chyba tak

Gość gość
18:42- trol chyba ma cos z glowa z tymi zonami

Gość gość
No widzisz, nawet sie wstydzisz napisac prawde...ale dobrze, ze my wiemy jaka jest prawda.

Gość gość
Ja bym nie zdzwonila, nie ponizaj sie

Gość gość
A ja się zastanawiam czemu bóg mnie tak nienawidzi ze koleżanki , grube , chude ładne brzydkie , mile i wredne mają porządnych facetów , a ja trafiłam na takiego co się przestraszył zareczyn i nagle zerwal ze mną kontakt i uderzył kiedy pojechałam dowiedzieć się prawdy

Gość gość
Niestety, ale nie wszystkie znajduja milosc, trzeba sobie to uswiadomic i pogodzic sie z tym. Pisze jak kobieta, ktora jest z tym pogodzona :):):)

Gość gość
Mam tylko nadzieję że tych cwaniaczkow dopadnie karma i będą cierpieć 10 krotnie za to jak posluzyli się kobietami do swoich celów i zostawili jak zuzyta zabawkę