Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to normalne u 17 latki?

Polecane posty

Gość gość

Witam. Mam 17 lat i muszę zaznaczyć że jestem dość wysoką (185cm) i 'dojrzałą' dziewczyną. Ostatnio zauważyłam że praktycznie wszyscy rówieśnicy, mam na myśli chłopaków z klasy, są ode mnie sporo niżsi (jestem najwyższa w klasie). Ale najbardziej mnie zdziwiło to, że nie potrafili podnieść wiadra z wodą (jakieś 15-17kg), z którym ja poradziłam sobie bez problemu. Czy to normalne że chłopaki w tym wieku są ode mnie tak słabsi i mniejsi?

Gość gość
Grasz w kosza? Tam szukaj chlopaka. ;) A chlopaki z klasy to niewysportowani slabeusze!

Gość gość
Nie gram. Ćwiczę od 2 lat. To mała szkoła, nie mamy drużyny :)

Gość gość
Piekna lania z Ciebie, zazdraszczam z moimi 164 cm.

Gość gość
w tytule pytasz o siebie czy to normalne, a rozprawiasz o chłopcach - tak, chłopcy są normalni, a twój wzrost niestety ale nie, kobieta powinna być drobna i malutka jak będziesz ćwiczyć na siłce to będzie z Tobą jeszcze gorzej i będziesz bardzo męska.

Gość gość
A dziękuję. Również pozdrawiam :) Generalnie lubię swój wzrost. Tylko mówię że dziwi mnie fakt jak słabi i 'dziecięcy' są faceci w moim wieku.

Gość gość
Chyba na swój wzrost nic nie poradzę, prawda?

Gość gość
Tak prawdę mówiąc, to tylko kłopot bedziesz miała, skoro w tym wieku już masz 185. Jest szansa, że dobijesz do 2 m i co wtedy? Sama zostaniesz? Meble na miarę i dom samemu budowany? Współczuję bo jakis taki babochłop widać z ciebie

Gość gość
Chyba dziewczyny rosną do 17-18 roku życia maks, prawda? Raczej mi nie grozi być 2 metrowym straszydlem.